Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Klątwy v
1 2 Dalej »

Wykrywanie klątw/uroków i ich etapy

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wykrywanie klątw/uroków i ich etapy
Autor Wiadomość
Nika Niedostępny
Wróżka Czarodziejka

Liczba postów: 6
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Czarostwo. Wróżbiarstwo.

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Wykrywanie klątw/uroków i ich etapy
Cytat: Ledwo dochodzą do wieku 70 lat, wyjątkiem jest prababcia, która dożyła wieku 96 lat, ale była bardzo chora

70 lat to piękny wiek. To wiek w którym większość ludzi umiera. Kłopoty, zmartwienia, choroby dotykają wszystkie rodziny. 96 lat to ja nawet nie chciałabym dożyć. Człowiek w tym wieku z reguły jest już niedołężny, wymaga opieki, staje się ciężarem dla rodziny.

Chciałam prosić o przybliżenie rytuału z rutą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2016, 09:05 {2} przez Nika.)
13-06-2016, 20:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
dampa Offline
Użytkownik

Liczba postów: 28
Znak Zodiaku: Rak

Podziękowania: 0
Czy ktoś z Was zajmuje się zdejmowaniem kłątwy? Czy na podstawie rozkladu kart można odczytac czy na kimś jest klatwa czy trzeba przeprowadzić dokładny skan np. ze zdjęcia ?
01-12-2018, 21:45
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Nightmare Offline
Śniąca

Liczba postów: 266
Reputacja: 4
Znak Zodiaku: Niedźwiedź
Świadome Śnienie

Podziękowania: 8
Podziękowano 14 razy w 9 postach
Można z kart i na podstawie skanu ale to nie do mnie. xD
01-12-2018, 22:13
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Machidiel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 31
Reputacja: 2
Znak Zodiaku:

Podziękowano 5 razy w 4 postach
Odgrzebuję temat po latach, ponieważ jest aktualny :D
Przerabiałem już wszystkie trzy poziomy klątwy.
Niestety, jestem szczególnie wrażliwy na takie rzeczy - dobrą i złą energię, wampirów, "jonaszów" (ludzi przynoszących pecha gdy przebywają koło nas), oraz uroki, spętania.
Jestem 11ką numerologiczną, sam mam wysoką energetykę, ale nie zawsze potrafię ją kontrolować (jak mnie dociśnie zwątpienie, depresja, nerwy, to moja aura jest denna i sam przyciągam pecha). Jak jestem "w formie" to potrafię całe otoczenie naokoło czarować :D
Pierwszy raz spętanie rzuciła na mnie bardzo toksyczna dziewczyna w 2018 roku. Cały rok mi zabrała, bawiła się moimi uczuciami, i ciągle była pewna tego, że do niej będę chciał wracać. Miałem chyba wszystkie możliwe objawy wymienione w tym artykule - a najgorsze było to, że nie dopuszczałem do myśli tego, że "ona może być zła"... Po roku się kapnąłem, że to nie jest zwykłe zauroczenie czy manipulacja. Na szczęście, pewna osoba zrobiła mi oczyszczanie aury i odcięła od tego potwora.
Drugi raz, pewna kobieta koło 40ki chciała rzucić na mnie spętanie - a wiedziałem, że zajmuje się takimi rzeczami, w przeszłości rzuciła na męża, który odchodził i wracał, odchodził i wracał...
Poczułem dziwne zauroczenie (choć wcześniej traktowałem ją tylko jako koleżankę), sprawdziłem w Tarocie i... 8 mieczy.
Według mnie, ta karta najlepiej pokazuje spętania:
[Obrazek: 8-mieczy.jpg]

Ostatnią historię przeżyłem w tym roku... Ale to temat na inną opowieść ::D
Magią interesuję się przede wszystkim dlatego, by chronić się przed wszelkim dziadostwem i odmienić swój los na lepszy (bo w inny sposób się nie da).
19-11-2020, 16:50
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Ziemka Offline
Użytkownik

Liczba postów: 14
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 2
Oczywiście ktoś może na nas nieświadomie rzucić klątwę/urok? Przez pomyślenie o nas?
19-11-2020, 21:14
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Machidiel Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

(19-11-2020, 21:14)Ziemka napisał(a): Oczywiście ktoś może na nas nieświadomie rzucić klątwę/urok? Przez pomyślenie o nas?

Niestety tak. Niektóre istoty są tak ujemnie naładowane, że samą swoją energią "psują" otoczenie - bo zasysają energię, żeby się nią naładować (żywić się jak pasożyty). Przebywanie w ich towarzystwie przynosi pecha. Zwłaszcza wampiry, które mają dostep do Twojej energetyki - znają Cię, znają Twoje słabe punkty, mogą coś wywołać samymi myślami.
20-11-2020, 02:35
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zielonylisc Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Znak Zodiaku:

Witajcie
Od jakiegoś czasu dzieje się źle, dopiero niedawno wpadłam na to, żeby sprawdzić jajkiem, bo już racjonalnych tłumaczeń zabrakło...
I oto co mi wyszło, po pierwszym etapie, tj. okrążeniach, na żółtku czerwone kropki, żółtko pokryte jakby białą pierzynką, białko jak taka masa małych, białych igiełek, ciągnących do góry, układających się w girlandy. Zostawiłam na noc przy głowie, rano te nitki były wstrętne i grube, jakby napęczniałe, w wodzie były pęcherze powietrza, a z żółtka z jednej strony wystawała jakby odnoga.
Czy to oznacza, że ktoś mi źle życzy? To jajko nie wyglądało za ciekawie, żółtko samo w sobie wyglądało na zdrowe, poza tymi malutkimi kropeczkami, wokół jajka był straszny syf z białka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2021, 12:41 {2} przez Zielonylisc.)
05-01-2021, 12:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Zielonylisc Offline
Użytkownik

Liczba postów: 2
Znak Zodiaku:

(19-11-2020, 16:50)Machidiel napisał(a): Odgrzebuję temat po latach, ponieważ jest aktualny :D
Przerabiałem już wszystkie trzy poziomy klątwy.
Niestety, jestem szczególnie wrażliwy na takie rzeczy - dobrą i złą energię, wampirów, "jonaszów" (ludzi przynoszących pecha gdy przebywają koło nas), oraz uroki, spętania.
Jestem 11ką numerologiczną, sam mam wysoką energetykę, ale nie zawsze potrafię ją kontrolować (jak mnie dociśnie zwątpienie, depresja, nerwy, to moja aura jest denna i sam przyciągam pecha). Jak jestem "w formie" to potrafię całe otoczenie naokoło czarować :D
Pierwszy raz spętanie rzuciła na mnie bardzo toksyczna dziewczyna w 2018 roku. Cały rok mi zabrała, bawiła się moimi uczuciami, i ciągle była pewna tego, że do niej będę chciał wracać. Miałem chyba wszystkie możliwe objawy wymienione w tym artykule - a najgorsze było to, że nie dopuszczałem do myśli tego, że "ona może być zła"... Po roku się kapnąłem, że to nie jest zwykłe zauroczenie czy manipulacja. Na szczęście, pewna osoba zrobiła mi oczyszczanie aury i odcięła od tego potwora.
Drugi raz, pewna kobieta koło 40ki chciała rzucić na mnie spętanie - a wiedziałem, że zajmuje się takimi rzeczami, w przeszłości rzuciła na męża, który odchodził i wracał, odchodził i wracał...
Poczułem dziwne zauroczenie (choć wcześniej traktowałem ją tylko jako koleżankę), sprawdziłem w Tarocie i... 8 mieczy.
Według mnie, ta karta najlepiej pokazuje spętania:
[Obrazek: 8-mieczy.jpg]

Ostatnią historię przeżyłem w tym roku... Ale to temat na inną opowieść ::D
Magią interesuję się przede wszystkim dlatego, by chronić się przed wszelkim dziadostwem i odmienić swój los na lepszy (bo w inny sposób się nie da).

Napisz proszę jakie masz sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, z tego co piszesz jesteś zaprawiony w bojach  :blush:
05-01-2021, 12:44
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Machidiel Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:

To jest dłuuuuga droga. Sam mam teraz plan stopniowego oczyszczania się z dziadostwa. Nie jest to przyjemne, ostatnimi dniami mam koszmary i telepie mną w łóżku jakbym miał febrę. Ale to do czasu ;) jak chcesz, odezwij się na priv, będę miał chwilę to Ci opiszę.
05-01-2021, 14:25
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Zielonylisc
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.