Pomocna przy egzorcyzmach i można nią oczyszczać karty jak i siebie i inne przedmioty. Dla mnie pozycja numer jeden w oczyszczaniu. <3 A jak cudnie pachnie...
Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).
-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
Oli...
Czy jest jakas istotna roznica w uzywaniu szałwii do oczyszczania...w sensie skuteczniejsza jest w pęczku ? Czy rownie skuteczna jest w kadzidełku ?
Czy to po prostu jest "w glowie" ze "mi sie wydaje" ze w peczku jest skuteczniejsza...
I tym samym nakładam sobie blokade na skutecznosc i efektywność kadzidelkowej wersji...
Mi też się tak wydaję, że w pęczku ale może to też zależy od skoncentrowania mocy? Ja tam mam takie liście jak użyłam to trzy dni mi waliło w pokoju jak w kościele. 😂
W pęczku jest skuteczniejsza, ponieważ wtedy masz czysta szałwię. Kadzidło to twór przetworzony i tak naprawdę nie wiesz czy to kadzidło ma coś z szałwi... Czy może zapach szałwii... Tak, czy inaczej to wtedy tej szałwi jest o wiele mniej i jest zmieszana... Z nawet nie wiem czym i nie jestem pewna czy chce wiedzieć. 😂
Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).
-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.