Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Witchcraft › Poznajmy się v
« Wstecz 1 … 10 11 12 13 14 … 26 Dalej »

Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info

Wątek zamknięty 
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Autor Wiadomość
Plague Doctor Offline
"najlepsza dziunia w klubie"

Liczba postów: 151
Reputacja: 9
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Trącanie kijem *wszystkiego*

Podziękowania: 0
Podziękowano 1 razy w 0 postach
Coś w rodzaju urlopu ^^

Tak jak było kiedyś przywitanko, tak teraz jest i pożegnanie, ale jedynie na jakiś czas (jest to kwestia kilku dni, może tygodni. Maksymalnie - do miesiąca).
Czyli nie, nie odchodzę z forum, ani nic w tym stylu (chociaż, nie przypuszczam, aby w takich okolicznościach ktokolwiek miał za mną tęsknić xD ).

Myśl o krótkiej przerwie, krążyła po tej mojej pustej czaszce już od jakiegoś czasu. Tak, potrzebuję przerwy. Muszę się zregenerować - magicznie, psychicznie, zdrowotnie i ogólnie - życiowo.
Kolejna moja transformacja, podczas której, muszę uporządkować swoje wnętrze i to co wokół mnie. Muszę również wytępić Weltschmerz który do reszty opanował mój umysł, a także pozbyć się permanentnego bólu dupy xD

Jak zapewne zauważyliście (albo i nie), zniknęły wszystkie moje wątki oraz kilka moich postów z innych "miejsc". Po prostu... Myślę, że za dużo w tym wszystkim było mnie. Dokładnie... Zbyt wielkie stężenie mnie (w sensie, że za bardzo skupiam się na sobie, a za mało od siebie daję innym. Takie moje odczucia).
W dodatku, jestem na tyle nieciekawym przypadkiem, że w pewnych kwestiach, nie widzę sensu aby dalej się uzewnętrzniać (także tego - dalsze opisy procesu przełamywania moich uwarunkowań się raczej nie pojawią. "Tfurczofści" swojej wrzucać nie będę - bo ciulowe te moje bazgroły. O wróżby nie poproszę - bo szkoda na mnie Waszego czasu ^^ Jojczeć jak rozregulowany "moher" też nie będę, bo to nikomu niepotrzebne xD).

Oczywiście, na wszelkie pw odpiszę.
Posty korektorować będę na bieżąco, w miarę możliwości. Chyba, że uznacie, że dość mojego panoszenia się i wyznaczycie sobie nowego korektora ^^

To trzymajcie się, moje drogie Robaczella z Rafaella! <3

*tryb: "skrócony sen zimowy" mode on*
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2015, 02:42 {2} przez Plague Doctor.)
14-10-2015, 01:10
Znajdź Posty
Podziękowali:
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Plague Doctor - 14-10-2015, 01:10
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Plague Doctor - 14-10-2015, 12:44
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Animal - 14-10-2015, 13:32
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Mięta - 14-10-2015, 14:33
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Bvizard - 14-10-2015, 14:35
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Chemognoza - 14-10-2015, 18:34
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Evander - 14-10-2015, 20:35
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Plague Doctor - 14-10-2015, 20:47
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Evander - 14-10-2015, 21:04
RE: Przywitania/ Pożegnania/ Urlopy / Inne, ogólne info - przez Void - 14-10-2015, 20:58

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.