Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Rozwój duchowy › Medytacje i Czakry › Czakry v
« Wstecz 1 2

Budzenie się czakr - objawy fizyczne

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Budzenie się czakr - objawy fizyczne
Autor Wiadomość
~Ismena
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne
Isaac cała ta powyższa relacja zrobiła na mnie duże wrażenie, wiele dolegliwości skojarzyłam, nie mam jednak zupełnej pewności, bo nie ma dwóch jednakowych przypadków. Ciekawa jestem, co stało się z autorka tych opisów (pochodzą z 2001 roku), czy jest teraz spełniona i szczęśliwa? Mam nadzieje, że przetrwała ten cały proces i wyszła z tego cało.

Nadmienię, że zwróciłam uwagę na ten fragment- "Rozpoczyna się proces transformacji cały czas podnosząc ośrodek Anahata na jeszcze wyższe stany przebudzenia. Ostatnim etapem jest wyzwolenie Potrójnego Płomienia: Miłości, Mądrości i Mocy. W ośrodku serca jest już złoty sznur, który daje najwyższe połączenie. Ten ostatni etap nastąpi już w chwili przebudzenia się czakry korony. Obie te czakry zaczną bić jednym rytmem, każde uderzenie serca będzie słychać na czubku głowy. Według spirytualnej tradycji kompletne przebudzenie ośrodka Anahata jest wielkim błogosławieństwem. Wielu mistyków twierdzi, że czakra serca jest najważniejszym ośrodkiem energetycznym w ciele. W chwili przebudzenia czakry serca człowiek czuje połączenie ze wszystkimi istotami żyjącymi na Ziemi, dostrzega świat zwierząt i łączy się z nimi..." I dlatego właśnie jestem przeciwniczka sztucznego blokowania czakry serca. Nie ma takiego powodu, który usprawiedliwiałby robienie krzywdy samemu sobie. Nie warto pozbawiać się bogactwa czakry serca, zwłaszcza jeśli ktoś pragnie rozwijać się duchowo i czuć jedność z Naturą.
28-04-2014, 17:21
Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Ismena - 27-04-2014, 18:39
RE: Budzenie sie czakr- objawy fizyczne - przez cze6slaw - 27-04-2014, 18:49
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Ismena - 27-04-2014, 19:55
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Isaac - 28-04-2014, 16:21
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Ismena - 28-04-2014, 17:21
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Sorrio Mortiaris - 28-04-2014, 17:43
RE: Budzenie się czakr - objawy fizyczne - przez Ismena - 28-04-2014, 18:37

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.