Witchcraft - Forum ezoteryczne
Skuteczny mag - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Pytania i problemy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Skuteczny mag (/showthread.php?tid=11232)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skuteczny mag - BPW - 06-08-2021

Różnie bywa do czasu rozpadu związku. Postaram się zrobić tak jak mówi Evander. Dodam 5 i 6 osobę jeśli będzie trzeba. :D

RE: Skuteczny mag - Wysoki Mag - 06-08-2021

Niszczenie zawsze tworzy długi karmiczne wszystkich zaangażowanych osób!

RE: Skuteczny mag - BPW - 06-08-2021

Wiem, dlatego jeszcze muszę się zastanowić nad sposobem.

RE: Skuteczny mag - Rossy - 07-08-2021

Tylko dosyłanie osób jest chyba najmniej pewnym sposobem :( żeby się nie okazalo że zrobi się z tego trójkąt a jak z nią był, tak będzie, tylko w chorej relacji :( A ja chce by się rozstali definitywnie i by wrócił do mnie

RE: Skuteczny mag - Merid♡ - 07-08-2021

(07-08-2021, 15:30)Rossy napisał(a): Tylko dosyłanie osób jest chyba najmniej pewnym sposobem :( żeby się nie okazalo że zrobi się z tego trójkąt a jak z nią był, tak będzie, tylko w chorej relacji :( A ja chce by się rozstali definitywnie i by wrócił do mnie
Ale Ty marudzisz.  Ludzie chcą Ci pomóc, sami proponują, że zrobią dla Ciebie ryt, a Ty grymasisz i kręcisz nosem.

Na ich miejscu bym nie robiła. Jak na propozycje pomocy tak wydziwiasz ,to zrób  to sama. Będzie tak jak Ty chcesz i na Twoich zasadach. 

Wkurzyłam się.
Wrrrrr.

RE: Skuteczny mag - BPW - 07-08-2021

Rossy, ale to dla mnie najlepszy sposób bo ja na tym nic nie stracę. Nie zamierzam mieć długów karmicznych. Nie jest to najskuteczniejszy sposób, ale najbezpieczniejszy. :)

(07-08-2021, 18:43)Merida napisał(a):
(07-08-2021, 15:30)Rossy napisał(a): Tylko dosyłanie osób jest chyba najmniej pewnym sposobem :( żeby się nie okazalo że zrobi się z tego trójkąt a jak z nią był, tak będzie, tylko w chorej relacji :( A ja chce by się rozstali definitywnie i by wrócił do mnie
Ale Ty marudzisz.  Ludzie chcą Ci pomóc, sami proponują, że zrobią dla Ciebie ryt, a Ty grymasisz i kręcisz nosem.

Na ich miejscu bym nie robiła. Jak na propozycje pomocy tak wydziwiasz ,to zrób  to sama. Będzie tak jak Ty chcesz i na Twoich zasadach. 

Wkurzyłam się.
Wrrrrr.

Wydaje mi się, że Ty po prostu czytasz w moich wypowiedziach co chcesz przeczytać, bo jak zabierasz glos to tylko by mnie strofować i to za to, czego nie napisałam. 

Ta sprawa jest dla mnie bardzo ważna, wydaje mi się, że mogę mieć obawy, że coś pójdzie nie tak. Nie chodzi o to, żeby zrobić cokolwiek (bo to juz robiłam bez efektu), tylko to, co da pożądany skutek i absolutnie nie odrzucam czyjejś pomocy, jestem wdzięczna za taką chęć. Po prostu dyskutuję o potencjalnych rozwiazaniach.
Nie slyszałam jeszcze o takim sposobie rozdzielenia pary, z tego jak się toczy tu dyskusja, wnioskuję, że nikt tego nie robił, a rozważania, że to może się udać są teoretyczne. Więc tak, mam obawy,że to nie będzie tak, że obydwoje w tym samym czasie pokochają kogoś innego na zabój i się rozstaną w zgodzie natychmiast. A tylko wtedy miałoby to sens. Może być choćby tak, że pojawi się romans na boku,ale nie zmieni to ogólnej sytuacji.
Może wyrażeniem takich obaw chciałabym też prosić o opinie doświadczonych na ile to jest realne, a na ile to moje obawy? Może rzeczywiście taki sposób jest bardzo dobrym pomysłem, bo ta kolejna osoba na pewno będzie ogromną miłością i złamie relację tamtych? Jakie to ma szanse powodzenia?
Wydaje mi się, że tym, że przemyślę sprawę, a nie ładuję się bez żadnej refleksji we wszystko, raczej powinnam zaplusować, a nie złościć innych.

(07-08-2021, 18:52)BPW napisał(a): Rossy, ale to dla mnie najlepszy sposób bo ja na tym nic nie stracę. Nie zamierzam mieć długów karmicznych. Nie jest to najskuteczniejszy sposób, ale najbezpieczniejszy. :)

rozumiem, a na ile oceniasz jego skuteczność? Po prostu się martwię czy to wyjdzie tak idealnie jak sobie wyobrażamy :)

RE: Skuteczny mag - Mięta - 07-08-2021

Jeśli wątpisz w skuteczność działania potencjalnego rytuału to możesz sama zaburzyć jego działanie, przez co efektów nie będzie.
Myśl=energia

RE: Skuteczny mag - BPW - 08-08-2021

Oceniam to Rossy na 30 - 40 %.
Nic nie jest idealne. Bezpieczeństwo przede wszystkim. Ja jak zaczynam współpracę na blogu sprawdzam osoby po 10 razy aby się upewnić czy to oszust czy dobry człowiek.