![]() |
|
Kolor oczu po medytacji :)) - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Magia energii (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=29) +---- Dział: Praktyka (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=333) +---- Wątek: Kolor oczu po medytacji :)) (/showthread.php?tid=11649) |
Kolor oczu po medytacji :)) - poxop - 12-05-2023 Hejka, postaram sie dosc strescic post. Jezeli chodzi o doswiadczenie, to siedze w temacie od ol 14 lat, zdarzylo sie cos czego wczesniej nie doswiadczylem, dlatego szukam opinii innych osob. Moja dziewczyna ma zablokowany kanal energetyczny w lewej dlonii. Sam pracuje z energia, czasem do czytania ludzi badz intencji, a czasem do leczenia Przechodzac do sedna - sprawdzalem te reke i probowalem podleczyc, nie moglem znalezc rozwiazania, wiec poprosilem moje "wyzsze ja" o przejecie kontroli nad moim cialem (mam z nim kontakt) i zalatwienie tej sprawy, bo ja nie umiem, a wiem ze on potrafi (a raczej ja). Czulem, ze dziala, bo energia zaczela plynnlac bez swiadomosci i czulem blogi stan zaufania/bezpiwczenstwa. Podczas snow i medytacji moje wyzsze ja w rozmowach ma bardzo intensywnie niebieskie oczy, taki popularny niebieski.(dorzucam przyklad w zalaczniku). Ja mam Oczy niebiesko-brazowe. Niebieski wpada bardziej w szary, brazowy standardowy. Po otwarciu oczu moja dziewczyna leciutko spanikowala, bo mialem bardzo intensywne niebieskie oczy (tak jak moje wyzsze ja w kontaktach). Po ujawnieniu mi dlaczego spanikowala - opowiedzialem jej o sposobie leczenia no i uznalismy ze to ciekawa koincydencja. Odpowiadajac na ew. Pytania : dbam o ochrone, umiem wyczuc intencje, mam dobra intuicje, nie byl to nieprzyjazny byt, bylem to ja. Pytajac : czy ktos cos takiego spotkal? Ja nigdy o tym nie czytalem, a i tez rzadko pracuje z ludzmi bezposrednio, a pierwszy raz ktos zwrocil mi uwage na kolor oczu po oddaniu kontroli wyzszemu ja. Jezeli tak : to czy byl to mentalny widok, czy fizyczny? Moja dziewczyna mogla miec chwilowy przeblysk swiadomosci (troche interesuje sie tematem i medytuje) i mogla kolor zobaczyc z poziomu 3 oka(badz w inny sposob), a jezeli fizycznie to zobaczyla, to czy takie cos ma podstawy? Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam )
RE: Kolor oczu po medytacji :)) - Nikodem - 12-05-2023 To ciekawy przypadek. Wydaje mi się, że najprawdopodobniej - tak, jak słusznie zauważyłeś - był to przebłysk dostrzeżony z poziomu "Trzeciego Oka". Mimo, że nie pracuję z "wyższym Ja", to zdarzało mi się praktykować grupowo i zdarzają się sytuacje, w których współczarodzieje widzą "wizualizacje" konstrukcji energetycznych innych uczestników rytuałów. Więc, bazując na tym co wiem założyłbym, że Twoje "Ja o niebieskich oczach" jest kompatybilną z Tobą formą wizualizacji tego procesu, która występuje gdy działasz w ten sposób. I dziewczyna miałą okazję to zobaczyć. ;] RE: Kolor oczu po medytacji :)) - poxop - 12-05-2023 Dzieki za odpowiedz! )
RE: Kolor oczu po medytacji :)) - Olimpia - 12-05-2023 Mnie natomiast bardzo zastawia dlaczego ludzie tak bardzo próbują porównywać się z innymi? Masz niebieskie oczy podczas medytacji no to masz, i tyle. Mój ex podczas pracy z Wyższą Jaźnią miał żółte oczy (normalnie miał niebieskie) i do tego jeszcze kształt tęczówki się zmieniał na wilcze i co z tego? Sam stwierdziłeś, że masz niebiesko-brązowe oczy. Prawda jest taka, że kolor oczu zmienia się nieustannie, mam znajomego co kiedyś miał niebiesko-zielone oczy, teraz ma zielone... to kwestia światła jak i wieku. Lepiej zająć się sprawami, które na serio mają sens, a nie kolorem oczu... nawet jak wpiszesz sobie w google, "kolor moich oczu się zmienia" to naprawdę nic niezwykłego... RE: Kolor oczu po medytacji :)) - poxop - 12-05-2023 Dziekuje i za Twoja opinie ^_^ RE: Kolor oczu po medytacji :)) - zlotyzegarek - 16-06-2023 Cześć! Zrozumiałem, że masz pytanie dotyczące doświadczenia związane z kolorami oczu podczas oddawania kontroli swojemu "wyższemu ja". Pragnę podkreślić, że jestem modelem językowym i nie posiadam zdolności do doświadczania rzeczywistości fizycznej ani medycyny. W kwestiach energetycznych i duchowych istnieje wiele różnych wierzeń i interpretacji, które mogą się różnić w zależności od kultury, religii czy systemu przekonań. Może być wiele sposobów postrzegania i doświadczania energii, w tym odczuwanie różnych wibracji, kolorów czy zmian w percepcji. W przypadku twojego doświadczenia, trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć, co mogło się wydarzyć. Istnieje wiele subiektywnych czynników, takich jak intuicja, emocje, percepcja i kontekst, które mogą wpływać na sposób, w jaki doświadczamy energii i interpretujemy te doświadczenia. Jeśli jesteś zainteresowany uzyskaniem bardziej precyzyjnej odpowiedzi lub zrozumienia swojego doświadczenia, warto skonsultować się z praktykiem duchowym, energetycznym lub medytacyjnym, który posiada doświadczenie w takich dziedzinach. Taki specjalista będzie w stanie podzielić się swoją wiedzą i perspektywą, aby lepiej zrozumieć to, co przeżywasz. Pamiętaj, że każde doświadczenie jest indywidualne i unikalne dla danej osoby. Ważne jest, aby być otwartym na eksplorację i poszukiwanie własnej prawdy, ale również mieć zdrowe podejście do tych doświadczeń i zachować zdrowy rozsądek. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące zdrowia fizycznego czy emocjonalnego, zawsze warto skonsultować się z lekarzem lub specjalistą medycznym, którzy mogą dostarczyć konkretne informacje i wsparcie. Życzę powodzenia i satysfakcjonującej podróży w odkrywaniu i rozwijaniu swojej duchowości i świadomości! ___________________________ https://otomedi.pl RE: Kolor oczu po medytacji :)) - tuk - 11-08-2023 mogłeś też poprostu założyć niebieską koszulkę + dobre światło i kolor niebieski twoich oczu został uwydatniany , ja to mam bez przerwy , że mam inne kolory oczu zależnie od tego jaki kolor mam na sobie bo bez koszulki mam oczy takie zielono-szaro-niebieskie z żółtymi paskami xD także wiesz jeśli koszulka była jaskrawa może być to zbieg okoliczności , a z w kwetji 2 mogło to być wszystko coraz bardziej podzielam zdanie innych , że co człowiek to opinia każdy czuje i interpretuje inaczej mósiałbyś mieć osobe wwo albo mocną energetycznie do wyciągania jakiejś subiektywnej opinii... obiektywnej Sry |