![]() |
|
Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Luźne (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=128) +--- Dział: Dumpster fire (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=406) +--- Wątek: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] (/showthread.php?tid=11543) |
RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Właśnie stoję za Tobą - 28-11-2022 Moim zdaniem Chaosolu to po prostu starożytny licz czyhający na niewinne ciało Zefira ;] RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - lisa - 28-11-2022 Ale bogowie też często są złośliwi i przybierają formy starych ludzi. Skoro odczuwasz w niej aurę śmierci to może ma z nią związek? Ja ufam swojej intuicji i na tym źle nie wychodzę. Myślę że ty też powinieneś! RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Olimpia - 28-11-2022 (28-11-2022, 21:44)Chaosol napisał(a): Moim zdaniem wyżej wymieniona "baba" również może posiadać umiejętności magiczne. Z opisów Zefira czytamy o dziwnych koincydencjach wokół jej osoby. Wredny charakter to osobna kwestia. Ja stawiam na Zmorę Nocną.
RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Zefir - 28-11-2022 (28-11-2022, 21:44)Chaosol napisał(a): Moim zdaniem wyżej wymieniona "baba" również może posiadać umiejętności magiczne. Z opisów Zefira czytamy o dziwnych koincydencjach wokół jej osoby. Wredny charakter to osobna kwestia. o KUR🐔A Czy to coś poważnego? xd Cytat:Moim zdaniem Chaosolu to po prostu starożytny licz czyhający na niewinne ciało Zefira ;] Czytałem. Doprowadzają do skrajności, wyczerpania a później przejmują ciało. Dobrze rozumiem? Cytat:Ale bogowie też często są złośliwi i przybierają formy starych ludzi. Skoro odczuwasz w niej aurę śmierci to może ma z nią związek? Ja ufam swojej intuicji i na tym źle nie wychodzę. Myślę że ty też powinieneś! Tego nie wiedziałem, że tak robią. Muszę się nauczyć linkowania i skanu. Wtedy wrócimy do tematu. Nie wiem tylko czy jestem na to gotowy - nie chcę nic na siebie ściągnąć ani nie chcę zgłupieć od czyichś głupot. (wystarczy, że podczas koszmarów czasami coś ściągam). Jeśli to ma jakieś znaczenie (miałem nie pisać, ale skoro przy tym jesteśmy) wczoraj byliśmy na cmentarzu i znikąd czułem zapach stęchlizny. (w sensie nie tak jakby koło mnie leżał trup tylko tak jakbym zrobił skana jakiemuś trupowi. Czułem to duchem/uczuciem, nie nosem). Kiedy jej o tym powiedziałem, to kompletnie nie słyszała co do niej mówię. Nie pamiętam czy powiedziałem jej: głucha jesteś. (najczęściej odpowiada: MOŻE I JESTEM GŁUCHA @#@$@#$@#$@#$@#) Raczej nie. To było dziwne akurat. RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Zefir - 03-12-2022 03.12 godzina nie pamiętam, ok 15:00 Powiedziała "diabeł mi ciebie zesłał". Kiedy powiedziałem, że nie mógł bo nic nie daje za darmo - odwróciła się i mówiła o czym innym. I mimo, że mówiłem jej o Bogu i że grzechy to gówno prawda to cały czas nadawała o czymś innym i w ogóle mnie nie słuchała. To jest dziwne wg mnie. Czyżby poprosiła o mnie wchodząc w jakąś umowę? RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Chaosol - 04-12-2022 Sprawdź czy baba czci siły demoniczne. Jest na to kilka sposobów: 1) Skrop ją wodą święconą. Sprawdż reakcję. Jeżeli zacznie wrzeszczeć to wiedz, że coś się dzieje. 2) Podpytaj ją o postać Diabła. Sprawdź reakcję na piekielny archetyp. Jeżeli wykazuje nadmierną ekscytację to nakłoń ją do wzięcia udziału w komunii świętej. 3) Pokaż jej kilka sigili o pochodzeniu inferialnym np. sigile demonów. Sprawdź reakcję na inne bestie. 4) Przeczytaj jej od tyłu kilka wersów. Sprawdź co ona na to. RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Olimpia - 08-12-2022 Słucham? ... przepraszam Chaosol, ale że co? xDD To wszystko co napisałeś jest tak śmieszne, że zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie trollujesz. Bo wiem, że jesteś ogarniętym i inteligentnym facetem. Poza tym co jeśli czci Siły Demoniczne? To co z tego? Czy ktoś z was wogóle otworzył choć raz Biblię Szatana? Bo w tym momencie to ja tu widzę katolicki bełkot jaki to Szatan jest be, jak to żywi się krwią dziewic i zarzyna koty na ołtarzu... czyli widzę tu standardowe: "nie wiem, ale się wypowiem". Szatanizm jest PIĘKNĄ religią i jest bardzo bliska w moim sercu, tak samo jak Poganizm. RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - tupajda - 12-12-2022 (08-12-2022, 12:22)Olimpia napisał(a): Czy ktoś z was wogóle otworzył choć raz Biblię Szatana? Przeczytałem całą, katolicką zresztą też. (Talmud też czytałem, ale nie cały - po 1/3 miałem dość) Zefir, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak potrafią zachowywać się kobiety przed okresem. To po pierwsze. Po drugie wszystko zależy od kontekstu. Większość przytaczanych przez ciebie sytuacji nie ma kontekstu sytuacji. Po trzecie. Czy potrafisz bez niej żyć? Czy chcesz bez niej żyć? Odpowiedz sobie na te proste pytania i odpowiedz sobie dlaczego. Jeżeli nie wiesz dlaczego, to się głęboko nad sobą zastanów. RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - lisa - 22-12-2022 W pewnym wieku kobieta przestaje mieć już okres. RE: Czy moja baba to licz, lub adeptka nekromancji? [dziennik] - Zefir - 22-12-2022 (22-12-2022, 13:29)lisa napisał(a): W pewnym wieku kobieta przestaje mieć już okres. To prawda. Ta mówiła, że ostatni raz miała z ileś lat temu (nie pamiętam czy wtedy 6 czy 10). |