Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Pytania i problemy v
1 2 3 4 Dalej »

Jednostronny link energetyczny po odcięciu

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Bloodshoter Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 16
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lwiątko
Praktykowany rodzaj magii:
Wszystko po trochu

Podziękowania: 8
Podziękowano 3 razy w 1 postach
Rozmawiałem dzisiaj z moją znajomą, zagadując, czy wierzy w ezo. Rozmowa zeszła na temat jej byłego faceta.

Powiedziała, że nie wyklucza istnienia ezo, bo przed kwietniem tego roku jej ex był cholernie w niej zakochany i chciał do niej wrócić, ale ona nie chciała. Wcześniej mieli jakiś link, nie link, ale opisuje to jako "dziwną nić", że jak ktoś się źle czuł, to druga strona miała przeczucie i on właśnie to głównie miał.

Chciał się tego pozbyć, więc zaczął odprawiać "jakieś dziwne rzeczy", z jego strony to ustąpiło, miłość zamieniła się w nienawiść, a w jej życiu nagle zaczęło się wszystko walić, a jemu układać. Dodatkowo zaczęła strasznie o nim myśleć, chociaż nic do niego nie czuje. Obsesyjnie o nim myśli, nawet czasem nie może przestać. Brzmi trochę jak jakiś rodzaj spętania. Link przy związku pojawia się czasem samoistnie, jednak nie spotkałem się dotąd, by po odcięciu linku jedna strona odczuwała, a druga ma wzmocnienie i odczuwa "jak za dwóch".

Stąd też moje pytanie do Was, co to może być i jak może się od tego uwolnić?
05-12-2023, 19:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
RE: Jednostronny link energetyczny po odcięciu
Niech zrobi odcięcie od byłego. Rytuał jest gdzieś w dziale rytuałów chyba oczyszczające/ochronne.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
05-12-2023, 21:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Merid♡

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.