Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Luźne › Nasza Twórczość › Literatura v
« Wstecz 1 2 3 4 5

Rymy o Życiu :)

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
~Amber
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
Czasem "coś" mnie najdzie i sobie rymuje, sama nie wiem skąd to się w mojej główce bierze ale bywa, że je zapisuje. Niektóre są bardzo osobiste ale polubiłam to Forum i jego użytkowników więc się nimi podzielę. Zrobię mały mix moich dawnych rymów. :) : *

"Ludzie się biją każdego dnia- kto jest na górze a kto na dole? Kto ma rację a kto nie a kto z prawdą mija się? Czas tak ludzi czasem zmienia, że nie maja już sumienia, sami siebie mało znają i się w lustrze nie poznają. Kto jest mądry a kto nie... To przestaje liczyć się. Jakie to wszystko ma znaczenie? I tak wszystkich dopadnie przeznaczenie. Ludzie bywają zazdrośni, fałszywi i nieżyczliwi, a wręcz nieznośni. I co wam to wszystko da? Jeden się śmieje wśród przyjaciół a drugi w samotności w poduszkę łka. Jaka ja jestem? ani dobra, ani zła... Przyjmuje z wiara co Los mi da, czytam co piszecie i lubię kiedy się śmiejcie, ale nie z kogoś lecz szczerze i od serca. Życie biegnie swoja dróżka, raz dolinka a raz górka, dobrze bujać się pod chmurka, patrzeć z góry na malutkich, alkoholem i romansem leczyć smutki. Wierzyc jak się dobrze wiedzie mi, wśród oklasków dumnie tkwić. Tylko noc odkrywa prawdę, kiedy wkoncu gasną światła, w ciszy trudno się odnaleźć, bo samotność nie jest łatwa. Każdy sam najlepiej wie, co naprawdę liczy się na tej ziemi, pod tym niebem... Kiedy gonisz wciąż za chlebem, czas zatrzymać w biegu się, by odnaleźć życia sens. Bądźcie radośni i jaśni, cieszcie się każdym dniem a życie też się do was uśmiechnie i będzie piękna jawa a nie koszmarnym snem." Pozdrawiam. :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-10-2012, 20:42 {2} przez Olimpia.)
04-10-2012, 20:25
Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Rymy o Życiu :) - przez Amber - 04-10-2012, 20:25
RE: Rymy o Życiu :) - przez Olimpia - 04-10-2012, 20:45
RE: Rymy o Życiu :) - przez Amber - 05-10-2012, 10:32
RE: Rymy o Życiu :) - przez Olimpia - 05-10-2012, 11:00
RE: Rymy o Życiu :) - przez Klakierokles - 05-10-2012, 15:19
RE: Rymy o Życiu :) - przez Olimpia - 05-10-2012, 17:03

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.