Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 17 18 19 20 21 … 23 Dalej »

Dziwne coś we śnie

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Dziwne coś we śnie
Autor Wiadomość
~obca_w_krainie_czarów
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Dziwne coś we śnie
Dziękuję Wam za Wasze odpowiedzi i rady, sugestie. :) :)

Też zastanawiałam się nad autosugestią, ale następnej nocy miałam kolejny sen, z dziwnym czymś ;) Otóż śniło mi się, ze miałam wypadek i trafiłam do szpitala. W szpitalu, podszedł do mnie lekarz. Nie chciałam jego pomocy. Ale nie mogłam się ruszać. On się zaczął śmiać i zmieniać w czarne coś. Powiedziałam, ze ma odejść, albo się obudzę. Zaczęłam krzyczeć "budzę się ! Budzę się!". Chyba nawet zaczęłam mrugać powiekami, ale tego już nie jestem pewna. W każdym razie , to coś się rozpłynęło. :) I stało się coś, co bardzo mnie zaskoczyło, bo dotąd takich doświadczeń nie miałam. Otóż, zamiast sie obudzić, zaczęłam śnić w 100 % świadomie. Sama kreowałam sytuacje , miejsca itd.
Tej nocy spałam już spokojnie, aż zadzwonił budzik. Od tamtego wydarzenia przed snem buduję sobie tarczę ochronną i nic się nie dzieje. :)

Ale to nie koniec. Kolejne noc miałam spokojnie. W sobotę postanowiłam pomedytować. Medytowałam więc sobie, nagle poczułam jakąś obecność i silny ból i ucisk na głowie. Nawet nie pamiętam co pomyślałam, zakończyłam medytację. Pomodliłam się do Archanioła Haniela, by czuwał nade mną aż do rana. Gdy się uspokoiłam zasnęłam. W niedzielę przed medytacja zbudowałam tarcze. Nic się nie działo. W każdym razie teraz, i przed snem , i przed medytacja będę budować tarcze. Może to już nie powróci, bo wie, że się nie boję i się nie dam. W sumie się trochę boję, ale to mogę powiedzieć Wam, ale temu czemuś nie okażę tego. :D
24-02-2014, 23:54
Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Dziwne coś we śnie - przez obca_w_krainie_czarów - 17-02-2014, 13:00
RE: Dziwne cos we śnie - przez DarkKnight - 17-02-2014, 17:23
RE: Dziwne coś we śnie - przez Olimpia - 17-02-2014, 22:35
RE: Dziwne coś we śnie - przez Tokagemaru - 17-02-2014, 23:56
RE: Dziwne coś we śnie - przez obca_w_krainie_czarów - 24-02-2014, 23:54

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.