Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 9 10 11 12 13 … 23 Dalej »

Ktoś rzucił na mnie klatwę??

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Ktoś rzucił na mnie klatwę??
Autor Wiadomość
Magician7 Niedostępny
Jasnowidzacy

Liczba postów: 623
Reputacja: 27
Znak Zodiaku: panna
Praktykowany rodzaj magii:
mieszana

Podziękowania: 0
Podziękowano 2 razy w 2 postach
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę??
(16-04-2015, 19:10)zagubiona napisał(a): Już tam nie pracuję, ponieważ ta dyrektorka mnie zwolniła, praktycznie zniszczyła mi rodzinę. Przez szykany w pracy urodziłam przedwcześnie synka (to moje drugie dziecko po 14 latach), w 33 tyg. ciąży odeszły mi wody. Pracowałam przez ten cały czas, ponieważ dyrekcja wywierała tak silną presję, że człowiek głupiał. Chaos, krzyki, wyzwiska, zawalanie pracą do wykonania, zakupy dla całej dyrekcji, ciągle jakieś dodatkowe obowiązki, wnikanie w życie prywatne pracowników, stworzenie na początku takiej "rodzinnej" atmosfery, z poprzednią dyrekcją tak nie było, był dystans, ale i szanowanie pracownika, tu nie, tu było gnębienie, wyzywanie od głupich, psychicznie chorych, ogólnie tragedia. Czytałam o białej szałwii, ale nie wiem, czy to coś da. Jestem strasznie zmęczona, ciągle niewyspana, obolała. A wróżka, czy coś by pomogła??? Dziękuję Wam za zainteresowanie, ja praktycznie z nikim nie rozmawiam, nigdzie nie wychodzę, stwierdzono fobię społeczną i masę innych lęków, jestem na lekach przedzawałowych. Mój partner tam jeszcze pracuje, to jest szkoła, on nie wierzy w takie rzeczy, mówi, że to bzdura, ale ja widziałam jak zachowywała się dyrektorka, co robiła. Z pozoru miła kobieta, ale człowiek po pewnym czasie nie wie, jak się nazywa.
Nie idz do wrozki, poniewaz latwo mozna natrafic na oszustke. Pozatym, tutaj wrozbici (lacznie ze mna) wroza za darmo. Jesli chcesz moge sprawdzic czy to klatwa.
16-04-2015, 20:11
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez zagubiona - 16-04-2015, 16:46
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez zagubiona - 16-04-2015, 17:37
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez Olimpia - 16-04-2015, 18:05
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez zagubiona - 16-04-2015, 19:10
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez Magician7 - 16-04-2015, 20:11
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez zagubiona - 16-04-2015, 20:22
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez Magician7 - 16-04-2015, 20:53
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez Atria - 16-04-2015, 22:22
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez Olimpia - 17-04-2015, 11:15
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez zagubiona - 28-04-2015, 14:23
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez tupajda - 03-05-2015, 12:48
RE: Ktoś rzucił na mnie klatwę?? - przez varaha - 08-07-2015, 12:26

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.