Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Zaklęcia i rytuały (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=26) +---- Dział: Miłosne (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=107) +---- Wątek: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne (/showthread.php?tid=11704) |
Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Zakochany96 - 09-08-2023 Cześć! Obserwuję witcha już od jakiegoś czasu i chcę przystąpić do działania w celu odzyskania miłości mojego życia. Oczywiście próbowałem już wszystkiego i jest to moja ostatnia deska ratunku. Szukam pomocy kogoś doświadczonego w przeprowadzeniu skutecznego i najlepiej szybkodziałającego uroku miłosnego/spętania na moją byłą dziewczynę. Jestem świadom konsekwencji, tego, że jest to naginanie wolnej woli - nie musicie mnie umoralniać. Coś tam o magiji wiem, coś już praktykuję, choć jest to początek mojej drogi. Jeśli ktoś zechce mi pomóc, mogę więcej opowiedzieć i porozmawiać na PW. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Opiuek - 09-08-2023 ..a myślałeś o rytuale zniszczenia swojego przywiązania *? Efekt ten sam,będziesz szczęśliwy/wszy * bo miłością ani zakochaniem tego nazwać nie można RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Olimpia - 09-08-2023 Uważaj na oszustów, którzy się będą ogłaszać w PW. RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Zakochany96 - 09-08-2023 (09-08-2023, 19:43)Opiuek napisał(a): ..a myślałeś o rytuale zniszczenia swojego przywiązania *? Czasem wystarczy iskra, by dawne uczucie ożyło na nowo. Tego tutaj szukam RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Zakochany96 - 09-08-2023 (09-08-2023, 19:48)Olimpia napisał(a): Uważaj na oszustów, którzy się będą ogłaszać w PW. Wiem, Olimpio. Mimo wszystko jest pełno nieszczerych osób, które próbują wykorzystać okazję do szybkiej kasy, czy czegoś. Ale to tak samo jakbym bez konsultacji wykonał jakiś niesprawdzony ryt z tiktoka. A wiem, że witch ma pełno fajnych osób, z którymi można porozmawiać i jeśli szukać kogoś do czegoś takiego - to tylko tutaj. Można powiedzieć Olimpio, że to prawie reklama forum 😅 RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Olimpia - 09-08-2023 I dlatego też jest mnóstwo osób, które żerują na Witchu i szukają takich postów i potem piszą PW. Sprawdzaj osoby, które do Ciebie będą pisać jakie mają posty, tematy itp. RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Opiuek - 09-08-2023 No,w sumie...zawsze można się pobawić we Frankensztajna i ożywiać trupa zamiast przeżyć znów normalne,prawdziwe zakochanie i te wszystkie kuchenne rekolekcje z chemią w mózgu...a kojarzysz termin Yandere? (to taki żart niby ) RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Zakochany96 - 09-08-2023 (09-08-2023, 20:11)Opiuek napisał(a): No,w sumie...zawsze można się pobawić we Frankensztajna i ożywiać trupa Wiesz Opiulek, są różne sytuacje, faktycznie, mógłbym rzucić się w wir randkowania i znaleźć kogoś nowego. Ale czasem też jest tak, że znasz kogoś... prawie na wylot, jesteście ze sobą na dobre i na złe i jest to wyższy level... A potem coś się dokumentnie pierniczy przez zbieg złych decyzji i sytuacji niezależnych. I walczy jedno, walczy drugie. Walczycie oboje. Ale się nie udaje. Byliśmy szczęśliwi, zawsze szczerzy, zawsze dla siebie najważniejsi. Ale zbyt dużo złego się wydarzyło. I czasem o niektóre osoby po prostu warto walczyć. Nie jestem zakochanym nastolatkiem, chociaż może i bym chciał. Jestem dorosłym, dojrzałym facetem, który też parę rzeczy w swoim życiu spartolił, dostał nauczkę i najzwyczajniej chce naprawić to i dać szansę tej relacji, która od lat trwała i była unikalna, wyjątkowa. Jeśli jest to zbrodnia, to zamknijcie mnie. Ludzie korzystają z magiji z dużo bardziej błahych pobudek. RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Olimpia - 09-08-2023 Jak ja kocham te zdania: "nie jestem nastolatkiem, jestem dojrzała/dojrzały". xDD Wiek nie ma nic do znaczenia, osobiście znam nastolatków mających bardziej poukładane w głowie niż te osoby uważające się za dojrzałe, tak "dojrzale" zmuszających innych żeby z nimi byli. Nie zrozum mnie źle, rób co chcesz, to jest Twoja decyzja, ale weź nie mów, że Twoja decyzja jest super, bo nie masz nastu lat. Zrobiłeś błąd, ok, robisz kolejny i zrobisz ich jeszcze wiele w życiu - tak już jest, że całe życie robimy błędy i to jest naturalne. Każdy musi się nauczyć na swoich doświadczeniach. Na forum także masz rytuały miłosne i również rytuały uniwersalne - Witch to taki plac zabaw dla ezoteryków, bierz co chcesz. RE: Poszukuję pomocy - urok miłosny/spętanie miłosne - Opiuek - 09-08-2023 Ja sobie myślę że nie warto się zbytnio szarpać i nadawać znaczenia temu wszystkiemu co się wiąże z doczesnym życiem,ponieważ czego byśmy nie robili to i tak umrzemy i niczego ze sobą nie zabierzemy a życie im bardziej do dupy tym łatwiej się z nim będzie rozstać więc po co sobie utrudniać i walczyć o wygody? Pewnie dlatego starość jest taka niedorozwinięta (ja nie wiem kto to kuźwa projektował) żeby ludzie nie tylko nie bali się umierać ale wręcz prosili o śmierć (polecam chociaż miesiąc popracować w jakimś DPS) Najlepsza dziewczyna to Śmierć,nigdy nie zdradzi,nigdy jej głowa nie boli i w ogóle zawsze jest przy nas (i nigdy nie ma dni płodnych!!) Wyznawcy La Santa Muerte coś o tym wiedzą |