Witchcraft - Forum ezoteryczne
Cześć - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Witchcraft (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Poznajmy się (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Cześć (/showthread.php?tid=7002)

Strony: 1 2

Cześć - Okrzemek - 08-07-2015

Cześć Misie :heart: Wah, stresuję się jak przed pierwszym dniem w nowej szkole :D Układałam powitanie od forum od kilku lat, ale nigdy jakoś go dokładnie nie zapamiętałam, więc polecę na spontanie (uprzedzam, że jestem straszliwą gadułą). Cześć. Magią interesuję się odkąd pamiętam- no, może trochę przesadzam. Ale gdzieś od przedszkola :D W zerówce bawiłam się w szukanie poltergeistów (kurde, właśnie sprawdzam jak to się pisze, bo nigdy nie wiem, i doznałam olśnienia polter i geist, poltergeist :D), ale właśnie, zawsze to była raczej zabawa. Wczesna podstawówka zleciała mi na ratowaniu świata przed demonicznym pewnym panem, kontakcie z wróżkami, jakieś wywoływanie duchów, wpływanie na pogodę, potem nawet klątwy na nauczycieli, coby chorowali. Zabawa, udawanie, ale potem zdałyśmy sobie sprawę, że czasem coś wychodzi, jakieś zbiegi okoliczności podejrzanie często. I wystraszyłyśmy się. Na kilka miesięcy. Potem znów zabawa. I znów powrót do "normalnego" życia. I tak w sumie przez wiele ( za dużo) lat. I zawsze wracałam do tej tematyki. Wiadomo, dojrzałam, ogarnęłam życie, ustabilizowałam się trochę i chciałabym wierzyć, że w końcu jestem gotowa zrobić coś na poważnie. Rejestracja na forum to dla mnie taki spory krok, coś, czego nie da się odwrócić. Odkładałam to od dawien dawna, obserwuję je w tych momentach życiowo-magicznych, wiecie, jeszcze stary witchcraft, wcześniej magiaz, ale jakoś nigdy nie mogłam się zdecydować. Zbyt duży stres, no :D Ale oto jestem. Koniec urzekającej historii- tak kim jestem teraz, szybkie (:D) przywitanie: licealistka, przyszłoroczna maturzystka, zakręcony trochę człowiek. Lubię książki, fantastykę polską przede wszystkim, słucham dzikiej muzyki (chociaż akurat tu mogę chyba znaleźć ludzi o podobnych gustach: Jar, Percival, Żywiołak, Faun itd.). Też mitologię lubię bardzo, wierzenia i przesądy, chłonę opowieści takie całą sobą. Robię różne rzeczy, staram się być samowystarczalna i kreatywna, chcę ogarnąć życie bardziej i coś osiągnąć, ale wiecie, jestem słomą. No, zaczynam dużo rzeczy i rzadko kiedy kończę. I z tego powodu mimo mojego wieloletniego zainteresowania magią nic w sumie nie osiągnęłam. I z tego powodu się rejestruję przy okazji tyle pisząc o sobie, bo po pierwsze trochę to nieuczciwe, że ja was trochę znam, a wy mnie nie. No i dla siebie jako pewien kijek i marchewka, bo już się przedstawiłam, tyle powiedziałam, głupio będzie odpuścić i może w końcu coś mi się uda. A jak nie to jestem pupa i nawet nie warto o mnie pamiętać :) Jakbyście dotrwali do końca mojego wywodu i jeszcze coś chcieli wiedzieć (jaaasneee :D) to pytajcie śmiało :)

RE: Cześć - Olimpia - 08-07-2015

Ooo szpieg! Szpieg-historyk forumowy! xD Witam uprzejmie szpiega-historyka. :D My nie gryziemy, tak więc rejestracja na Witchu nie pociągnie ze sobą Twojej ściętej głowy, ani wyciętego serca. :D

RE: Cześć - Nefilim - 08-07-2015

Witamy :D

RE: Cześć - Szczęściarz - 08-07-2015

CHłoniesz opowieści, a sama zdajesz się być jedną wielką opowieścią.
Witamy i życzę dużo Szczęśliowści. :)

RE: Cześć - jaro - 08-07-2015

Witamy, witamy i w nasze progi zapraszamy.

RE: Cześć - Sh3 - 08-07-2015

Hej :)

RE: Cześć - Przemek - 09-07-2015

Hah, nie zle przywitanie. :)
Witam!

RE: Cześć - Animal - 09-07-2015

Witaj.

RE: Cześć - Sea - 09-07-2015

Witaj w świecie, gdzie magia gra pierwsze skrzypce...
:)

RE: Cześć - Kamis - 09-07-2015

Witaj. :)