Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Parapsychologia v
« Wstecz 1 2

Wizje przyszłości - po angielsku

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wizje przyszłości - po angielsku
Autor Wiadomość
Oth Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 467
Reputacja: 37
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 24
Podziękowano 66 razy w 87 postach
RE: Wizje przyszłości - po angielsku
Moje przebłyski były bardzo wyraźne. Co prawda nie pamiętam ile chmurek na niebie było, ale może bym pamiętam, jakby na niebo spojrzał. Ogólnie mam kiepską pamięć do nieistotnych szczegółów, więc nie wymienię wszystkich przedmiotów znajdujących się na obrazku.

"Tak. Mną też wstrząsnął przebłysk przyszłości, gdzie widziałem kota sąsiadów ganiającego żabę po mojej działce. A konkretniej, wstrząsnął mną bezsens tego przebłysku."- dawno się tak nie uśmiałem. ;)

Rytuał relaksacyjny umieściłem tutaj: http://witchcraft.com.pl/Thread-Absolutn...energetyki

Obawiam się, że servitor w niszczarce długo by nie przetrwał. Z drugiej strony zastanawiam się, czy ten obszar za każdym razem tworzy się od nowa, czy po prostu jest to jakieś konkretne miejsce gdzieś w astralu. W sumie, to moja bratnia dusza kiedyś weszła do mojej niszczarki, ale nie zrobiła tego nigdy ponownie, więc chyba za każdym razem tworzymy ją od nowa, przez co trudniej jest wejść komuś do snu. Z drugiej strony duszom zmarłych jakoś łatwo to uchodzi...

Czemu nie ma sensu? Przeciwnie. Sam zobacz, medytowałeś i poszedłem do łazienki, a tu flash. Medytacja Cię znudziła i zrobiłeś się senny, zatem myślokształty zaczęły się rozpadać.

Myślę, że bilokację to już w dziale dla wtajemniczonych, bo jeszcze zacznie mi tu latać pełno magów przestrzeni między pośladkami.

Otóż właśnie ciężko ten stan umysłu określić. Napewno jest ściśle powiązany z sennością.

Cóż, moja rola chyba się skończyła w tym temacie, ale jeśli "przypadkiem" na coś wpadnę, to jeszcze napiszę.

jakzostacmagiem.wordpress.com
13-11-2012, 23:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Wizje przyszłości - po angielsku - przez Evander - 12-10-2012, 18:23
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Oth - 13-11-2012, 22:06
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Evander - 13-11-2012, 22:36
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Oth - 13-11-2012, 23:17
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Evander - 13-11-2012, 23:29
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Amber - 14-11-2012, 00:31
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Oth - 14-11-2012, 02:26
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Evander - 14-11-2012, 11:24
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Oth - 14-11-2012, 16:15
RE: Wizje przyszłości - po angielsku - przez Evander - 14-11-2012, 17:00

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.