![]() |
|
Cześć - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Witchcraft (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Poznajmy się (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Cześć (/showthread.php?tid=7002) Strony:
1
2
|
Cześć - Okrzemek - 08-07-2015 Cześć Misie Wah, stresuję się jak przed pierwszym dniem w nowej szkole Układałam powitanie od forum od kilku lat, ale nigdy jakoś go dokładnie nie zapamiętałam, więc polecę na spontanie (uprzedzam, że jestem straszliwą gadułą). Cześć. Magią interesuję się odkąd pamiętam- no, może trochę przesadzam. Ale gdzieś od przedszkola W zerówce bawiłam się w szukanie poltergeistów (kurde, właśnie sprawdzam jak to się pisze, bo nigdy nie wiem, i doznałam olśnienia polter i geist, poltergeist ), ale właśnie, zawsze to była raczej zabawa. Wczesna podstawówka zleciała mi na ratowaniu świata przed demonicznym pewnym panem, kontakcie z wróżkami, jakieś wywoływanie duchów, wpływanie na pogodę, potem nawet klątwy na nauczycieli, coby chorowali. Zabawa, udawanie, ale potem zdałyśmy sobie sprawę, że czasem coś wychodzi, jakieś zbiegi okoliczności podejrzanie często. I wystraszyłyśmy się. Na kilka miesięcy. Potem znów zabawa. I znów powrót do "normalnego" życia. I tak w sumie przez wiele ( za dużo) lat. I zawsze wracałam do tej tematyki. Wiadomo, dojrzałam, ogarnęłam życie, ustabilizowałam się trochę i chciałabym wierzyć, że w końcu jestem gotowa zrobić coś na poważnie. Rejestracja na forum to dla mnie taki spory krok, coś, czego nie da się odwrócić. Odkładałam to od dawien dawna, obserwuję je w tych momentach życiowo-magicznych, wiecie, jeszcze stary witchcraft, wcześniej magiaz, ale jakoś nigdy nie mogłam się zdecydować. Zbyt duży stres, no Ale oto jestem. Koniec urzekającej historii- tak kim jestem teraz, szybkie ( ) przywitanie: licealistka, przyszłoroczna maturzystka, zakręcony trochę człowiek. Lubię książki, fantastykę polską przede wszystkim, słucham dzikiej muzyki (chociaż akurat tu mogę chyba znaleźć ludzi o podobnych gustach: Jar, Percival, Żywiołak, Faun itd.). Też mitologię lubię bardzo, wierzenia i przesądy, chłonę opowieści takie całą sobą. Robię różne rzeczy, staram się być samowystarczalna i kreatywna, chcę ogarnąć życie bardziej i coś osiągnąć, ale wiecie, jestem słomą. No, zaczynam dużo rzeczy i rzadko kiedy kończę. I z tego powodu mimo mojego wieloletniego zainteresowania magią nic w sumie nie osiągnęłam. I z tego powodu się rejestruję przy okazji tyle pisząc o sobie, bo po pierwsze trochę to nieuczciwe, że ja was trochę znam, a wy mnie nie. No i dla siebie jako pewien kijek i marchewka, bo już się przedstawiłam, tyle powiedziałam, głupio będzie odpuścić i może w końcu coś mi się uda. A jak nie to jestem pupa i nawet nie warto o mnie pamiętać Jakbyście dotrwali do końca mojego wywodu i jeszcze coś chcieli wiedzieć (jaaasneee ) to pytajcie śmiało
RE: Cześć - Olimpia - 08-07-2015 Ooo szpieg! Szpieg-historyk forumowy! xD Witam uprzejmie szpiega-historyka. My nie gryziemy, tak więc rejestracja na Witchu nie pociągnie ze sobą Twojej ściętej głowy, ani wyciętego serca.
RE: Cześć - Nefilim - 08-07-2015 Witamy
RE: Cześć - Szczęściarz - 08-07-2015 CHłoniesz opowieści, a sama zdajesz się być jedną wielką opowieścią. Witamy i życzę dużo Szczęśliowści.
RE: Cześć - jaro - 08-07-2015 Witamy, witamy i w nasze progi zapraszamy. RE: Cześć - Sh3 - 08-07-2015 Hej
RE: Cześć - Przemek - 09-07-2015 Hah, nie zle przywitanie. ![]() Witam! RE: Cześć - Animal - 09-07-2015 Witaj. RE: Cześć - Sea - 09-07-2015 Witaj w świecie, gdzie magia gra pierwsze skrzypce...
RE: Cześć - Kamis - 09-07-2015 Witaj.
|