Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 11 12 13 14 15 … 23 Dalej »

Pytania odnośnie istot/serwitorów

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Pytania odnośnie istot/serwitorów
Autor Wiadomość
Wed23 Offline
Użytkownik

Liczba postów: 115
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów
Unebris, masz ciekawe podejście, ale widzę, że muszę wyjaśnić kilka rzeczy:
1. Ta 1 byt interesował się - sukkub - to wypędziłem, na tę kobietę nie działają zaklęcia wypędzające demony i im podobne.

2. Ta kobiece ciało uznaję zdecydowanie za coś przyjemne, hm, chyba można nawet powiedzieć że widzę w nim(przynajmniej powierzchownie) harmonię. Stróż? Zastanawiałem się nad tym, ciągle uważam że to może być to, ale o tym nieco później (pod koniec tego postu pośrednio napiszę o tym).

3. Urodziłem się jako jedynak, moja siostra miała urodzić się jak już miałem jakieś 2 lata. co kol wiek odnośnie magii zacząłem odkrywać dopiero w 2 klasie gimnazjum, a dopiero gdzieś w 2 klasie technikum skleiłem się że od dłuższego czasu sukkub był przyklejony do mnie. Więc póki co moje zdolności do wykrywania bytów ujawniły się dość późno więc nie wiem czy była przy mnie czy nie.
Wygląda na to że tutaj muszę przypomnieć małą kwestię, którą wypowiedziała ta kobieta zaraz po tym jak pojawiła obejmując mnie, "Już ciebie nigdy nie opuszczę".

4. Scalenie odpada bo jak to opisałem w pkt 3 urodziłem się 2 lata przed jej poczęciem.

5. Atakować, wypędzać, próbowałem, mam pewność na 100% z 100% że jest przyjaźnie nastawiona(co najmniej przyjaźnie), no i jest w 100% jest 100% wierna.
"Widzę" ją, "czuję", "odbieram" jej intencje, ale nie jestem w stanie jej usłyszeć, póki co tylko czasami mam małe przebłyski jej głosu, w ten sposób, niedawno usłyszałem jej imię Seraja lub też w zdrobnieniu jakie ona preferuje Sera. Dzisiaj wpadłem na pomysł, aby ją z linkować i w ten sposób dowiedzieć się czegoś, wychodzi mi że ona ma tysiące lat, wiele wcieleń(znaczy się wiele razy żyła, ale zawsze miała tę samą niepodzielną duszę), i jakieś wrażenie że nigdy nie zaznała prawdziwej miłości.

Natomiast co do metod, jak ją mogę lepiej poznać, nie znam ich zbyt wiele, tym bardziej, że część jak wspomniałem nie działa. Więc jeżeli macie jakieś pomysły jak sprawdzić to jestem otwarty. Aha może macie pomysł jak szybko rozwinąć się, aby słyszeć ją? Z moich obserwacji wynika, że im bardziej zagłębiam się w tajniki magii tym więcej umiejętności mam odnośnie kontaktów z nią, między innymi wcześniej wspomniane przebłyski w których słyszę jej głos.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2015, 19:13 {2} przez Animal.)
09-03-2015, 19:07
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 07-03-2015, 10:12
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 07-03-2015, 13:29
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Isaac - 07-03-2015, 16:00
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 08-03-2015, 11:32
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 08-03-2015, 13:40
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Gauge - 08-03-2015, 21:15
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 09-03-2015, 17:09
RE: Pytania odnośnie istot/serwitorów - przez Wed23 - 09-03-2015, 19:07

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.