![]() |
|
Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Umysł (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Parapsychologia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? (/showthread.php?tid=1329) |
Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Patrysox - 31-12-2012 Hej mam dla Was wykres oraz pytanko jakimi typami odbiorców przekazów jesteście?? ![]() CZAKRA_____________METODA____________JAK SIĘ OBJAWIA Korony ______________Intuicja_____________Wiem Trzeciego oka_________Jasnowidzenie________Widzę myślę Gardła________________ Jasnosłyszenie________Słyszę Serca_________________Empatia_____________Czuję (emocje) Splotu słonecznego____________ Jasnoczucie_________Czuję (wrażenia, doznania) Źródło: Rozwijanie postrzegania pozazmysłowego Nina Ashby. JA SZCZERZE MAM PROBLEM I NIE POTRAFIĘ SIĘ OKREŚLIĆ MAM COŚ POMIĘDZY INTUICJĄ A JASNO SŁYSZENIEM O_O Ponieważ wpada mi do głowy jakaś myśl, która się spełnia po prostu tak jakby mi coś mówi co się stanie taka jakby intuicja własnie. Lecz moje przeczucia (bo tak to nazywam) pojawiają się z wyprzedzeniem 3 sekund i zanim się zorientuję, że nastąpiło to przeczucie a nie moja myśl bo różnica jest bardzo subtelna i delikatna to wydarzenie się dzieję kiedyś jak nauczycielka wystawiała oceny nigdy nie zapomnę miny koleżanki, kiedy powiedziałem, jej że ją zapyta. Przy wystawianiu a serio nie było takiej opcji bo nauczycielka powiedziała, że nie będzie jej pytać a nagle się rozmyśliła przy wystawianiu ocen hahahah, a jak u was z tym jest??
RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Oth - 31-12-2012 Twój problem polega na tym, że intuicja jest inna niż pozostałe zmysły. Ona może objawiać się za pośrednictwem innych zmysłów. Możesz zatem odbierać ją słuchowo, bo masz talent do jasnosłyszenia większy niż do pozostałych. RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Patrysox - 31-12-2012 Właśnie wiem tak podejrzewałem. Bardzo chciałbym rozwinąć jasnowidzenie i wizje ale nie wiem czy będzie mi łatwiej mając jasnosłyszenie ?? Chyba się nie wiążę hmmm... ![]()
RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Oth - 31-12-2012 Tak chyba mieli wszyscy, Patrysox. Nie zniechęcaj się i pamiętaj, że każda praktyka musi iść w parze z teorią. Te dwie koncepcje nie mogą żyć osobno. Sama teoria ma tendencje do rozumienia. Sama praktyka ma tendencje do czynienia. Tylko łącząc je obie można dojść do pożądanych rezultatów. RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Nekron - 31-12-2012 Ma się każdą z tej zdolności, każdy je ma tylko zawsze trzeba się skupić. RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Poisoned - 31-12-2012 Ja mam wszystko oprócz jasnoczucia, i trochę intuicji. A jasnoczucie dopiero się przejawia.
RE: Zdolności parapsychiczne - Jakim typem odbiorcy jesteś?? - Olimpia - 05-01-2013 Jak chcesz się odciąć od tych emocji to musisz umyć ręce w zimnej wodzie, najlepiej mydłem - to Cię odetnie bo to działa jakby ''szok wstrząsowy'', ''zmyjesz''/''strzepiesz'' wszystkie nie swoje emocje. Ponoć działa na każdego. |