![]() |
|
Sex Serwitor - Wersja do druku +- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl) +-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Dział: Pozostałe rodzaje magii (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=20) +---- Dział: Magia Seksualna (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=226) +---- Wątek: Sex Serwitor (/showthread.php?tid=892) |
Sex Serwitor - Wild salamander xD - 04-11-2012 Chyba każdy chciałby mieć taką dziewczynę, która zaspokajała by jego własne nawet te najbardziej skryte pragnienia. Czysty ideał. Oj Kobiety też mają mroczne żądzę, które chciały by zaspokoić choć bardzo często tego nie okazują. Technika ta pokazuję jak prosto stworzyć serwitora Seksualnego, którego obraz będzie silniejszy od zwykłej wizualizacji, a jego odczuwanie na ciele zwiększa się. Więc połóżcie się na łożu i odprężcie się. Chwila relaksacji zaprowadzi was wprost do transu w trakcie, którego tworzymy tego serwitora. Na początek wyobraźmy sobie własne żądzę, czy będzie to słodka dziewczyna w skąpym ubraniu, czy mężny facet to zależy od waszych upodobań. Mając już obraz można dopuścić się tworzenia. Poczujcie jak jego dotyk rozbudza w was pragnienia. A ciepło ich ciała rozpala was. Wyobraźcie sobie każdy szczegół. Nawet ten najdrobniejszy. Proste, ale potężne słowa jak: "niech się tak stanie" bądź "Taka jest ma wola" powołają to do istnienia. Natchnij serwitora swą wolą i energią, by trwał i nadaj mu imię by wezwać go w odpowiednim momencie. Miłej zabawy. Tylko nie zapomnijcie, że gdy go wezwiecie lepiej być w transie, bo lepsza zabawa nastanie. ![]() Źródła nie pamiętam. Lecz technika nie jest moja. Oryginał był lepiej napisany i prawdopodobnie miał jeszcze parę rzeczy w sobie zawartych, których nie pamiętam. Ale najprościej mówiąc. Tak to Leciało. RE: Sex Serwitor - Ismena - 19-05-2014 Doprawdy ciekawe. A co, jeśli ktoś sobie stworzy niezliczona ilość "serwitorów"?
RE: Sex Serwitor - Lalka - 19-05-2014 Będzie miał swój prywatny harem. RE: Sex Serwitor - Avi - 16-08-2015 Mam pytanie. Czy ktoś pracował że skubami /inkubami? Pytam, ponieważ interesuje mnie kwestia nasylania owych bytów w wiadomym celu na swoje ofiary. Jak należy zabrać się za taki rytuał? Czy wystarczy wizualizacja i uwolnienie energii seksualnej w rytuale? Czy może wymagane jest zwrócenie się z prośbą do bytów (min. Lilith)? RE: Sex Serwitor - Olimpia - 17-08-2015 Nie pracowałam z takimi bytami, za to takie byty przyszły kilka razy do mnie. xD Zawsze takie spotkanie miało wspólne cechy: - były we śnie - sen był tak realny, że po przebudzeniu ciężko było uwierzyć, że to sen. - doznania bardzo intensywne i przyjemne, nawet bardziej niż w ''realu'' - postać była moim obecnym facetem, albo kimś z kim chce się kochać - jak się udało połapać co się odwala to ''kochanek'' jakby zaczął błyskawicznie gnić... zaczęło się od zmiany twarzy na wściekłą i złą... brzydka sprawa, o duszeniu nie muszę wspominać... ? Wyglądało to jak syndrom urażonego ego. RE: Sex Serwitor - Absinth - 17-08-2015 Avi jeżeli chcesz coś nasyłać to olej sukkuby, a weź się za latawce (słowiańskie demony, które uwodziły we śnie swoje ofiary rozkochując je do szaleństwa, po pewnym czasie ową ofiarę porzucały, a ta z tęsknoty nierzadko umierała. https://www.youtube.com/watch?v=ND0uf7lP_IQ ). A co do samego sex servitora, to jest to po prostu wykreowana larwa astralna, która z czasem zmienić się może w sukkuba, gdy pozbiera sobie wytworzonej przy zabawie energii. Mądrym rozwiązaniem będzie podpięcie ją do jakiegoś sigilla, który z czasem można zniszczyć niszcząc też nasz ,,produkt''. RE: Sex Serwitor - Avi - 17-08-2015 Yeah, tyle, że Av nie chce rozkochiwać, a osłabić cudzą aurę oraz 'dac komuś w dupę' - dosłownie i w przenośni. Zależy mi na inkubie, który będzie grzmocić delikwenta w otwór kakaowy. Czyli coś w rodzaju gwałtu we śnie. A że cel, którego chce uraczyć emanuje energią seksualną, to raczej inkub bardzo połasiłby się na taką ofiarę. Kwestia tylko jak, do tego problemu podejść, nigdy nie bawiłam się w goecję, stąd też raczkuję w temacie i wolę zapytać bardziej kumatych. Aktualnie próbowałam czegoś w rodzaju rytu z domieszką klątwy, wszystko to opierało się na woli maga, a nie na prośbach kierowanych do bytów (dlatego tez nie wiem, czy efekt nie będzie kijowy). Nakierowałam energię seksualną na cel, zrobiłam odpowiedni sigil i użyłam wiadomych nośników energii, ale w dalszym ciągu nie wiem czy akurat w takich przypadkach nie jest potrzebne zwrócenie się do sił wyższych. So, help me. Zależy mi na wymęczeniu ofiary w śnie. Próbowałam wtłaczania się w cudze śnienie, ale zupełnie mi to nie wychodzi, stąd pomysł na takie alternatywne rozwiązanie. Spróbuje jeszcze tego sex-serva i...okiełznam temat latawców. Dzięki za wszelkie wskazówki i odpowiedzi! RE: Sex Serwitor - Olimpia - 17-08-2015 Po pierwsze nic nie osiągniesz jeśli sama będziesz w takim stanie do jakiego jak mówiłaś się doprowadzasz. Najpierw ogarnij siebie, a potem bierz się za magię - inaczej po prostu no... tak jak dotychczas, nie będzie efektów. RE: Sex Serwitor - Avi - 17-08-2015 Wystarczy mi jednak nakreslenie charakteru rytu publiczna psychoanaliza ani mi, ani nikomu na forum nie jest potrzebna. Wszelkie zalecenia lekarskie przyjmuję na PW
|