Witchcraft - Forum ezoteryczne
Sex Serwitor - Wersja do druku

+- Witchcraft - Forum ezoteryczne (http://witchcraft.com.pl)
+-- Dział: Magia (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Dział: Pozostałe rodzaje magii (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=20)
+---- Dział: Magia Seksualna (http://witchcraft.com.pl/forumdisplay.php?fid=226)
+---- Wątek: Sex Serwitor (/showthread.php?tid=892)

Sex Serwitor - Wild salamander xD - 04-11-2012

Chyba każdy chciałby mieć taką dziewczynę, która zaspokajała by jego własne nawet te najbardziej skryte pragnienia. Czysty ideał. ^^ Oj Kobiety też mają mroczne żądzę, które chciały by zaspokoić choć bardzo często tego nie okazują. Technika ta pokazuję jak prosto stworzyć serwitora Seksualnego, którego obraz będzie silniejszy od zwykłej wizualizacji, a jego odczuwanie na ciele zwiększa się.

Więc połóżcie się na łożu i odprężcie się. Chwila relaksacji zaprowadzi was wprost do transu w trakcie, którego tworzymy tego serwitora. Na początek wyobraźmy sobie własne żądzę, czy będzie to słodka dziewczyna w skąpym ubraniu, czy mężny facet to zależy od waszych upodobań. ;) Mając już obraz można dopuścić się tworzenia. Poczujcie jak jego dotyk rozbudza w was pragnienia. A ciepło ich ciała rozpala was. Wyobraźcie sobie każdy szczegół. Nawet ten najdrobniejszy.
Proste, ale potężne słowa jak: "niech się tak stanie" bądź "Taka jest ma wola" powołają to do istnienia. Natchnij serwitora swą wolą i energią, by trwał i nadaj mu imię by wezwać go w odpowiednim momencie. Miłej zabawy. Tylko nie zapomnijcie, że gdy go wezwiecie lepiej być w transie, bo lepsza zabawa nastanie. ^^

Źródła nie pamiętam. Lecz technika nie jest moja. Oryginał był lepiej napisany i prawdopodobnie miał jeszcze parę rzeczy w sobie zawartych, których nie pamiętam. Ale najprościej mówiąc. Tak to Leciało.

RE: Sex Serwitor - Ismena - 19-05-2014

Doprawdy ciekawe. A co, jeśli ktoś sobie stworzy niezliczona ilość "serwitorów"? :D

RE: Sex Serwitor - Lalka - 19-05-2014

Będzie miał swój prywatny harem.

RE: Sex Serwitor - Avi - 16-08-2015

Mam pytanie. Czy ktoś pracował że skubami /inkubami? Pytam, ponieważ interesuje mnie kwestia nasylania owych bytów w wiadomym celu na swoje ofiary. Jak należy zabrać się za taki rytuał? Czy wystarczy wizualizacja i uwolnienie energii seksualnej w rytuale? Czy może wymagane jest zwrócenie się z prośbą do bytów (min. Lilith)?

RE: Sex Serwitor - Olimpia - 17-08-2015

Nie pracowałam z takimi bytami, za to takie byty przyszły kilka razy do mnie. xD Zawsze takie spotkanie miało wspólne cechy:

- były we śnie
- sen był tak realny, że po przebudzeniu ciężko było uwierzyć, że to sen.
- doznania bardzo intensywne i przyjemne, nawet bardziej niż w ''realu''
- postać była moim obecnym facetem, albo kimś z kim chce się kochać
- jak się udało połapać co się odwala to ''kochanek'' jakby zaczął błyskawicznie gnić... zaczęło się od zmiany twarzy na wściekłą i złą... brzydka sprawa, o duszeniu nie muszę wspominać... ? Wyglądało to jak syndrom urażonego ego.

RE: Sex Serwitor - Absinth - 17-08-2015

Avi jeżeli chcesz coś nasyłać to olej sukkuby, a weź się za latawce (słowiańskie demony, które uwodziły we śnie swoje ofiary rozkochując je do szaleństwa, po pewnym czasie ową ofiarę porzucały, a ta z tęsknoty nierzadko umierała. https://www.youtube.com/watch?v=ND0uf7lP_IQ ;) ).

A co do samego sex servitora, to jest to po prostu wykreowana larwa astralna, która z czasem zmienić się może w sukkuba, gdy pozbiera sobie wytworzonej przy zabawie energii.

Mądrym rozwiązaniem będzie podpięcie ją do jakiegoś sigilla, który z czasem można zniszczyć niszcząc też nasz ,,produkt''.

RE: Sex Serwitor - Avi - 17-08-2015

Yeah, tyle, że Av nie chce rozkochiwać, a osłabić cudzą aurę oraz 'dac komuś w dupę' - dosłownie i w przenośni. Zależy mi na inkubie, który będzie grzmocić delikwenta w otwór kakaowy. Czyli coś w rodzaju gwałtu we śnie. A że cel, którego chce uraczyć emanuje energią seksualną, to raczej inkub bardzo połasiłby się na taką ofiarę. Kwestia tylko jak, do tego problemu podejść, nigdy nie bawiłam się w goecję, stąd też raczkuję w temacie i wolę zapytać bardziej kumatych.

Aktualnie próbowałam czegoś w rodzaju rytu z domieszką klątwy, wszystko to opierało się na woli maga, a nie na prośbach kierowanych do bytów (dlatego tez nie wiem, czy efekt nie będzie kijowy). Nakierowałam energię seksualną na cel, zrobiłam odpowiedni sigil i użyłam wiadomych nośników energii, ale w dalszym ciągu nie wiem czy akurat w takich przypadkach nie jest potrzebne zwrócenie się do sił wyższych. So, help me.

Zależy mi na wymęczeniu ofiary w śnie. Próbowałam wtłaczania się w cudze śnienie, ale zupełnie mi to nie wychodzi, stąd pomysł na takie alternatywne rozwiązanie.

Spróbuje jeszcze tego sex-serva i...okiełznam temat latawców. Dzięki za wszelkie wskazówki i odpowiedzi!

RE: Sex Serwitor - Olimpia - 17-08-2015

Po pierwsze nic nie osiągniesz jeśli sama będziesz w takim stanie do jakiego jak mówiłaś się doprowadzasz. Najpierw ogarnij siebie, a potem bierz się za magię - inaczej po prostu no... tak jak dotychczas, nie będzie efektów.

RE: Sex Serwitor - Avi - 17-08-2015

Wystarczy mi jednak nakreslenie charakteru rytu :D publiczna psychoanaliza ani mi, ani nikomu na forum nie jest potrzebna. Wszelkie zalecenia lekarskie przyjmuję na PW :D