Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Inne v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Magia Czaszek

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Magia Czaszek
Autor Wiadomość
~qGaara
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Magia Czaszek
Tak chciałbym dodać, to co jest na moim trenie jest moje, i policja nie może przekroczyć mojej furtki. Poza tym wielokrotnie pies mi przynosił ,kości czy czaszki, szkoda że teraz już go z nami nie ma, ale zapowiada się na to że mój drugi pies, któremu uratowałem życie dzięki magii i jestem z nim mocno związany do końca i dłużej - też lubi kości i je czuje. Mieszkam tu od dziecka i jestem przyzwyczajony, poza tym kości i czaszki są czyste, bo trochę latek już mają. Straszne sny to raczej bajka wywołana ludzkim strachem. Ludzie zaczynają się bać i dostawać snów, jak u mnie byli po tym jak im powiedziałem że właśnie śpią na cmentarzu. ^^ I Chciałem dodać, że każda technika i każdy nowy opis, inny post, inny temat. :D A jak się tego sporo uzbiera będzie w jednej kategorii. Po tym tygodniu zacznę coś wtłaczać w większym tempie na forum, ponieważ mam teraz dużo na głowie.
21-04-2013, 18:26
Odpowiedz
Podziękowali:
~Kas
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Magia Czaszek
Cytat:Wiesz Kasumi, ja raz znalazłem u siebie w ogródko kawałek szczęki. Uzębienie przypominało ludzkie. Potem się dowiedziałem od dziadka, że u sąsiada Niemcy zajebali parę żydów.

Jezu, już myślałam, że to czyjaś sztuczna szczęka. XD'

Tak gadamy o tych czaszkach, a nadal nie wiem, po kij ich używać do magii. ;o Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. Co, odprawiasz rytuał biegając w kółko z czaszką w ręku? Używasz czaszki jako różdżki? Wróżysz przyszłość z czaszki? Uprawiasz z nią seks? XD No kurde, nie wiem.
21-04-2013, 18:28
Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.