Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Parapsychologia › Miejsca i zjawiska paranormalne
Duchy Autostopowicze

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Duchy Autostopowicze
Autor Wiadomość
wena Offline
Leniwa Szumowina

Liczba postów: 341
Reputacja: 13
Znak Zodiaku: Baran
Praktykowany rodzaj magii:
.............................

Podziękowania: 5
Podziękowano 10 razy w 11 postach
RE: Duchy Autostopowicze
Ja chyba spotkałem parę lat temu takiego ducha.
Jakieś parę lat temu wracałem rowerem po pijaku z imprezy. :E Nie byłem tak zdewastowany jak zwykle więc rowerem jechałem normalnie, nawet bez trzymanki. Jadę sobie i podziwiam księżyc bo wtedy była pełnia, księżyc był czerwony i jakiś większy niż zazwyczaj. Nagle na poboczu drogi stoi facet, to był już bardzo późny wieczór. W okolicy nie było domów. Wiec podjeżdżam do niego rowerem, patrze się na niego, takie puste spojrzenie, miał jeszcze no. Jest ta chwila kiedy nikogo nie ma i się patrzy na siebie nawzajem, no to ja nawet przejeżdżając obok wypaliłem z siebie klasyczne "dobry wieczór".
No i ten mi odpowiedział i sobie jadę dalej ucha-chany do domu. Następnego dnia pamiętam znowu sesje robiłem ze znajomymi i opowiadam im jak jakiegoś gościa spotkałem na poboczu, bo mi się dziwny wydał a oni pytają się gdzie? No to ja im odpowiadam że w konkretnym miejscu. A oni że tam właśnie wypadek się zdarzył. No i potem mi się skojarzyło. Nie wiem czy gościu był duchem czy nie, po prostu wieczorem jakiś facet na poboczu drogi stoi wydaje się to dziwne. Jeszcze mój dziadek potwierdził relacje znajomych, że w tym konkretnym miejscu zdarzył się wypadek.

Nadużywasz spójnika "i". - Vene

"Pamiętaj: w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć...." = Napoleon Hill

----------------------------

[Obrazek: tumblr_omilcy7mzi1ue04pxo1_250.gif]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2014, 22:22 {2} przez Veneficus.)
13-01-2014, 20:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Duchy Autostopowicze - przez Olimpia - 13-01-2014, 13:09
RE: Duchy Autostopowicze - przez wena - 13-01-2014, 20:37

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.