Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 15 16 17 18 19 … 23 Dalej »

Co to za byt?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Co to za byt?
Autor Wiadomość
Isaac Offline
Użytkownik

Liczba postów: 57
Reputacja: 1
Znak Zodiaku: Wodnik
Praktykowany rodzaj magii:
Magia naturalna, Energetyka

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Co to za byt?
Opowiem wam pewną moją historie, która miała miejsce około 6 lat temu i która do tej pory trochę mnie przeraża.
W tamtym okresie czasu przez około 2 miesiące coś mnie nękało. Nie było nocy bez strasznych koszmarów - na tyle strasznych że budziłem się z krzykiem cały w potach, przerażony a nawet z płaczem. Najczęstsze koszmary były związane z włamywaczem-złodziejem w domu, pożarem, ogniem, i duchami które mnie atakowały. Po za tym coś mnie też budziło w nocy tzn oprócz koszmarów które mnie wybijały ze snu, budziłem się po kilka razy w nocy bez przyczyny czując czująś obecność. Byłem zdesperowany nie wiedziałem co robić, bałem się położyć spać. Zacząłem się gorliwie modlić, prosiłem Boga żeby pozwolił mi spokojnie przespać noc, do Jezusa , Matki Bożej, Anioła Stróża i nic. Wybrałem się na cmentarz zapalić znicz na grobach bliskich zmarłych ,poszedłem na msze do kościoła i nic. Babcia przeklinała na to ,,coś,, żeby dało mi spokój i nic. Pewnej nocy jak to co noc obudziłem się było mi trochę chłodno a kołdra lekko ściągnięta ze mnie, więc podciągnąłem ją na siebie dodam że pod kołdrą spały ze mną dwa psy w nogach. Nagle usłyszałem coś w kuchni jakieś stukanie (kuchnie mam zaraz jak się wychodzi ode mnie z pokoju) jedna suczka zaczęła po cichu po mrukiwać-warczyć ale szybko przestała druga suczka spała jak zabita hehe(stary pies). Ja pomyślałem: ja pierd...le czyżby babcia nie zamkła drzwi i ktoś wszedł? na słuchuje dalej i słysze wyraźne kroki i wtedy byłem pewien że ktoś jest w domu nie miałem wątpliwości tym bardziej że nie było drzwi między moim pokojem a kuchnią i dzwięki były dosyć głośne... Wystraszony jak ch... leże nie ruchomo na tym łóżku i myśle albo ktoś wszedł do domu albo ,,coś,, jest w domu więc zacząłem odmawiać paciorek. Jak tylko to zrobiłem dżwięki sie nasiliły a kroki z kuchni zaczęły zmierzać w moim kierunku to trwało chwile bo to tak jakby ktoś zaczął biec do mnie z tej kuchni. Mi się aż gorąco zrobiło. Cały czas obserwowałem swój pokój i widziałem to coś jak wparowało mi do pokoju unosiło się około 30 cm nad ziemią a miało z półtora metra długości a 80 cm szerokości to nie miało postaci tylko coś na kształt jajka miało czarny kolor tylko, że nie było całe czarne tylko trochę przezroczyste jakby składało się z dymu - kurcze trudno mi to opisać - czarna energia.... Najgorszy był dźwięk jaki wydawała. Słyszałem pulsowanie jak by aury wraz z nim ten kształt się lekko rozszerzał i wracał do swoich rozmiarów - jak by oddychał taki wkurzony. Ten dźwięk przypomniał mi dzwięk z bajki dragon ball kiedy ktoś sie zmieniał super sayiana http://www.youtube.com/watch?v=WeXUgF2qEuk  w drugiej minucie jest on puszczony. Po kilku sekundach stania na przeciw mnie i mojego łóżka to coś rzuciło się na mnie ja odruchowo odgiołem głowe w bok i zamknąłem oczy usiadło mi na klatce - nie mogłem oddychać ani wypowiedzieć słowa, po chwili lekko puściło i mogłem wykrztusić pomocy! babcia ! babcia! i znowu przydusiło mocniej... w końcu puściło całkowicie a ja z hukiem wyprułem z pokoju obudziłem wszystkich w domu. Spałem tej nocy i cały tydzień z babcią co noc paliła mi białą świece. Przez następny tydzień spałem u ciotki. Kiedy wróciłem bałem się spać w tym pokoju. Np u babci w pokoju w nocy się nie budziłem ani u ciotki tylko w tamtym miejscu. Tak się złożyło że miałem przemeblowanie w domu i w miejsce gdzie stało moje łóżko została wstawiona świeżo zakupiona szafa miała być z lustrami ale ze względu na te schizy nie chciałem luster w pokoju żeby nie zobaczyć w nich czegoś w nocy. Łóżko poszło w inne miejsce, odważyłem się spać tam i do tej pory nie budzę się w nocy, koszmary mineły. W sumie nie wiem co pomogło. Czy przemeblowanie czy świece??? Wiem że to było najgorsze paranormalne jakie mi się przydarzyło w życiu. Wie ktoś może co to mogło być?

Zapomniałem dodać że psy bały się wyjść z pod kołdry. Ta suczka co warczała to taki zadziorny pies a wypruły z pokoju razem ze mną hehe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014, 16:29 {2} przez Isaac.)
23-04-2014, 16:21
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Co to za byt? - przez Isaac - 23-04-2014, 16:21
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 23-04-2014, 16:39
RE: Co to za byt? - przez DarkKnight - 23-04-2014, 17:22
RE: Co to za byt? - przez Isaac - 23-04-2014, 17:43
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 23-04-2014, 17:48
RE: Co to za byt? - przez Isaac - 23-04-2014, 17:54
RE: Co to za byt? - przez DarkKnight - 23-04-2014, 18:00
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 23-04-2014, 18:02
RE: Co to za byt? - przez Isaac - 23-04-2014, 18:15
RE: Co to za byt? - przez Isaac - 23-04-2014, 18:03
RE: Co to za byt? - przez DarkKnight - 23-04-2014, 18:10
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 23-04-2014, 18:21
RE: Co to za byt? - przez Poszukiwacz - 23-04-2014, 18:25
RE: Co to za byt? - przez Atria - 23-04-2014, 18:50
RE: Co to za byt? - przez Olimpia - 24-04-2014, 10:17
RE: Co to za byt? - przez Isaac - 24-04-2014, 14:32
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 24-04-2014, 12:58
RE: Co to za byt? - przez DarkKnight - 24-04-2014, 13:33
RE: Co to za byt? - przez Olimpia - 24-04-2014, 15:01
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 24-04-2014, 16:14
RE: Co to za byt? - przez Olimpia - 24-04-2014, 16:50
RE: Co to za byt? - przez Razkael - 24-04-2014, 17:04
RE: Co to za byt? - przez Olimpia - 24-04-2014, 18:45
RE: Co to za byt? - przez pati_czek - 24-04-2014, 19:40
RE: Co to za byt? - przez Olimpia - 24-04-2014, 19:51

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.