|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
|
Witam serdecznie świadomych ludzi
|
|
| Autor | Wiadomość |
reversedsmile
UżytkownikLiczba postów: 1 Dołączył: Sat Feb 2023 Reputacja: 0 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Praktykowany rodzaj magii: Widzący prawdę,empata,telepata Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 1 postach |
|
||
| 26-02-2023, 00:15 |
Podziękowali: Kamiru
|
dominikos360
UżytkownikLiczba postów: 9 Dołączył: Thu Jan 2023 Reputacja: 0 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Skorpion Praktykowany rodzaj magii: . Podziękowania: 1
Podziękowano 2 razy w 2 postach |
|
||
| 05-03-2023, 23:15 |
|
Mordel
UżytkownikLiczba postów: 58 Dołączył: Sat Jun 2021 Reputacja: 0 Płeć: Mężczyzna Znak Zodiaku: Lew, Panna Praktykowany rodzaj magii: Chaos, Pustka, Czas, Energia.. Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach |
|
||
| 11-04-2023, 03:10 |
|
Olimpia
...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 5,283 Dołączył: Sat Sep 2012 Reputacja: 97 Płeć: Kobieta Znak Zodiaku: Wodniś ^^ Praktykowany rodzaj magii: Magia Naturalna Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach |
|
||
| 11-04-2023, 16:36 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

[wiem, że w j. polskim poprawne słowo to uogólnienie, ale uważam, że ta zmiana 'U' na 'Wy' podkreśla wagę tego słowa w tych okolicznościach) III Wymiaru. Owszem sytuacja wygląda bardzo interesująco. Chciałbym dowiedzieć się więcej na temat tego fotografa, ponieważ czuję iż chodzi o naruszenie KK wszechwymiarowego, które nie powinno być w pełni egzekwowane w III Wymiarze, więc ktoś wydał zbyt wysoki wyrok (temu mógłbym się przyjrzeć) albo, ktoś zasługiwał na taki rodzaj kary, natomiast jest to jedna z najsurowszych kar dla ludzi z III Wymiaru lub istot które go odwiedzają jaką znam to właśnie [jak to mówicie] ''''ban'''' na jakąkolwiek formę opuszczania ciała/naczynia (wyjście duszą z ciała, lub przejście do formy lotnej świadomości dla istot z Wymiaru wyższego niż III) przy jednoczesnym zablokowaniu możliwości 'projekcyjnych' (projekcja astralna, wejście w 'Dark Side' [nie jest to w pełni poprawna nazwa, choć dosyć dobrze oddaje funkcję i rolę jako pełni w III Wymiarze]) . Odnośnie zła i dobra... Rzec mogę iż ludzie zwykli nazywać złem, to co jest niezgodne z ich kodeksem moralnym lub prawnym (które zasługuje według mnie na całkowite przepisanie) [kwestie polaryzacji zostawię na inny temat]. Nie zawsze zło jest złem, zaś pozytyw (np. komplement) źle zinterpretowany może być odebrany jako jedna z najgorszych obelg (negatyw).
jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego