Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Magia Ziemi › Magia Roślin i Magia Drzew v
1 2 3 4 Dalej »

Zastosowania liści laurowych

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
Kiedy nawiedził mnie demon za jakiś czas poznałem wiedźmę, która doradziła mi bym oczyścił się jajkiem i przed snem palił liście laurowe. Zapach dziwny, ale przyjemny.
Dlaczego mnie zablokowała i nie chce rozmawiać to nwm.

Na fb znalazłem ciekawe zastosowanie lauru nie tylko w formie liści.

Konkretnie:

Dlaczego wkładać liść laurowy pod poduszkę

Wkładamy go pod poduszkę, gdy mamy ważną sytuację, którą musimy załatwić na następny dzień....

Liść laurowy pomaga podejmować właściwe decyzje, ponieważ działa na naszą wewnętrzną siłę i intuicję

Jeśli chcesz wiedzieć, co ktoś o tobie myśli, weź liść laurowy, zawołaj tę osobę trzy razy i włóż liść laurowy pod poduszkę przed snem.
Zobaczysz odpowiedź we śnie ...

Liść laurowy umieszczony pod poduszką walczy z bezsennością.
Twój sen będzie głęboki, a sny intensywne...

INNE MAGICZNE ZASTOSOWANIA LIŚCIA LAUROWEGO

Aby zapewnić sobie sukces, możesz spalić w domu proszek laurowy lub suszone liście.

Możesz również umieścić liście laurowe w wannie, aby uzyskać odblokowującą i oczyszczającą kąpiel.

Wprowadzanie klientów do biznesu rozłożyć laur po całym sklepie.

Noszenie przy sobie liści laurowych działa jak amulet i chroni przed negatywnością....

Mówi się również, że jeśli chcesz złożyć życzenie, musisz napisać je na liściu laurowym i spalić....

Liście laurowe zmieszane z drzewem sandałowym można spalić, aby usunąć złe czary ...

Liście laurowe dają siłę tym, którzy uprawiają sporty sportowe i zapasy, jeśli są noszone podczas zawodów

Używamy go w naszej herbacie, aby pobudzić naszą intuicję.

Używamy go w naszej torebce, aby przyciągać dobrobyt!

Lionel Dupont

Rytuał Obfitości z solą i laurem

Kiedy mówimy o obfitości, nie muszą to być pieniądze .... ale możemy prosić o obfitość w miłości, radości lub o wszystko, czego pragniemy

metoda .....

Weź szklanki, najlepiej szklane, napełnij je do połowy grubą solą i dodaj 3 liście laurowe na wierzch
Następnie umieść szklanki w preferowanych pomieszczeniach i odmawiaj dekret, modlitwę lub mantrę (cokolwiek wolisz), aby naładować szklanki z konkretną intencją Zostaw je tam na około miesiąc....

Po miesiącu, jeśli sól się zużyła, to dobry znak i oznacza, że wchłonęła negatywność.....

Jeśli sól ciemnieje .... powtórz rytuał....

Na koniec rytuału nie zapomnij podziękować. To bardzo ważne

Nonsoloangeli

źródło: Krysztalowi Uzdrowiciele | Facebook
25-12-2022, 22:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Vigilant , Olimpia
lisa Offline
Szczotko-zmiotka

Liczba postów: 367
Reputacja: 4
Znak Zodiaku:
Biała magia

Podziękowania: 63
Podziękowano 29 razy w 27 postach
RE: Zastosowania liści laurowych
Ja kiedyś przeczytałam taki sposób, żeby liścia laurowego obwiązanego niebieską nitką spalić przed ważnym sprawdzianem na powodzenie.
26-12-2022, 00:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Liście laurowe to jedne z moich ulubionych narzędzi magicznych "na szybko".
Można robić z nimi mnóstwo rzeczy! Moim ulubionym sposobem jest palenie ich i okadzenie mieszkanie po Białej Szałwii - przyciągają wtedy dobrobyt i bogactwo.

Lubie też napisać na nich symbol mojego życzenia i spalić je lub z wysokości posłać na wiatr - życzenie się spełnia - czasem najprostsze sposoby działają najlepiej. Nie zawsze trzeba skomplikowanych rozwiązań. :P Wystarczy manifestacja - emocje, wizualizacja i pragnienie.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
27-12-2022, 01:09
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Zefir
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
(27-12-2022, 01:09)Olimpia napisał(a): Liście laurowe to jedne z moich ulubionych narzędzi magicznych "na szybko".
Można robić z nimi mnóstwo rzeczy! Moim ulubionym sposobem jest palenie ich i okadzenie mieszkanie po Białej Szałwii - przyciągają wtedy dobrobyt i bogactwo.

Lubie też napisać na nich symbol mojego życzenia i spalić je lub z wysokości posłać na wiatr - życzenie się spełnia - czasem najprostsze sposoby działają najlepiej. Nie zawsze trzeba skomplikowanych rozwiązań. :P Wystarczy manifestacja - emocje, wizualizacja i pragnienie.

Tego nie znałem akurat.
"symbol życzenia" czyli sigil, czy coś innego?
27-12-2022, 10:23
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,281
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 679
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Dolar, serduszko, kacedeusz itp.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
27-12-2022, 12:48
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.