Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pozostałe rodzaje magii › Magia Seksualna
Przyciągnięcie kogoś/spętanie(?) masturbacją

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
No dobra, nie wiem jak nazwać to co za chwilę napiszę (a raczej przetłumaczę na j. polski)

Zupełnym "przypadkiem" znalazłem stronę z kilkoma rytuałami miłosnymi mających na celu - nie wiem jak to nazwać - chyba spętanie (przyciągnięcie kogoś? nwm)

źródło jest oczywiście tutaj

W tym temacie zajmiemy się czymś najprostszym i - na tym forum przez większość - ulubionym, czyli wykonanie "rytuału" za pomocą masturbacji.

Mój angielski nie jest idealny, więc przetłumaczę to tak jak rozumiem i w miarę zwięźle.

Otóż:

1. Trzeba wyobrazić sobie osobę, której to ma dotyczyć, masturbując się w tym czasie.
2. Podczas spustu trzeba z wizualizować jak energia [tak, wytwarza się przy tym energia, reszta tutaj
oświetla ciało tej osoby i jej aurę, następnie trzeba wydać polecenie/oświadczenie (woli? raczej)
3. w/w nazwijmy "oświadczenie" trzeba wydać w skrócie i konkretnie. Czyli np.: "(imię) jestem dla niego/niej ideałem i pragnie mnie seksualnie" (można swoimi słowami, nie wiedziałem jak to przetłumaczyć)
4. aby wzmocnić ten "rytuał", trzeba wejść w lekki trans i - dobrze by było by ta osoba w tym czasie spała, trzeba z wizualizować jej ciało w Świetle i uprzejmie (możliwe, że z miłością) wydać polecenie:
5. "(imię), kochasz mnie i pragniesz mnie każdego dnia. Jestem dla ciebie otwarty".

I trzeba to robić często, a co jakiś czas wzmacniać.

Co o tym sądzicie?

(dobra, żeby nie było - wychodzi na to, że kobiety też mogą to robić, w końcu climax oznacza szczytowanie nie spust, napisałem spust bo prościej. Na tej stronie są zaimki her/him, więc myślę, że działa to dla każdego wobec (teoretycznie) każdego).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-05-2022, 11:14 {2} przez Zefir.)
28-05-2022, 07:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Evander Offline
Wikkid Wizzy

Liczba postów: 1,052
Reputacja: 73
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 93
Podziękowano 364 razy w 214 postach
RE: Przyciągnięcie kogoś/spętanie(?) masturbacją
Amorte,

Nic szczególnego. Uwalniasz wizualizację z ładunkiem energii.
Działa jak cel jest podatny na manipulacje ale raczej nie spodziewaj się wodotrysków (pun intended).

Zefirze, przeczytałeś tyle o rozmaitych sposobach, że powinno ci już zaświtać w głowie, iż wszystkie tego typu działania mają wspólną cechę - chodzi o wrzucenie myślokształtu do głowy celu i uwarunkowanie jej na pożądany rezultat. Sposób realizacji dowolny, należy dobrać taki, jaki powoduje praktyczne rezultaty.

Everything that has a (born) beginning has an end (in death).

"Zaprawdę, Moc jest krewną konieczności,
 i przychodzi, gdy człowiek jej pragnie" - Pitagoras
28-05-2022, 11:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Zefir

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.