Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Ochrona v
1 2 Dalej »

ochrona przed zaklęciami

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
ochrona przed zaklęciami
Autor Wiadomość
Kamil8 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 7
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
ochrona przed zaklęciami

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
ochrona przed zaklęciami
Witam,
Mam problem, i prosił bym o udzielenie pomocy.
Chodzi o to że od 20 lat nie idzie mi w życiu, i czasem zdarzało się że co mieszało i w głowie, nawet miewałem myśli samobójcze.
Myślałem że może jestem przeklęty, i zacząłem szukać rozwiązania w sieci.
Stosowałem proste praktyki odpędzające zło. I nagle okazało się ze za wszystko odpowiedzialny jest sąsiad który mieszka nade mną. Wiem ze głupio to zabrzmi ale odkryłem ze potrafi czytać w myślach, a jak się wkurwi to potrafi nawet ściągnąć deszcz, ale tego nie jestem do końca pewien. Kiedy ja zacząłem odganiać zło to, on dodatkowa zaczął rzucać na mnie zaklęcia i zauważyłem tez że pomagają mu niektórzy sąsiedzi. Kiedy rzuca te zaklęcia to włącza mi sie telewizor a czasem nawet leci woda z kranu pomimo ze jest zakręcony.
Stosuje techniki jak wizualizacje kuli ochronnej i inne podobne rozstawiam w domu sól ale jego zalecie przechodzą.
Proszę o pomoc  jestem w desperacji !
13-10-2021, 03:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Liczba postów: 1,052
Reputacja: 73
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 93
Podziękowano 363 razy w 214 postach
RE: ochrona przed zaklęciami
Amorte,

Podejrzewam, że prosta porada w stylu "przeprowadź się" nie wchodzi w grę.

Opisz bardziej tę sytuację, bo nie wygląda to normalnie - i nie mówię o kwestiach magicznych teraz.

Everything that has a (born) beginning has an end (in death).

"Zaprawdę, Moc jest krewną konieczności,
 i przychodzi, gdy człowiek jej pragnie" - Pitagoras
13-10-2021, 12:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamil8 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
ochrona przed zaklęciami

Przeprowadzka na chwile obecna odpada, nie mam takiej możliwość.
A jeśli chodzi o opis całej tej sytuacji, to jest tego całkiem sporo. przez ten czas działo się sporo dziwnych sytuacji.
Co dokładnie chcesz wiedzieć?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2021, 04:42 {2} przez Kamil8.)
14-10-2021, 03:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Znak Zodiaku:

Amorte,

Cytat:Co dokładnie chcesz wiedzieć?
To, co poniżej.

Cytat:Chodzi o to że od 20 lat nie idzie mi w życiu, i czasem zdarzało się że co mieszało i w głowie, nawet miewałem myśli samobójcze.
Myślałem że może jestem przeklęty, i zacząłem szukać rozwiązania w sieci.
Co ci mieszało w głowie i skąd pomysł, że byłeś przeklęty?
Wiele osób ma ciężko z rozmaitych względów i niekoniecznie muszą być przeklęci.

Cytat:Stosowałem proste praktyki odpędzające zło. I nagle okazało się ze za wszystko odpowiedzialny jest sąsiad który mieszka nade mną. Wiem ze głupio to zabrzmi ale odkryłem ze potrafi czytać w myślach, a jak się wkurwi to potrafi nawet ściągnąć deszcz, ale tego nie jestem do końca pewien.
Skąd wniosek, że potrafi czytać w myślach. Opisz sąsiada, jak odkryłeś jego czytanie w myślach i skąd pomysł na ściąganie deszczu?

Cytat:Kiedy ja zacząłem odganiać zło to, on dodatkowa zaczął rzucać na mnie zaklęcia i zauważyłem tez że pomagają mu niektórzy sąsiedzi.
Masz cały blok czarowników? Jak ci sąsiedzi mu pomagają?

Cytat: Kiedy rzuca te zaklęcia to włącza mi sie telewizor a czasem nawet leci woda z kranu pomimo ze jest zakręcony.
Skąd wiesz, że rzuca wtedy zaklęcia? Może woda po prostu leci? I czy woda cieknie tylko, czy leci szerokim strumieniem?

Cytat:Stosuje techniki jak wizualizacje kuli ochronnej i inne podobne rozstawiam w domu sól ale jego zalecie przechodzą.
Tylko tyle?

Cytat:A jeśli chodzi o opis całej tej sytuacji, to jest tego całkiem sporo. przez ten czas działo się sporo dziwnych sytuacji.
Przykłady podaj.

14-10-2021, 22:26
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Kamil8 Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
ochrona przed zaklęciami

Wiesz jakie są mieszkania w blokach?
Wystarczy głośniej co powiedzieć i słyszą wszyscy sąsiedzi wokoło, a ten dodatkowo ma taki tubalny głos ze Dasię go usłyszeć nawet jak mówi cicho.
To zaczęło się jak już wspominałem od tego że próbowałem różnych wizualizacji obronnych, ochronna kula światła, lustra odbijającej, i tym podobne. Siedzę sobie któregoś dnia w domu  byłem akurat sam, i próbowałem stosować wyżej wymienione praktyki. siedziałem w pozycji do medytacji i próbowałem wyobrazić sobie kule ochronna.
Gdy nagle słyszę, z dziury która przechodzą rury c.o. przez sufit cos w stylu " Chuj myśli że go to obroni".
Potem słyszałem jak jeszcze komentuje to z żona, Inny przykład też byłem sam nic się nie odzywałem, nie powinien wiedzieć ze jestem w domu. Przeglądam Internet i przyszło mi do głowy ze musimy pojechać zrobić zakupy, bo kończy się to i to, i pojedziemy tam i tam, bo tam było taniej. Za chwile słyszę jak sąsiad z góry dzwoni do kogoś i mówi dokładnie to co przed chwilą pomyślałem. Inny przykład kapie się któregoś wieczora w wannie, siedzę po cichutku nie hałasuje poprostuj się myje. Gdy słyszę nagle że ktoś w łazience nade mną coś upuszcza, czymś rzuca o podłogę, w cos stuka. Myślę sobie pewnie coś sprząta czy robi remont, gdy nagle słyszę głos sąsiada z kratki wentylacyjnej, ze do kogoś dzwoni i mówi tak "zaklęcie nie wchodzi chyba presto ze siedzi w wodzie".
Takich przykładów mam mnóstwo, ale przecież nie będę wszystkich tu podawał.
Tak sam kiedyś planowałem gdzieś wyjazd jeszcze nikomu nic nie mówiłem, gdy nagle słyszę jak sąsiad opowiada komuś co planuje zrobić.
Skąd wiem ze miesza mi w  głowie?
Ano stąd ze kiedyś kupiłem sobie nowy sprzęt elektroniczny przyszedłem do domu, nie byłem sam bo wracaliśmy z większych zakupów rozmawiałyśmy i komentowaliśmy co tam było fajnego w tym sklepie i  takie tam rozmowy.
Kiedy nagle prze moimi oczami staje mi obraz ze cos się z nim dzieje psuje się albo niszczy.
To samo miałem kiedyś jak zmywałem naczynia, nagle napłynął mi obraz przed oczy ze je tukę i niszczę.
Nic specjalnie z tym nie robiłem, gdy pewnego dania jak miałem podobna wizie przeciwstawiłem się jej i przekułem w pozytywna myśl. Wtedy nagle słyszę z piętra u góry ja sąsiad zaczyna kaszleć i nie może przestać, powtarzałem to przy każdej takiej wizji o było za każdym razem tak samo.
Skąd wiem że rzuca na mnie czary?
Nie wspominałem wcześnie ze za mną chodzi, nie zawsze jak ma wolna chwile, albo jest sam w domu.
Jak jak jestem w dużym pokoju on leci do dużego pokoju, jak jak jestem w małym on też w małym, jak jak w kuchni to on w kuchni, jak ja w łazience to i on u siebie w łazience.
Kiedyś spałem sobie, i obudziłem się z potwornym bólem gardła, a sąsiad w miejscu nad mną coś stuka i uderza w podłogę. Lato za oknem 30 stopni, nic takiego nie jadłem ani nie piłem wcześniej.
Ta sytuacja powtarzała się kilkukrotnie zawsze cos nad mną  robił u siebie w mieszkaniu.
To się powtarzało z kilkadziesiąt razy tylko raz mnie bolało gardło, raz katar nie wiadomo od czego ani z skąd.
A czasem nawet czasami traciłem czucie tylko w kończynach.
Ostatnio zmienił repertuar, bo nic nie słychać co robi a mnie zaczyna kłuć serce albo mam takie odczucie jak ktoś by mi wbijał śrubokręt w lewe ramie albo udo, plecy, puca, pośladek, stopy, nerki.
I zauważyłem ze jak to się dzieje, to telewizor potrafi się sam włączyć, jeśli jest wyłączony.
Strzelają plastikowe naczynia jak butelki czy miski, jak by ktoś strzelał w nie kamieniem.
I kiedy zmienili chyba 2 lata temu częstotliwość nadawania naziemnej telewizji cyfrowej.
To jak występują u mnie symptomy wymienione wyżej, a telewizor jest włączony to pojawiają się na nim takie zakłucenia jakby był wystawiony na działanie silnego pola elektromagnetycznego. Albo przejechałby za oknem samochód lub motocykl. Czasem jak już wspominałem potrafi lecieć woda z kranu, bo jak się zakręci kran to część 
wody zostaje tam i trzyma się dzięki podciśnieniu czy jakoś tak i kiedy pojawiają się to oczym mówiłem wcześniej ta resztka wody zawsze wylatuje ta sytuacja zawsze się powtarza.

Co tym wszystkim myślisz? 
18-10-2021, 03:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Znak Zodiaku:

Amorte,

Cytat:Co tym wszystkim myślisz?
No... zadam ci jeszcze kilka pytań na priva, ale chyba wiem co się dzieje i chyba wyjątkowo będę w stanie poradzić ci coś mądrego.

18-10-2021, 12:22
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.