![]() |
|
Wróżby ! - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Dywinacja (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=98) +--- Dział: Tarot (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=103) +--- Wątek: Wróżby ! (/showthread.php?tid=11248) Strony:
1
2
|
RE: Wróżby ! - JazzsN - 04-09-2021 no to dawaj mi też, hasło to Koniec życia RE: Wróżby ! - Olimpia - 11-09-2021 Najmocniej przepraszam za opóźnienia! Serce mi złamano! ... ' Trzeba było się wyleczyć (jak dojrzała emocjonalnie osoba, która nie chce mieć niewolnika). BPW - napewno lubisz być w centrum uwagi i kochasz błyszczeć. Jednak masz za małą siłę przebicia i charyzmę, ponadto Twój wokal jest niewyćwiczony i nieprofesjonalny. Mięta - coś artystycznego, wyrób szkła czy coś w tym stylu. Napewno jest to związane z kreatywnością oraz tworzeniem. Notatka dla mnie: ADZAIWG JourneyWild - to nie jest pytanie raczej odpowiednie do ćwiczenia, ponieważ nie jesteś w stanie udzielić mi odpowiedzi na nie na ten moment. Merida - przydałoby się imię tej osoby. xDD Zefir - uraziłeś ją emocjonalnie, zraniłeś ją. Nie chciałeś ale to zrobiłeś. Laskę mocno zabolało i czuje się teraz przytłoczona. Chyba coś więcej do Ciebie czuje niż tylko zwykłą przyjaźń. Nie, nie musisz nic robić - choć jak bardzo chcesz możesz przynieść karmę do schroniska czy coś. Ziemka - to nie jest pytanie raczej odpowiednie do ćwiczenia, ponieważ nie jesteś w stanie udzielić mi odpowiedzi na nie na ten moment. JazzsN - nie rozumiem pytania. xD Narazie koniec tego wróżenia. Czekam na zwrot. RE: Wróżby ! - BPW - 11-09-2021 Całkowicie się zgadzam z twoim słowami. To niesamowite "It is od amazing!". Nie mam wyćwiczonego wokalu, ale próbuję go ćwiczyć. Uwielbiam błyszczeć, ale boje się wejść na scenę, ale kiedy wejdę to... zaczynam działać. Dziękuję i pozdrawiam, BPW RE: Wróżby ! - Zefir - 11-09-2021 (11-09-2021, 11:27)Olimpia napisał(a): Zefir - uraziłeś ją emocjonalnie, zraniłeś ją. Nie chciałeś ale to zrobiłeś. Laskę mocno zabolało i czuje się teraz przytłoczona. Chyba coś więcej do Ciebie czuje niż tylko zwykłą przyjaźń. Nie, nie musisz nic robić - choć jak bardzo chcesz możesz przynieść karmę do schroniska czy coś. Co mi proponujesz? Powinienem zadzwonić do niej, czy coś? Faktycznie, mogła tak się poczuć, ponieważ trochę zachowałem od niej dystans (nie miałem nic złego na celu, przestraszyłem się, ponieważ 1. bałem się, że ją "zatankuję" xd 2. czułem, że nie jestem na to gotowy by z nią być (w sensie - serce mówi co innego, rozum co innego), myślałem, że to rozumie. Za jakiś czas przyczepiła się do mnie jakaś inna kobieta (nwm czy się we mnie naprawdę zakochała, czy ktoś ją podstawił - bo też im zależało by mi zrobić odpowiedzialność karną). Tamta Beata obraziła się bez słowa. Usunęła mnie ze snapa i nie powiedziała, że jedzie z kimś innym. Teraz za nią tęsknię - i - też czuje, że ją kocham - nią akurat czuję, że nie jestem w stanie gardzić (innymi mogę). RE: Wróżby ! - Merid♡ - 11-09-2021 Imię wysłane na priv
RE: Wróżby ! - JazzsN - 12-09-2021 (11-09-2021, 11:27)Olimpia napisał(a): JazzsN - nie rozumiem pytania. xD Pytanie brzmi "co dalej?" Ciężkie i ogólne, zobaczymy.... RE: Wróżby ! - Mięta - 12-09-2021 Po pierwsze, dziękuję za wróżbę i mam nadzieję, że u Ciebie jest już lepiej <3 Artystyczne zdolności - jak najbardziej chociaż mało kto o tym wie, bo wiele rzeczy tworzę "do szuflady". Kreatywne - też pasuje, lubię tworzyć własne motywy w moich rysunkach/grafikach, zajmować się projektowaniem, designem itd (pracą raczej twórczą niż odtwórczą). Ale wyrób szkła mnie zaskoczył, nigdy nawet nie robiłam niczego w szkle, może w sumie nawet ja nie wiem, że mam takie predyspozycje . Albo mogło jeszcze chodzić o ekrany - przerzucam sie od jakiegoś czasu na tworzenie grafiki komputerowej i używam teraz częściej urządzeń ekranowych (tablet i komputer) zamiast tradycyjnej kartki i ołówka.
|