Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 26 Dalej »

Dzień dobry,

Strony (3): 1 2 3 Dalej »
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Dzień dobry,
Autor Wiadomość
Darkness Offline
Użytkownik

Liczba postów: 56
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Różne

Podziękowania: 36
Podziękowano 5 razy w 5 postach
Dzień dobry,
Dzień dobry, od jakiegoś czasu przeglądam forum, pomyślałem więc że wypada się przedstawić wszystkim. Interesuję się różnymi rodzajami magii i parapsychologii.
Dziękuję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2023, 23:14 {2} przez Darkness.)
07-06-2021, 11:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
RE: Dzień dobry,
Cześć, też szukam osoby kogoś z którą mógłbym się pobawić, dla mnie to zabawa połączona z nauką 😇 Jak jesteś z Pomorza to może kiedyś poćwiczymy razem 😉 Dobrze że interesujesz się naukami ścisłymi, fizyka kwantowa przydaje się w manipulacji energią😉 choć pewnie już to wiesz😀

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
07-06-2021, 11:39
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Darkness Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Różne

Miło mi. Niestety nie jestem z Pomorza. Co do fizyki kwantowej wspomagającej manipulację energią, zastanawiałem się ostatnio nad tym, tak sam z siebie, niestety nie czytałem nic na ten temat. Jeśli znasz jakieś godne uwagi pozycje, najlepiej książkowe to chętnie poczytam. Jakiś czas temu czytałem tylko ,,Kwantechizm" Dragana.
07-06-2021, 11:52
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Ja tylko Wikipedię, polecam zagadnienie cząstek wirtualnych, kwarki, tunelowanie kwantowe, oraz pola skalarne i wektorowe jeśli chcesz ćwiczyć obszarówki np wzbudzanie wiatru na obszarze o powierzchni 'x' ale te pola wymagają potężnych wizualizacji😉 energia to kwanty, eter (Chaos) zaś jest połączeniem kwantów i magii😀

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
07-06-2021, 12:00
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Zapomniałem 😕 wykorzystywanie tunelowania kwantowego trochę 'buguje' energię :/ więc nie zachęcam od razu do teleportacji, są inne metody szybkiej podróży 😀😉

07-06-2021, 12:06
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Darkness Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Różne

Ciekawe, dziękuję za informację. Przejrzę te zagadnienia. Choć nie będę ukrywał że właśnie tunelowanie mnie najbardziej zaciekawiło.
07-06-2021, 12:12
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Każdy by chciał opanować teleportację 😀 ale równie Dobrze możesz się rozciągnąć (spaghettifikacja) i poruszanie się z prędkością bliską C, ale to też jest trochę trudne, łatwiej jest nadać taką formę strumieniowi energii, choć on sam już jest wystarczająco 'płaski'😂 jedyne co zobaczysz (o ile Ci się w ogóle uda) to, to jak szybko zostaniesz bez energii, chyba że usprawnisz swój system energetyczny 😉

07-06-2021, 12:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Darkness Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Różne

Na chwilę obecną bardziej mnie interesuje teoria tunelowania kwantowego. Jakakolwiek praktyka jest obecnie bardzo odległa ze względu na fakt, iż nie znam się na tunelowaniu kwantowym.
07-06-2021, 12:32
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Szukając sposobów na usprawnienie swoich mocy, szukaj czegoś na swoje możliwości (inaczej tylko wydłużysz czas nauki) polecam poczytać o samych kwarkach, reakcjach jakie między nimi występują oraz ich zależnościach😇 jak Ci idzie manipulacja energią i eterem?

07-06-2021, 12:42
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Darkness Offline
Użytkownik

Znak Zodiaku:
Różne

Na chwilę obecną raczej słabo. Psi balle i pobieranie energii mam opanowane, natomiast linkowania i jakieś większej manipulacji nie opanowałem, ale wciąż ćwiczę.
07-06-2021, 12:49
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.