![]() |
|
Spętanie - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Powiązane z magią (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=343) +--- Dział: Pytania i problemy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=345) +--- Wątek: Spętanie (/showthread.php?tid=8470) Strony:
1
2
|
Spętanie - Normalna - 26-02-2018 Witam znalazłam takie spętanie Przedmioty: - zdjęcie wybranka/ki lub przedmiot osobisty - -trzy czerwone świece Przygotować ołtarz i narysować krąg. Umieścić trzy świece na zewnątrz kręgu, jedną centralnie przed sobą, a dwie za sobą, tak aby utworzyły trójkąt. Umieść zdjęcie na ołtarzu. Zapal pierwsza świece i wymów poniższą formułę myśląc o osobie, którą kochasz : „Astarte, wzywam Cię, Oh Bogini świętej miłości, Astarte, wzywam Cię, Proszę, poczuj mój ból, Astarte, wzywam Cię, Proszę, przynieś mi tego mężczyznę/kobietę, Zwiąż go/ją ze mną, Zwiąż go/ją teraz, Zwiąż jego/jej dusze z moją, Zapal drugą świecę i wypowiedz: Zoria, wzywam Cię, Oh, Bogini promiennego piękna, Niechaj moje ciało błyszczy, Zoria, wzywam Cię, Niechaj moja twarz będzie przywiązana do jego duszy i umysłu, Zwiąż go/ją ze mną, Zwiąż go/ ją teraz, Zwiąż jego/jej duszę z moją, Zapal trzecią świecę i wypowiedz: Anteros, wzywam Cię, Oh Boże namiętności i pożądania, Anteros, wzywam Cię, W jego/jej duszy niechaj zapłonie ogień, Anteros, wzywma Cię, Niechaj poczuje moje pragnienie! Zwiąż go/ją ze mną, Zwiąż go/ją teraz, Zwiąż jego/jej duszę z moją, Zdjęcie zabierz i schowaj do portfela, albo gdzies, gdzie będzie z Tobą cały czas. Co o tym myślicie ? Czy normalna osoba może to wykonać ? Pozdrawiam i dziękuje za wasze zdania RE: Spętanie - MaryJane - 26-02-2018 Jeśli masz trochę praktyki to spróbuj. Jeśli nie, lepiej odpuść sobie takowe działanie. Jednakże samo spętanie jest dobrze napisane, choć wg mnie brakuje paru szczegółów. RE: Spętanie - Normalna - 26-02-2018 Dziękuje za odpowiedz A jakich szczegółów ? Może pani powiedzieć ? A jak spróbuje to kiedy będą efekty ?kiedy będę wiedziała ze dobrZe odprawiłam? RE: Spętanie - MaryJane - 26-02-2018 Czas jest różny. Zależy od stopnia wtajemniczenia i praktyki. Od kilku tygodni do kilku miesięcy. Musisz dobrać dodatkowo kilka rzeczy związanych z danym bóstwem. RE: Spętanie - Normalna - 26-02-2018 Podpowie pani jakich ? RE: Spętanie - qert - 26-02-2018 Jak znalazłaś gdzieś to podaj źródło. Sama formuła to 20% sukcesu, pozostałe 80% to wiara w to że się uda. RE: Spętanie - Buné - 26-02-2018 (26-02-2018, 18:48)qert napisał(a): Jak znalazłaś gdzieś to podaj źródło. Co za durnota. Do autorki postu - weź do ręki grimuar i postępuj według niego zamiast recytować jakieś dziwne rzeczy, a jeśli już tak bardzo ci to nie w smak to do tej zabawnej formułki zapal kadzidło z lepidium i olibanum, operacja w dzień Wenus w godzinę planetarną tego też dnia to może coś się stanie. PS: krąg to nie kółeczko
RE: Spętanie - MaryJane - 26-02-2018 Dlaczego durnota? Człowiek zakochany i zdesperowany sięga po różne rozwiązania. RE: Spętanie - Załamana - zakochana - 26-02-2018 Hmmm ja tez m duży problem RE: Spętanie - Normalna - 26-02-2018 A wiec czytając was wszystkich doszłam do wniosku ze to chyba zły pomysł żeby to wykonać ? Znalazłam w internecie na stronie spętanie ,,, chodziłam po różnych stronach i to mi wpadło w oko,, a co z tym kręgiem ? Jak go wykonać ? Nie śmiejcie się tylko pomóżcie proszę was //
|