![]() |
|
Technika wyczuwania energii - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Magia energii (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=29) +---- Dział: Praktyka (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=333) +---- Wątek: Technika wyczuwania energii (/showthread.php?tid=631) |
Technika wyczuwania energii - Olimpia - 06-10-2012 Nie ma lenia w dupie ani chuja we wsi, że się nie chce albo czasu nie ma - tą technikę można robić nawet na nudnej lekcji albo jeżdżąc autobusem. Wybierzmy sobie jakiś przedmiot, jeśli jest mały np. kamyczek, rolka papieru toaletowego to trzymajmy go dłoni, jeśli duży np. ściana, tv to tylko przyłóżmy dłoń jak najbliżej wybranego obiektu, ale w ten sposób aby dłonie nie dotykały tego przedmiotu.Można zamknąć oczy, można i mieć otwarte to zależy jakim jesteście typem ludzi - innym łatwiej z zamkniętymi, innym z otwartymi. Skupcie się następnie na tym co czujcie, najpierw jest mrowienie, następnie o ile dobrze się wczujecie poczujecie energię - mamy trzy rodzaje energii, są to: pozytywna, negatywna i neutralna, następne uczucie, które można odczuć w zależności od zdolności wyczuwania energii to temperatura. Kiedy rozróżnicie rodzaj energii przedmiotu, skupcie się na temperaturze która odbiera wasza dłoń, czy jest to zimna temperatura? Ciepła? A może letnia? PS: Przy próbie wyczuwania energii mogą pojawić się wam obrazy lub obraz - zapamiętajcie to co się pokazało i kontynuujcie. Owe obrazy pokazują to co było, a jeśli badamy coś żywego np. kamień czy roślinę to może to być po prostu przekaz. Pamiętajcie o zwracaniu uwagi na wasze wrażenia. RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - LiOnReD - 22-11-2012 Ciekawe, tylko co daje takie wyczuwanie energii ? RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Oth - 22-11-2012 Co daje? Nie jestem pewien, ale chyba pozwala wyczuwać energie. ;] RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Olimpia - 22-11-2012 No i nie wyczujesz żadnego byta bez wyczuwania energii... Ani ''charakteru'' miejsca czy osoby... Bez tej umiejętności ani krok dalej wręcz... A jak pójdzie się dalej to prędzej czy później napotka się kłopoty i to nie na żarty.
RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - वोल्फ man 161616 - 22-11-2012 Proste umiem. A co jak wyczujemy zimną, albo ciepłą, albo letnią co one oznaczają?
RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Jenruzz - 22-11-2012 Dosyć ciekawe, wczoraj udało mi się wywołać PSI-BALL'a a teraz się okazuje, że można wyczuć energię przedmiotów, super. ;> Dzięki Olimpia! RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - KeylAmeis - 23-11-2012 Oczywiście, że można. Jak mi powiedział ktoś mądry " wszystko zbudowane jest z energii " tak jak z atomów, a atomy to też przecież energia, prawda? Podobne jak Psi-ball'a wydaję mi się, iż te umiejętności pogłębiają nasze podstawy energetyczne. Kiedy nauczymy się sposobu działania energii, to wydaję mi się, że będzie nam o wiele łatwiej, to tak jak z alfabetem. W sumie same litery nic nie robią, ale jednak złożone razem mają wielką moc
RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Olimpia - 23-11-2012 man16 jakbyś umiał to byś wiedział. Nie ma żadnych podziałów że jak ciepła energia to dobra itp. każda energia jest inna i trzeba ją poczuć ale jak czujesz temperaturę to... Ty chyba jesteś dermoptykiem. Jenruzz nie ma za co. KeylAmeis 100% racja.
RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Beri - 23-11-2012 Takie moje pytanko: Jak siedziałam w kuchni i było mi ciepło. Nagle poczułam na ciele mrowienie a potem chłód. Możliwe, że wyczułam byta??? Dodam, że miałam wrażenie, że ktoś na mnie patrzył. RE: Technika wyczuwania energii z dedykacją dla Klakiera - Olimpia - 23-11-2012 W przypadków duchów temperatura nagle spada, a jak Cię dotknie to wzdrygasz. Mrowienie znaczy, że był blisko, mogliście się dotknąć.
|