Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 11 12 13 14 15 … 23 Dalej »

Pytania odnośnie istot/serwitorów

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Pytania odnośnie istot/serwitorów
Autor Wiadomość
Wed23 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów
Bo wcześniej w jednym z postów, opisywałem nieco wydarzeń odnośnie mojej przeszłości, liczyłem że ktoś coś może będzie wiedział i zidentyfikuje zjawiska/istoty które spotkałem.

>Po przejściu w link kliknijcie Ctrl+f i wpiszcie sukkub, przerzucie was do wspomnianej wcześniej historii<

W tym istotę która pojawiła się po wypędzeniu sukkuba, tak jak teraz na to patrzę to myślę że mogłem nieświadomie utworzyć serwitora, jako wcześniej wspomnianą kobietę(ciągle ta kwestia nie daje mi spokoju, więc próbuję dojść do tego kim lub czym ona jest).

Wiem tyle:
- odpędza ode mnie demony i inne stwory(jest jakby moim strażnikiem),
- jest nieco zboczona,
- jest strasznie przywiązana do mnie oraz wyczuwam od mniej 100% wierność i oddanie,
- nie jestem tego pewien, ale przypuszczam że ona mnie też chroni przed różnego rodzaju atakami magicznymi, bo nic takiego odkąd jest przy mnie nie wyczułem,
- no i ten znak nad lewym ramieniem - coś jakby obracająca się moneta,
- no i w końcu mogę pobierać od niej energię, dowolne ilości, co więcej nie czuję, aby jej ubywała energia,

Co do energii, mam małe podejrzenie, w jednym z postów pisałem też o swoim naczyniu energii. Ogólnie mogę korzystać z małej części swojej całkowitej energii, która i tak jest ogromną ilością, ale podejrzewam, że ta kobieta jest podłączona do tej energii do której od zawsze nie miałem dostępu. Myślę, że dzięki niej mam dostęp do tej części energii do której normalnie nie mam dostępu.

Co myślicie o tej teorii? Ma jakiś sens?

Myślę że powinienem też coś dodać. Hm, mam chyba mogę to nazwać umiejętnością, zawsze jak robię coś po raz pierwszy, robię to niejako na poziomie eksperta. Za pierwszym razem wszystko wychodzi mi idealnie, ale już kolejne próby, idą jakby od poziomu 0. Czyli tak jak to ma nowicjusz i to dotyczy wszystkim płaszczyzn mojego życia.
08-03-2015, 13:40
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 07-03-2015, 10:12
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 07-03-2015, 13:29
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Isaac - 07-03-2015, 16:00
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 08-03-2015, 11:32
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 08-03-2015, 13:40
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Gauge - 08-03-2015, 21:15
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 09-03-2015, 17:09
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 09-03-2015, 19:07

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.