Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna v
1 2 Dalej »

Jak pozbyć się nałogu/nawyku

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Arcane Offline
.

Liczba postów: 51
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Strzelec
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Jak w temacie - jak pozbyć się nałogu/nawyku magią. Magią węzłów.
Jakiś czas temu, pewnego wieczora skleiłem sobie kilka słów, a następnie zawiązałem kilka węzłów mówiąc je.
Zaklęcie pewnie zadziałałoby także bez formułki, nie mniej jak wiemy słowa także mają w sobie trochę magii, więc na pewno wzmocniły efekt.
Minęło dopiero kilka dni, ale jak na razie faktycznie nie robię tego co "spętałem". Co ciekawe nawet nie myślę o tym. W moim przypadku był to jedynie irytujący nawyk towarzyszący mi od dzieciństwa(jednak baardzo si z nim "zżyłem"), nie wiem czy w przypadku nałogu trwającego równie długo efekty będą tak samo szybkie i zaskakujące - powinny, aczkolwiek nie potwierdziłem tego na własnej skórze.

Ale przejdźmy już do zaklęcia. ;)

*Weź jakiś naturalny sznurek(ok 30 cm), uważam, że powinien być biały, jako że ten kolor symbolizuje oczyszczenie. W moim przypadku był to zwykły szpagat(nie, nie był biały - także zadziałał).

*Usiądź wygodnie, rozluźnij się, zamknij oczy a następnie wyobraź sobie jak bardzo nienawidzisz tego czego chcesz się pozbyć. Powiedz sobie, że żałujesz, że zacząłeś/łaś z tym. Wzbudź w sobie gniew o to, że robisz to już bez własnej woli. Po prostu - wzbudź w sobie gniew i nienawiść do tego nałogu, bądź nawyku.

*Otwórz oczy, weź do rąk sznur i zawiąż mocno i pewnie trzy węzły w odstępach 3-5 cm wyobrażając sobie, że pętasz nałóg i wyrzucasz go spętanego tymże sznurem z siebie. Podczas tej czynności wypowiedz wciąż rozgniewany/na tą oto krótką formułkę:

Długo mnie dręczył - sam z nim zacząłem.
Choć tego nie chciałem, sprowadził niedolę.
Zawiązuje TRZY węzły dla większej pewności.
Kończę z nałogiem/nawykiem, który wielce mnie złości.

*Po całości, schowaj sznur gdzieś, gdzie nikt go nie znajdzie.
Oczywiście nie da się wykluczyć opcji, że to wcale nie magi a jedynie samozaparcie. Powiem tak. Próbowałem się już "samozaprzeć" - nie poskutkowało.

*Ciesz się wolnością. :)

Jeśli coś się nie zgadza... To jest pierwsze takie "moje" zaklęcie. Jestem otwarty na uwagi, a wręcz pragnę ich jako, że nie chce popełniać błędów. ;D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2013, 00:04 {2} przez Olimpia.)
08-05-2013, 23:58
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Jak pozbyć się nałogu/nawyku - przez Arcane - 08-05-2013, 23:58
RE: Jak pozbyć się nałogu/nawyku - przez gaja - 07-08-2017, 15:57
RE: Jak pozbyć się nałogu/nawyku - przez Szczęściarz - 09-08-2017, 08:46
RE: Jak pozbyć się nałogu/nawyku - przez Sanctuary Mirror - 24-08-2017, 11:01

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.