Witchcraft - Forum ezoteryczne
Pomoc - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Dział: Miłosne (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=107)
+---- Wątek: Pomoc (/showthread.php?tid=11390)

Strony: 1 2 3

RE: Pomoc - olaola - 22-02-2022

Raczej nie interesują mnie dodatkowe kłody pod nogi;)

RE: Pomoc - linda - 23-02-2022

spętanie tylko u dobrego sprawdzonego rytualisty, samej raczej nic nie zdziałasz jak nie siedzisz w tym dłużej albo narobisz sobie szkód. poczytaj o czarnym weselu, również bardzo skuteczne i jak dobrze poszukasz to znajdziesz instrukcje jak to zrobic ( nie na polskich stronach), ale mimo wszystko tak poważne rytuały zostawiłabym profesjonalistom co wiadomo łączy się z wydaniem często nie małych pieniędzy. Ja rozważam spętanie lub czarne wesele ale to zostawiam jak wszystko inne zawiedzie.

RE: Pomoc - olaola - 24-02-2022

Tylko jak znaleźć dobrego rytualiste. Ja się boje ze wydam kupę kasy i nic.... Oglądałam ofert w internecie. Pisałam z kilkoma wróżkami, ale zniechęca mnie to że u nich wszystko idzie szablonowo ...nie opisałam jeszcze problemu, ale już wiedziały, że najdroższy rytuał zrobić i on pomaga zawsze i nie ma prawa się nie uda . Podejrzewam, że to tylko taka paplanina bo przecież nie ma pewności czy zadziała. Dwa razy w tarocie wyszło mi że mam walczyć o to uczucie u dwóch różnych osób, więc wiem, że nie kłamstwo. Tak myślałam, że może tu znajdę, bo na forum są osoby które się znają na wszystkim

RE: Pomoc - linda - 11-03-2022

(24-02-2022, 23:24)olaola napisał(a): Tylko jak znaleźć dobrego rytualiste. Ja się boje ze wydam kupę kasy i nic.... Oglądałam ofert w internecie. Pisałam z kilkoma wróżkami, ale zniechęca mnie to że u nich wszystko idzie szablonowo ...nie opisałam jeszcze problemu, ale już wiedziały, że najdroższy rytuał zrobić i on pomaga zawsze i nie ma prawa się nie uda . Podejrzewam, że to tylko taka paplanina bo przecież nie ma pewności czy zadziała. Dwa razy w tarocie wyszło mi że mam walczyć o to uczucie u dwóch różnych osób, więc wiem, że nie kłamstwo. Tak myślałam, że może tu znajdę, bo na forum są osoby które się znają na wszystkim

czytaj opinie ja bym wróżki zostawiła jednak do tarota, rytuały to poważniejsza sprawa.

RE: Pomoc - dorota19 - 20-03-2023

To może spróbuj zrobić sama - ja tak zrobiłam (wszyscy piszą, że internetowa rytualistka która to ze mna zrobiła to oszustka, więc wnioskuję że sama zrobiłam rytuał).
Przez 14 dni późnym wieczorem o tej samej porze stawiałam 2 czerwone świece, w środku nasze zdjęcie i przez 15 minut wizualizowałam nas szcześliwych razem, itd
Kilka tyg po rytuale odezwał się do mnie po miesiącu ciszy i teraz jest jeszcze lepiej niż wcześniej i trwa już tak ponad 3 miesiące.

(11-03-2022, 14:09)linda napisał(a):
(24-02-2022, 23:24)olaola napisał(a): Tylko jak znaleźć dobrego rytualiste. Ja się boje ze wydam kupę kasy i nic.... Oglądałam ofert w internecie. Pisałam z kilkoma wróżkami, ale zniechęca mnie to że u nich wszystko idzie szablonowo ...nie opisałam jeszcze problemu, ale już wiedziały, że najdroższy rytuał zrobić i on pomaga zawsze i nie ma prawa się nie uda . Podejrzewam, że to tylko taka paplanina bo przecież nie ma pewności czy zadziała. Dwa razy w tarocie wyszło mi że mam walczyć o to uczucie u dwóch różnych osób, więc wiem, że nie kłamstwo. Tak myślałam, że może tu znajdę, bo na forum są osoby które się znają na wszystkim

czytaj opinie ja bym wróżki zostawiła jednak do tarota, rytuały to poważniejsza sprawa.

RE: Pomoc - Olimpia - 21-03-2023

Zgadzam się z dorota19.
Siła zaklęcia to siła uczuć i siła woli osoby wykonującej, a nie sam rytuał. Narzędzia mają tylko dodać dodatkowej określonej energii. Ogólnie rzecz mówiąc... pochodzę z rodziny magicznej, i powiem wam, że jak miałam 5 lat byłam dużo silniejsza niż teraz, bo dzieci nic nie ogranicza... a potem dorosłość i ludzie wokół nas stawiają coraz więcej uwarunkowań i ograniczeń w naszych umysłach i tak oto stajemy się słabsi. Kiedyś potrafiłam robić z palcem w nosie rzeczy, które dziś osobom dorosłym wmawia się, że nie zrobią bo trzeba wieeeele lat praktyki.

Na forum macie mnóstwo rytuałów, miłosnych, ochronnych, uniwersalnych (polecam zajrzeć do działu z zaklęciami uniwrsalnymi) korzystajcie z nich i nie dawajcie się nikomu ograniczać. To od was zależy czy coś się uda.