Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Psychologia › Rozważania o życiu v
1 2 Dalej »

Rozwoj duchowy - magia i uczucia

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rozwoj duchowy - magia i uczucia
Autor Wiadomość
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Rozwoj duchowy - magia i uczucia
Nie zgodzę się z twoim zdaniem, po pierwsze cechy charakteru przechodzą przez pole wokół człowieka, a dziecko małe chłonie jak gąbka, po drugie da się zmienić podłą istotę, jak? Wysyłając pozytywną energię do niej, bez żadnej intencji, a także nie reagować na zagrania takich osób, a także innych, którzy są zdenerwowani. Próbować otaczać się dobrą energią. Czasami czuć jak osobę inną ogarniają neg. emocje (dzisiejszy dzień ładnie poznałem :D ). Kolejną sprawą to wielka cierpliwość i próba pomocy, nie narzucanie zdania, tylko próba uświadomienia osobie, że robi źle :D Przemyśl to, co napisałem :D
27-04-2013, 13:12
Odpowiedz
Podziękowali:
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
Napisałem, aby wysyłać ją BEZ INTENCJI, ponieważ wtedy podświadomość nie odbiera tego źle. Ja powoli to próbuję i na razie różnie wychodzi :D
27-04-2013, 13:35
Odpowiedz
Podziękowali:
~Amber
Gość

Podziękowania:
Anayami mam nadzieje, że nie spotkasz w życiu kogoś naprawdę podłego i nikczemnego. Bo jeśli spotkasz, to przekonasz się... gdzie taka osoba poślę Cię razem z twoją dobrą energią. I jeszcze zaśmieje Ci się w twarz. Zakładam, że do tej pory miałeś doświadczenie forumowe z rożnymi typami ludzi. Ja natomiast mam doświadczenia życiowe. I doskonale wiem, co takie osoby są w stanie zrobić. Odcinać takie "pasożyty" i tyle. Zdania nie zmienię. Pozdrawiam. :)
27-04-2013, 14:40
Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.