Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 12 13 14 15 16 … 26 Dalej »

Witajcie

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Witajcie
Autor Wiadomość
Lesza Offline
Strażniczka lasu

Liczba postów: 94
Reputacja: 9
Znak Zodiaku: Koziorożec
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
Witajcie
Nie lubię powitań niemal tak samo jak nie lubię pożegnań, ale jak trzeba, to się dostosuję :P
W ostatnich miesiącach mój światopogląd runął, mój ateistyczny świat okazał się być marny. W sumie przez trzy lata nie zdawałam sobie sprawy z tego, że ateizm ogranicza tak samo jak religie.
I tak sobie żyłam przez te trzy lata prowadząc kłótnie z katolikami, które zresztą były bez sensu i w sumie czuję się zażenowana, gdy to wspominam. Teraz wolę się nie odzywać, bo nie ma sensu tracić energii i nerwów na udowadnianie czyja racja jest najmojsza.
Chociaż nadal rodzice mnie zmuszają do chodzenia do kościoła, ponieważ wstyd jest mieć "inne" dziecko. Na szczęście w październiku idę na studia.
Podobno manipuluję ludźmi, podobno, bo ja tego tak nie odbieram, ale mówi się, że jesteśmy takimi, jakimi nas widzą. Przecież mogę siebie usprawiedliwiać, że ja takich technik manipulacji nie stosuję.
Faktycznie potrafię robić to świadomie, ale czy robię to też nieświadomie... nie wiem i nie chciałabym.
Cały czas rysuję oczy (również nieświadomie), zostaw mnie z kartką i długopisem, to 3/4 karki będzie pokryte oczami.
W dzieciństwie interesowałam się kamieniami szlachetnymi (tymi najbrudniejszymi z kamieniołomów także :P).
Nie wiem czy te informacje mają jakieś znaczenie w ukierunkowaniu typu uzdolnień?
Na razie niektóre zagadnienia wydają mi się być absurdalne, ale obiecałam sobie nie być ignorantką, bo to prowadzi tylko do zamknięcia się w bezpiecznej strefie. Po prostu mam wrażenie, że informacje podawane ciemnemu ludowi są przekłamane.

Jestem początkująca, muszę zbudować swój światopogląd na nowo, nie mogę w końcu być chodzącym pojemniczkiem.
Jestem wielką fanką fantastyki, na której się zresztą wychowałam. Co nie oznacza, że już marzę o różdżce, którą sobie wyciosam o pełni księżyca, po kilkunastu tygodniach praktyki (ale serio, z jakiego drzewa najlepiej zrobić różdżkę?).
Lubię kulturę słowiańską, celtycką i nordycką. Podobają mi się stare, ludowe wierzenia.
Chciałabym zacząć od postaw, żeby potem nie było, że płaczę, bo nic mi nie wychodzi i ateizm nie dla mnie, religia nie dla mnie, magia nie dla mnie... więc tylko sekty mi zostały, bo tam każdego przyjmują :D

Jestem sarkastyczna, mam specyficzne poczucie humoru, jeżeli ktoś ma wątpliwości czy go obrażam, czy żartuję, to w 99% żartuję.
I niestety zawsze się tak rozpisuję. Przykro mi :(
I niestety jestem bardzo humorzasta, pasowałoby zacząć kontrolować emocje i być jak "wody jeziorne"...

Mam problemy z wstawianiem przecinków - zawsze wstawię za mało albo za dużo, albo coś wcisnę w nieodpowiednim miejscu.
Możecie mnie poprawiać, to jest nawet wskazane, bo może się w końcu nauczę! :)

Oczekiwania mam realne, nie liczę na to, że nagle z palców będę trzaskała piorunami.
Mam nadzieję, że mi chociaż troszkę pomożecie. Wiadomo, że najcięższą pracę zawsze trzeba odwalić samemu, ale liczę nawet na najmniejsze wskazówki.
21-04-2015, 18:15
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Witajcie - przez Lesza - 21-04-2015, 18:15
RE: Witajcie - przez Magician7 - 21-04-2015, 18:26
RE: Witajcie - przez Sea - 21-04-2015, 18:26
RE: Witajcie - przez Szczęściarz - 21-04-2015, 18:35
RE: Witajcie - przez Olimpia - 21-04-2015, 20:55
RE: Witajcie - przez Animal - 21-04-2015, 21:02
RE: Witajcie - przez Disneyowa - 21-04-2015, 22:21
RE: Witajcie - przez Lesza - 21-04-2015, 22:54
RE: Witajcie - przez Karla - 10-05-2015, 18:10
RE: Witajcie - przez Siri - 10-05-2015, 21:06

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.