Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7

Rytuał na szybki ślub

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Rytuał na szybki ślub
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
RE: Rytuał na szybki ślub
Są takie związki gdzie para jest już razem kilka lat razem a ślubu nadal nie ma...
Nie rozumiem o co Ci chodzi że facet tylko do zarabiania pieniędzy, chyba masz na myśli stereotyp że baba siedzi w domu a koleś pracuje? To już nie te czasy, teraz coraz więcej kobiet jest niezależnych a nawet zarabiają więcej od swojego partnera.

Co do rytuału, racja wstrętny czyn coś takiego wcielić w życie a konsekwencję ponosi nie tylko osoba rzucająca coś takiego... Ja tam nie rozumiem po co ta cała szopka ze ślubem, nie trzeba mieć ślubu aby być szczęśliwym z ukochaną osobą a ślub wcale nie jest ''cementem'' który da gwarancję trwania związku na amen... Dla mnie ślub to tylko państwowe pozwolenie na pierdolenie. xD No i w razie rozwodu jest dużo pierdolenia się z papierami, podziałem tego siamtego, jeszcze kasę trzeba płacić... Bez sensu.

Dla mnie ślub może być a może go nie być, różnicy mi to nie robi wilk ma takie samo podejście więc jest spoko... Kiedyś tam matka zaproponowała nam ślub ale potem stwierdziła że bez sensu skoro wilk1610 nie ma ochoty zakładać garnituru, a ja białej sukni i mam w dupie noszenie obrączki. xD Wyobrażała sobie że to będzie wielkie huczne święto na którą się wyda mnóstwo kasy, a nas z wilkiem takie rzeczy śmieszą dla nas to podpisanie papierka którym można się tak naprawdę podetrzeć i nara. xD

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
12-10-2012, 17:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Rytuał na szybki ślub - przez Olimpia - 04-10-2012, 13:47
RE: Rytuał na szybki ślub - przez Evander - 12-10-2012, 17:10
RE: Rytuał na szybki ślub - przez Olimpia - 12-10-2012, 17:59
RE: Rytuał na szybki ślub - przez Evander - 12-10-2012, 18:03
RE: Rytuał na szybki ślub - przez Magician7 - 10-12-2014, 00:37
RE: Rytuał na szybki ślub - przez Finneus - 10-12-2014, 00:50

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.