Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Powiązane z magią › Teorie i przemyślenia
Cieniste postacie, czy wśród nich także są podziały?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
BPW Offline
Wróżka serduszka

Liczba postów: 420
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Panna
Praktykowany rodzaj magii:
Naturalna

Podziękowania: 66
Podziękowano 48 razy w 35 postach
Pewna osoba mnie o coś zapytała jak się pozbyć takich postaci więc jak to ja dodałem zawsze coś od siebie i swoje spostrzeżenia na temat tych otóż postaci.

Mogłoby się wydawać że te cieniste postacie mrożą krew w żyłach i są dla nas niebezpieczne. Jednak nie sugerowałbym się tym otóż podejściem do tych tajemniczych postaci.

Opiszę swoje doświadczenia na temat ludzi cieni.

Otóż czułem się obserwowany i nagi w swojej skórze. Czułem napady leków i zawsze to na mnie jakoś spływało bo medytowałem i znalazłem środek ciężkości... no wydaje się pięknie, jednak w snach, to znaczy w koszmarach nawiedzały mnie postacie cienie. Postanowiłem się ponownie dostać do Kronik Akaszy (po kilkumiesięcznej przerwie) i się zapytać strażnika co to może znaczyć.

Jednak zanim tego dokonałem zobaczyłem w google jakie wogole ma znaczenie ta postać w snach. Oznacza ona bowiem że Śmierć bliska. Że Śmierć się zbliża. Pomimo prostej odpowiedzi nie zrezygnowałem z Kronik. Jakoś nie czułem że Śmierć się zbliża więc spróbowałem tam wstąpić.

Nie udało się za pierwszym razem, dopiero po tygodniu wszedłem. Wykrzyczałem tam moje pytanie prosto w niebo. A jako że nigdy nie widziałem swojego strażnika to i teraz też mi się nie pokazał. Muszę stwierdzić że moje relacje z strażnikiem są oschłe w kontekście widywań. No i tam powtórzyłem pytanie i pokazała mi się wizja.

Ludzie cienie wokół mnie. Pochowani za jakim tako kamieniem lub drzewem itd. tylko jeden wyszedł w moja stronę. Chciałem się go o coś zapytać, a on wskazał w moją stronę. Odwróciłem się a tam drugi tuż za moimi plecami taki sam, ale inny. Emanował negatywną energią. Budził we mnie lęk i strach. Wizja się urwała i obudziłem się w łóżku.

Wnioski;

Po głębszym zastanowieniu się mogę stwierdzić że w populacji tych oto wyżej wymienionych istnieją podziały, a tak dokładniej na trzy stany;
+ Dobrzy,
+ Obojętni,
+ Źli,

Ale te podziały nie są jeszcze sprecyzowane, bo Obojętnych równie dobrze można nazwać Obserwatorami /Introwertykami.
A źli i dobrzy łaczą się w Ekstrawertyków.

Pozdrawiam i zapraszam do dalszej dyskusji,
BPW
02-05-2022, 18:53
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
JazzsN Niedostępny

Liczba postów: 46
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
zx

Podziękowania: 4
Podziękowano 3 razy w 3 postach
RE: Cieniste postacie, czy wśród nich także są podziały?
Postać obojętna, bez wizerunku, nie reaguje na polecenia, pytania. Jakby nie zauważała mnie, manifestuje fizyczne swoją obecność w dwóch miejscach naraz w sposób zauważalny przez osoby nie związane z „magia”. Jakis pomysł ?
02-05-2022, 23:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,278
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 675
Podziękowano 597 razy w 576 postach
RE: Cieniste postacie, czy wśród nich także są podziały?
Duch uwięziony w pętli czasu. Nie wie że nie żyje.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
03-05-2022, 22:57
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.