![]() |
|
Wróżba - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Dywinacja (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=98) +--- Dział: Pytania i problemy (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=322) +--- Wątek: Wróżba (/showthread.php?tid=11445) |
Wróżba - Mięta - 22-05-2022 Zwracam się z prośbą o wróżbę na trzy pytania do Olimpii, mojej ulubionej tarocistki ![]() 1. Stan czakr 2. Na zdolności ezo 3. W jaki kierunek kariery powinnam obecnie celować Dzięki!
RE: Wróżba - Olimpia - 25-05-2022 1. Stan Czakr
Czakra Podstawy Bardzo ładnie jest rozwinięta, jest również czyściutka i na wpół otwarta. W sumie to masz jedną z najładniejszych czakr podstawy z jakimi miałam styczność. ' Jest bogata w zdrową, czystą energię i naprawdę wow! Ja takiej podstawy nigdy nie miałam (nawet jak ją trenowałam) jak Ty. Ma na to wpływ wiele czynników również jeden negatywny. Energia idąca z "Ziemi" z czakry podstawy przepływa przez Twoją Podstawę przepięknie i idzie dalej do Czakry Sakralnej i tu... bum, blokada, przez tą blokadę tylko "kropelki" dochodzą do Sakralnej, po czym cofają się do Podstawy i tam ją energetyzują i harmonijnie nakręcają. Czakra Sakralna To Hades wśród wszystkich Twoich czakr. Jest zablokowana, ma mało energii. Kiedy woda długo stoi staje się mętna, brudna i nie zdatna do spożycia - tak samo jest z Twoją Sakralną, energia w niej zamiast swobodnie płynąć to stoi w miejscu i ma niskie wibracje. To co przepływa z Czakry Podstawy to znikoma ilość, a sporo z tego nie zatrzymuje się w czakrze Sakralnej idzie do dalszych czakr. Energia która zostaje w Sakralnej jest zablokowana. Czakra Splotu Słonecznego Splot zmagazynował energię z kiedyś tam i trzyma ją, jednak trzyma ją ciągle w czystym ruchu więc jest ok, natomiast pozostała "świeża" energia idzie dalej do pozostałych czakr. To nie powinno tak wyglądać. Splot nie powinien magazynować energii "na później", powinien wszystko ładnie przepuszczać w górę na bierząco. Czakra Serca Jest bardzo silna, ma naprawdę mocną, czystą energię ale nie jest to "standardowy rodzaj" energii dla serca. Nie powiedziałabym, że jest źle... jest po prostu inaczej. Zazwyczaj Czakra Serca ma łagodną energię, a Twoja w tej czakrze jest jak Lwie Serce. No i ok, why not. Bardzo ładną masz tą czakrę, w super stanie. Czakra Gardła Nie będę się tu rozpisywać, bo w sumie nie ma nad czym... Gardło ma piękną energię, przepływ energii w stanie idealnym, jedyne czego się mogę doczepić, to że jest lekko niestabilna i trochę słaba. Trzecie Oko Widać od razu zdolności do przyciągania duszków, czemu ja się temu nie dziwię? Ogólnie masz lekką wyrwę w energii tej czakry i przez to "wylewa" się poza czakry i duszki to czują i się "przyklejają". Czują piękną Podstawę, dobre, silne Serce i na dodatek ze zdolnościami czakry Oka... nie no, sama bym brała! Bardzo mocne masz to oko, acz energia jest łagodna, subtelna. Wyobraź sobie imprezę. Widzisz? No to taki klimat panuje w Twoim oku, tylko w wersji łagodnej i subtelnej. Piękne rozwinięte Oko. Musisz uważać, bo jak otworzysz to będziesz widzieć rzeczy, których byś niekoniecznie chciała. Teraz Cię męczy bycie Zbawicielką dla dusz? No to lepiej pilnuj tego Oka, żeby nie poszło dalej. Jest na bardzo dobrej drodze do pełnego otwarcia. Korona A tu nie wiem co się podziało. Mówiłam, że Sakralna jest Twoją najgorszą czakrą? Zmieniam zdanie. Jak Sakralna to Hades to Korona to Tartar. Tam panuje chaos, pleśń i toaleta. Bardzo brudna i słaba czakra. Zablokowana i wyalienowana, dlatego "kropelki" z pozostałych czakr dochodzą tutaj, ale od razu są zdominowane i zabrudzane przez ogólną energetykę tej czakry. I zgadnij co jest tego przyczyną? Minuta na zastanowienie. ... przykleił się do tej czakry duch, smutna, zrozpaczona kobieta która straciła coś/kogoś cennego. Daj mi jeszcze ze dwa dni, kminię jakby to najlepiej, najprościej i najbezpieczniej dla Ciebie rozwiązać. Ciężki temat. RE: Wróżba - Mięta - 25-05-2022 Wow, bardzo wnikliwa i dokładna analiza! Dziękuję za nią bardzo, bo wyjaśniła mi parę spraw i widzę, że jest nad czym pracować - chociaż tak ogólnie i tak jest lepiej niż myślałam Nad Podstawą rzeczywiście pracowałam ostatnio najbardziej ze wszystkich czakr i cieszę się, że są tak pozytywne efekty Jej energia może być taka czysta dlatego, że w dużej mierze wspomagałam się w tym siłami Natury. Sakralna jest tragiczna xD i to się zgadza, bo ją zaniedbałam najbardziej ze wszystkich niestety. Splot Słoneczny tak samo, niby tutaj jest lepiej niż w Sakralnej, ale przydałoby się ją odświeżyć, bo w aspektach związanych z Manipurą odczuwam "zmęczenie materiałem". Serce zaraz po Podstawie dostawało najwięcej uwagi i to także ma przełożenie w efektach. To Lwie Serce brzmi świetnie Gardło też chyba okej, mogłoby być lepiej, ale właściwie nie sprawia mi ono żadnych problemów. Trzecie Oko mnie zaskoczyło, bo też nie skupiałam się na nim za bardzo. Natomiast jego stan wyjaśnia problemy z Koroną i moje historie z duchami, nad których przyczyną się tak zastanawiałam Skąd się bierze taka wyrwa w czakrze i czy można jakąś ją zniwelować? Bo teraz to ja się jeszcze bardziej będę się bała ruszać to Oko, dość mam już tych nieproszonych gości xdDzięki jeszcze raz, świetne opisy i daj znać jeśli wpadnie Ci jakiś pomysł odnośnie tego ducha Chociaż mam wrażenie, że teraz już trochę przystopowała swoje zapędy i jej wpływ nieco złagodniał.
RE: Wróżba - Olimpia - 25-05-2022 Zawsze robię dokładne, wnikliwe i konkretne analizy. xDD No wiesz masz ładne Oczko, predyspozycje do mediunizmu, czują też dobre serce no to lgną... do Korony Ci sie przykleiła kobiecina no i zrobił się bałaganik... Na dniach sprawdzę Ci resztę.
RE: Wróżba - Mięta - 26-05-2022 Wiem, że zawsze takie robisz i się bardzo przykładasz to sobie się dziwię, że wcześniej nie poprosiłam nigdy o tę konkretną wróżbę, bo taka wiedza jest mega pomocna ![]() Dzięki i nie ma pośpiechu z pozostałymi pytaniami! ^_^ RE: Wróżba - Olimpia - 28-05-2022 Zdolności ezoteryczne... no masz bardzo duży potencjał, dużo energii w Tobie energii i to silnej energii. Tylko jest ona zamknięta/zablokowana przez Twój umysł. Sama się hamujesz swoim strachem i nieśmiałością, poniekąd to dobrze, bo mogłabyś stracić panowanie i samokontrolę. Przydałoby się odkręcać kurek z energią po trochu, żebyś mogła się do niej powoli przyzwyczajać, obecnie najwięcej jej siedzi w Czakrze Podstawy, więc proponuje zacząć od tego. Co więcej, myślałam że mediunizm to Twój specjalny talent, a tu wychodzi level wyżej. Szamanizm. Mediunizm jest jednym z elementów szamanizmu, dlatego tak duszki do Ciebie lgną. Szaman zawsze był łącznikiem pomiędzy światem ludzkim, a duchowym. Szamanizm czerpie wielką siłę z sił Natury - obecnie Twoim najsilniejszym żywiołem jest ogień, ale możliwe, że to się zmieni jak ogarniesz czakry i wyrównasz wtedy żywioły w swoim ciele i energetyce. W każdym razie praca ze zwierzętami, praca z energią (zwłaszcza ognia). Masz potencjał na naprawdę potężną wiedźmie, ale widzę że za tym idzie też ryzyko, że sobie z tym nie poradzisz. Twoim najsłabszym ogniwem jest w tym momencie Twoja psychika, brak wiary w siebie, strach i lenistwo - stać Cię na więcej. RE: Wróżba - Mięta - 28-05-2022 Bardzo dokładna wróżba, którą mnie mocno zdziwiłaś. Dziękuję Ci za nią bardzo, bo wskazała mi też rzeczy, których bym nie podejrzewała. Niektóre z tych rzeczy mają sens - swoje powiązania z ogniem zauważyłam gdy naenergetyzowane świece zaczęły mi się spalać dosłownie w moment i podczas rytów pojawiały się Salamandry. Predyspozycje do pracy ze zwierzętami też mają sens, jestem strasznym zwierzolubem ![]() Więcej napiszę Ci na pw, bo nie chcę tutaj za bardzo wchodzić w szczegóły, ale jak zawsze bardzo pomocna i trafiona wróżba!
|