![]() |
|
Nowy szablon! Odsłona <3 - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Witchcraft (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy forum i ogłoszenia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Nowy szablon! Odsłona <3 (/showthread.php?tid=6408) |
Nowy szablon! Odsłona <3 - Olimpia - 07-01-2015 Tak, wiem, wiem nie mamy sb i nie widać tekstu w postach. xDDD Spokojnie, cierpliwości. xDD Nicki zwykłych userów też chyba zmienimy, takie białe mi się niebzyt podobają. xD I pola dodatkowe w profilu znikneły. I bannery boczne. Coś jeszcze ktoś zauważył? RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Szczęściarz - 07-01-2015 Tak ja zauważyłem, a raczej nie zauważyłem tekstu na stronie głównej w niektórych miejscach (czarne litery na ciemnym tle). Dodatkowo na samej górze mam wysokości jednego ekranu puste miejsce, chyba zrobione po to żebym zobaczył pięknego jelenia i jednorożca. Podobają mi się duże znaczki informacyjne co od tematów na forum. Jak coś jeszcze znajdę to dam znać.EDIT: Te wielkie paski dla profilu i mały pasek poniżej dla postu też nie są fajne. ![]() EDIT2: Nie ma opcji "SZUKAJ" albo jest w zbyt niewidocznym miejscu. RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Olimpia - 07-01-2015 Dobra, opis forum nie jest taki tragiczny, w sumie lepiej że go nie widać, on i tak jest dla google, a by tylko zawadzał grafice. Tylko z tym pustem miejscem z jeleniem i jednorożcem nie kapuje. xDD Wiesz wszystko kwestia rozdzielności, weź walnij screena. xDD Edit: ok dzięki. Dajcie czas, co graficy mogą to chyba zrobią, a zawsze mamy Technicznych. Trzeba poczekać.
RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Animal - 07-01-2015 Są jakieś opcje Shop i lotterie, ale nie działają. Co to?
RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Sea - 07-01-2015 Wprawdzie mam słabość do jednorożców i strona jest graficznie ciekawsza, ale wolałam starą szatę graficzną. Wszystko było widać bardziej przejrzyście, czytelnie. Nie marudzę i tak jest ładnie, trudno idą zmiany... RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Absinth - 07-01-2015 Grafika zajebista jest! Ale te kolory postów... żeby zobaczyć posty z tego tematu na klikałem się i na naznaczałem jak nigdy w życiu. Mam nadzieję, że sb wróci.
RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Olimpia - 07-01-2015 Animal - nie wiem. xDDD pisarka777 - tamta szata graficzna, dalej jest i będzie ona dostępna. Można sobie wybrać, z której szaty chce się korzystać. Jak ogarniemy ten szablon, to napisze gdzie konkretnie można zmienić sobie szatę - tak, więc jeśli dalej będziesz wolała tamtą, to możesz ją sobie zmienić. Ab bez sb nie da się żyć! Oczywiście, że nasz antydepresant wróci! I tak, tekst w postach będzie czytelny i wogóle. xDD Podziękowań widzę też nie ma. xD RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Animal - 07-01-2015 Dzięęęęęękuję baaaaaaardzo oli i chłopakom od grafikii! Świetna szata i robota!
RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - KaoSphere - 07-01-2015 A mi się podoba, trochę delikatnych zmian i będzie mega.
RE: Nowy szablon! Odsłona <3 - Olimpia - 07-01-2015 Owszem. Też tak uważam. Właśnie się zastanawiam jaki kolor postów by pasował i kolor nowych postów w spisie na dole. Bo takie czarno-białe? No w sumie w postach nie jest to takie złe... I kolory userów, chyba dam wam złoty, hm?
|