|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
|
Miłość, szczęście i spełnienie
|
|
| Autor | Wiadomość |
|
~Amber
Gość Podziękowania:
Podziękowano razy w postach |
|
||
| 15-10-2012, 13:52 |
|
|
~Amber
Gość Podziękowania:
|
||
| 31-10-2012, 17:23 |
|
|
~Amber
Gość Podziękowania:
|
||
| 03-03-2013, 20:13 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Żeby mnie ktoś mylnie nie zrozumiał - nie ma nic złego w ambicjach zawodowych i spełnianiu marzeń. Usiłuje tylko znaleźć jakiś "czynnik równoważący" spełnienie i poczucie wewnętrznego szczęścia. Są osoby, które całe życie czegoś szukają i nie znajdują a są takie, które
Radość z prostych codziennych przyjemności... wypicia porannej kawy czy herbaty, śpiewu ptaków, przytulenia bliskiej osoby, radości dziecka, rozmowy z rodzicami czy przyjaciółmi, spaceru bez względu na pogodę, pogłaskania psa czy kota itd. Życie jest zmienną i nic nie trwa wiecznie. Może tylko Miłość,
No to już pominę doznania smakowo - kulinarne i seksualno- zmysłowe ...choć też są ważne. Na Forum jest przewaga męska, wiec nie będę mówić panom...jak sprawić przyjemność zmysłową Kobiecie,
ale powiem dla odmiany co mi sprawiło ostatnio przyjemność w relacjach damsko- męskich. Otóż pewien młody i bardzo przystojny Mężczyzna (nad wiek dojrzały intelektualnie), powiedział mi - "jesteś piękna kobietą." I wiecie co? Sprawiło mi to ogromną przyjemność, komplement przyjęłam. Już nie chodzi mi o te słowa, tylko sposób i moment, w którym to zrobił był dla mnie znaczący ( a nie wiedział o tym). Myślę jednak, że nie chodziło mu całkiem o zewnętrzność. Wiem jaką jestem i znam swoje plusy i minusy, nie mam kompleksów ale też wiem, że na świecie są kobiety o wiele piękniejsze ode mnie fizycznie. Tylko, że to bez znaczenia. Piszę o tym, bo chce powiedzieć do wszystkich mężczyzn-