![]() |
|
Bądźcie pozdrowieni - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Witchcraft (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Poznajmy się (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Bądźcie pozdrowieni (/showthread.php?tid=11256) |
Bądźcie pozdrowieni - Katarzyna - 10-09-2021 Witam, Poszukuje nauczyciela, Pozdrawiam serdecznie Katarzyna RE: Bądźcie pozdrowieni - BPW - 10-09-2021 Witaski Katarzyna! Pytanie moje: "Do czego nauczyciela (ezoteryka dzieli się na wiele dziedzin)" RE: Bądźcie pozdrowieni - Wysoki Mag - 11-09-2021 System nauczania na świecie został skopiowany z Magicznych Misteriów Starożytnych bliskich naturze, a to co kto już z tym robi to jest inna sprawa, wylewasz dziecko z kąpielą, kasując całkowicie nauczanie przez Nauczycieli! Co z Wielkimi Nauczycielami Ludzkości: Lao tse, Budda, Jezus, Mojżesz, Mahomet, Kriszna itd? Nie wmówisz mi, że nic Ciebie nie nakierowało na drogę intuicji, chociażby Twoje sztuki walki skąd się wzięły, sama pisałaś, ze miałaś dobrego nauczyciela i trenera! Tworzysz schemat ze swoich doświadczeń i przekazujesz go dalej, to jest dokładnie to przed czym ostrzegasz innych! Sama odrzucasz nauczyciela, ale dla innych nim jesteś, nawet teraz nauczasz wg tego co głosisz nie powinnaś tego robić, czemu nie ostrzegasz przed sobą, powinnaś zrobić zastrzeżenie spójne z tym, że odrzucasz nauczycieli i namawiasz do tego innych! Szukam spójności w tym co napisałaś. RE: Bądźcie pozdrowieni - Katarzyna - 05-11-2021 (10-09-2021, 18:40)BPW napisał(a): Witaski Katarzyna! Witam, Bardzo dziękuje za wiadomość. Interesuje mnie praca z energia, czakrami, medytacja, trzecie oko, podróże astralne. Pozdrawiam serdecznie RE: Bądźcie pozdrowieni - Katarzyna - 05-11-2021 (11-09-2021, 14:23)Wysoki Mag napisał(a): System nauczania na świecie został skopiowany z Magicznych Misteriów Starożytnych bliskich naturze, a to co kto już z tym robi to jest inna sprawa, wylewasz dziecko z kąpielą, kasując całkowicie nauczanie przez Nauczycieli! Witam, Bardzo dziękuje za wiadomość. Nie rozumiem tych zarzutów jeśli są kierowane do mnie. Tak interesuje się rożnymi sportami w tym sztuka walki ale nie wszyscy nauczyciele interesują się innymi kierunkami wiedzy która właśnie szukam Żadnych nauczycieli nie odrzucam i nikogo nie namawiam chyba ze do moich pomysłów. Jeżeli uczę to przekazuje to co wiem aby zapobiec wypadkom bez szkody dla ludzi, zwierząt, roślin. Pozdrawiam serdecznie RE: Bądźcie pozdrowieni - tupajda - 05-11-2021 Mag dostał bana za arogancję i kilka pomniejszych grzechów, więc raczej Ci nie odpisze. Ja proponuję, żebyś przejrzała działy na forum, czytaj i czerp garściami. Kiedy urodzi Ci się konkretne pytanie i nie znajdziesz na nie odpowiedzi w dotychczasowych postach, śmiało załóż nowy wątek - ktoś na pewno odpisze. RE: Bądźcie pozdrowieni - Katarzyna - 05-11-2021 (05-11-2021, 10:37)tupajda napisał(a): Mag dostał bana za arogancję i kilka pomniejszych grzechów, więc raczej Ci nie odpisze. Witam, Bardzo dziękuje za odpowiedz. Tak będę korzystać, teraz przygotowuję się do odprawienia rytuału na ściągniecie uroku, złego życzenia ale zrobię to po mojemu;>. Pozdrawiam serdecznie Katarzyna |