![]() |
|
Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26) +---- Dział: Miłosne (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=107) +---- Wątek: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? (/showthread.php?tid=11588) |
RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - MeganEagle - 23-09-2023 (23-09-2023, 18:31)Rekni napisał(a):(23-09-2023, 18:14)MeganEagle napisał(a): I tak nie zamierzam już na nikim robić absolutnie żadnych rytuałów Magia jest ok sama w sobie. Tylko ten osobnik nie był wart jej stosowania bo póki razem nie mieszkaliśmy to dobrze ukrywał swoje problemy. Całe szczęście intuicja i zła w wroga unosząca się w domu mi podpowiadała żeby szperać i znajdowałam coraz to nowe nieciekawe odkrycia RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - BPW - 23-09-2023 (23-09-2023, 15:12)Merid♡ napisał(a): Czekaj, czekaj. Uwielbiam twoje podsumowania Merida. Ogółem jakoś kijowo to wyszło, niestety to dowód na to, że każdy człowiek jest rozumny i ma swoją historię do napisania. Nie można nikomu zabierać pióra, bo nie zdążymy pisać za dwie osoby... RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - Merid♡ - 24-09-2023 Cytat:Uwielbiam twoje podsumowania Merida.A dziękuję, dziękuję ❤️ Ja również cenię Twoje odpowiedzi
RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - tuk - 24-09-2023 (23-09-2023, 16:47)MeganEagle napisał(a): Myśle ze nie urok a jego nałogi i wynikająca z nich agresja zniszczyły nasze uczucie nasze uczucie ? chyba twoje bo jeśli cię zostawił to najprawdopodobniej nic do cb nie czuł , w sensie ja nie mówie , ale jak już z inną zrobił dziecko i wgl to już raczej sie na niej skupiał RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - tuk - 24-09-2023 (23-09-2023, 16:48)MeganEagle napisał(a):ja bym sie nie zdziwił jak zapomni o to bie i jeszcze sobie poukłada xD i szczerze mu kibicuje(23-09-2023, 16:13)Wierzbix napisał(a): Niech się cieszy, że ryt wyszedł - to znaczy, że jej magia działa. Może teraz czarować dla siebie i układać sobie życie. RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - tuk - 24-09-2023 (23-09-2023, 18:13)MeganEagle napisał(a):(23-09-2023, 17:13)Opiuek napisał(a): To bardzo szlachetne że pozwalasz mu samemu dotknąć dna i zdecydować czy się ogarnie no może dlatego , że gdyby nie ty to sobie by już żył z inną i miał swoje życie , może jego kobiecie to odpowiadało ... znam różne historie , a na moje to wygląda , że nabroiłaś i poprostu teraz za wszelką cenę się chcesz wybronić ... ale ja sie nie znam RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - Wierzbix - 25-09-2023 (24-09-2023, 22:26)tuk napisał(a):Nie, żeby coś, ale przy tamtej też brał. Jeśli ktoś bierze, to jak ma sobie ułożyć życie? Znasz osoby uzależnione od narkotyków ze szczęśliwym życiem i w szczęśliwym związku? To się sypie, jeśli nie od razu, to za pół roku, rok.(23-09-2023, 16:48)MeganEagle napisał(a):ja bym sie nie zdziwił jak zapomni o to bie i jeszcze sobie poukłada xD i szczerze mu kibicuje(23-09-2023, 16:13)Wierzbix napisał(a): Niech się cieszy, że ryt wyszedł - to znaczy, że jej magia działa. Może teraz czarować dla siebie i układać sobie życie. Nadużywanie środków uzależniających wymaga natychmiastowego leczenia. Nie doszukiwalabym się tu winy magii, ten problem prędzej czy później wyszedł. Jak ktoś nadużywa narkotyków w ukryciu to jest tylko kwestia czasu, aż przestanie się kryć i problem zacznie wpływać na otoczenie. Wyszło w wcześniej, niż miało? Dziewczyna wyciągnęła do niego pomocną dłoń. Mógł przyjąć pomoc. Naprawdę obwinianie osoby trzeciej za czyjeś uzależnienie, na które nie miała wpływu jest strasznie słabe. RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - tuk - 25-09-2023 (25-09-2023, 09:13)Wierzbix napisał(a):(24-09-2023, 22:26)tuk napisał(a):Nie, żeby coś, ale przy tamtej też brał. Jeśli ktoś bierze, to jak ma sobie ułożyć życie? Znasz osoby uzależnione od narkotyków ze szczęśliwym życiem i w szczęśliwym związku? To się sypie, jeśli nie od razu, to za pół roku, rok.(23-09-2023, 16:48)MeganEagle napisał(a):ja bym sie nie zdziwił jak zapomni o to bie i jeszcze sobie poukłada xD i szczerze mu kibicuje(23-09-2023, 16:13)Wierzbix napisał(a): Niech się cieszy, że ryt wyszedł - to znaczy, że jej magia działa. Może teraz czarować dla siebie i układać sobie życie. znam ludzi który ćpali i z wiekiem przestali sami z siebie i wiekszość jest tak pozarabiana , że na widok ich aut zrobiła byś ojej to chyba jakiś poseł .... ale znam też takich co by ci zrobiły loda za gram koksu , nawet nie wiesz jaki duży odsetek ludzi z wysokich szczebli jest zaznajomiona z tematem narkomanii RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - Rekni - 25-09-2023 (25-09-2023, 12:17)tuk napisał(a):(25-09-2023, 09:13)Wierzbix napisał(a):(24-09-2023, 22:26)tuk napisał(a):Nie, żeby coś, ale przy tamtej też brał. Jeśli ktoś bierze, to jak ma sobie ułożyć życie? Znasz osoby uzależnione od narkotyków ze szczęśliwym życiem i w szczęśliwym związku? To się sypie, jeśli nie od razu, to za pół roku, rok.(23-09-2023, 16:48)MeganEagle napisał(a):ja bym sie nie zdziwił jak zapomni o to bie i jeszcze sobie poukłada xD i szczerze mu kibicuje(23-09-2023, 16:13)Wierzbix napisał(a): Niech się cieszy, że ryt wyszedł - to znaczy, że jej magia działa. Może teraz czarować dla siebie i układać sobie życie. Ludzie z wysokich szczebli, którzy biorą narkotyki? Nowe, nikt nie znał. RE: Rytuał - czy to mogło zadziałać tak mocno? - tuk - 25-09-2023 (25-09-2023, 13:19)Rekni napisał(a):(25-09-2023, 12:17)tuk napisał(a):(25-09-2023, 09:13)Wierzbix napisał(a):(24-09-2023, 22:26)tuk napisał(a):Nie, żeby coś, ale przy tamtej też brał. Jeśli ktoś bierze, to jak ma sobie ułożyć życie? Znasz osoby uzależnione od narkotyków ze szczęśliwym życiem i w szczęśliwym związku? To się sypie, jeśli nie od razu, to za pół roku, rok.(23-09-2023, 16:48)MeganEagle napisał(a): Próbowałam mu pomoc ale on nie chciałja bym sie nie zdziwił jak zapomni o to bie i jeszcze sobie poukłada xD i szczerze mu kibicuje no jedne ważne słowo "nadużywanie" .... dla mnie to i tak wygląda następująco gość sobie ćpał przez urok doznał coraz to bardziej narastającego konfliktu wewnętrznego z "nie wiadomych" przyczyn ... co doprowadziło do chęci odreagowania , (narkomania to choroba emocji ) więc jeśli ktoś staje się coraz bardziej rozdarty coraz bardziej próbuje się znieczulić .... jedni mają tabeletki na uspokojenie inni narkotyki inni lubią strzelać do siebie na wojnie a kto inny lubi być pakowany do dupy , niektórzy mają też spokojne i ułożone życia z przyczyn mniej lub bardziej pośrednich czytaj gotówka , i nie wystarczy im np. lampka wina na sylwestra i urodziny a i to może okazać się nadmiarem, dziękuje i pozdrawiam , ale ja się na tym nie znam |