Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Dywinacja › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 2

Wróżba urodzinowa

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wróżba urodzinowa
Autor Wiadomość
Zerues Offline
Użytkownik

Liczba postów: 9
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Ryby
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Wróżba urodzinowa
Wiem... Dla mnie to też bolesne, bo nie potrafię tak bardzo ranić ludzi, wplątałem się w to, więc już teraz nie będę się wycofywał. Dziękuję bardzo Olimpio :)

Hmm, teraz cały czas zastanawiam sie nad moim charakterem, Unebris oczyszczałeś przed tym karty? Co do interpretacji pierwszej karty, to jestem pozytywny i większość rzeczy które robię też. Już dzisiaj parę osób składając życzenia, życzyli żebym dalej był tak pozytywną i uśmiechniętą osobą. Co do manipulowania informacjami, to kiedyś uwielbiałem to robić przy czym dostałem nauczkę i się zmieniłem, parę osób mi się zwierza i zachowuję to tylko dla siebie. Druga karta - jeśli kłamię to tylko dlatego, żeby innym było miło, więc jak najbardziej kieruję się pozytywnymi zamiarami. Jeśli chodzi o ostatnią kartę, to staram się rozwijać moje pasje, ciągle przetwarzam informację innych, bo nie zawszę potrafię mieć własne zdanie, przez to jestem trochę taki bez charakteru bo ulegam innym, ale ma to swoje plusy, nie jestem zawistny, do nikogo nie żywie urazy i wszystkim zawsze wybaczam. :>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2015, 22:09 {2} przez Zerues.)
20-03-2015, 17:14
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Wróżba urodzinowa - przez Zerues - 20-03-2015, 11:22
RE: Wróżba urodzinowa - przez Magician7 - 20-03-2015, 11:46
RE: Wróżba urodzinowa - przez Zerues - 20-03-2015, 13:53
RE: Wróżba urodzinowa - przez Zerues - 20-03-2015, 15:54
RE: Wróżba urodzinowa - przez Olimpia - 20-03-2015, 16:13
RE: Wróżba urodzinowa - przez Zerues - 20-03-2015, 17:14

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.