Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pozostałe rodzaje magii v
1 2 Dalej »

Magia Gwiazd

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Magia Gwiazd
Autor Wiadomość
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Praktykowany rodzaj magii:
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 607 razy w 578 postach
RE: Magia Gwiazd
Usuńcie ten spam!!! Od czego tu do cholery są modzi i korekta!

... Void. Nie masz racji! ... No, sorry, ale jak wcisnę w coś od cholerę pracy to mi się uda i bez magii czy gwiazd! No takie... emmm... bez jaj? ... Mam wiele doświadczeń z życzeniem do gwiazd i tylko RAZ mi się zdarzyło, że musiałam nad życzeniem ''popracować'' aby się spełniło. A konkretnie po prostu uprawiałam seks i po niecałym miesiącu była ciąża (a przez 4 miesięcy nie było nic).

Jasne praca jest ważna! Przecież jak chcesz spotkać miłość to musisz do cholery wyjść z chaty... (no dobra, ja nie musiałam wychodzić z chaty, miłość sama przyszła - raz przez neta, a za drugim razem sama przyszła pod moje drzwi, ale wiadomo o co chodzi. xD Magia zawsze znajdzie sposób, aby do Ciebie dotrzeć. Oczywiście, udana magia) jak chcesz awansować to musisz pracować i nie spóźniać się... ale w momencie kiedy będziesz pracować ciężko i się starasz jak wół i mówisz, że osiągnęłeś cel dzięki magii to w tym momencie zwalasz zasługę swojej ciężkiej pracy na magię. Wiem coś o tym bo kilka razy było tak, że jakbym zrobiła rytuał to mogłabym zwalić coś właśnie na magię. ;) Trzeba zachować umiar i równowagę w takich osądach.

Każda planeta czy gwiazda ma swoją energię... np. mogę się umyć mydłem FA, a mogę żalem pod prysznic firmy Bielinda (czy jak to tam się nazywa), mogę też się umyć samą wodą, albo po prostu wodą z solą... jest milion sposobów, ale czy każdy oczyści mnie w ten sam sposób? ... Nope. Choćby wrażenia podczas mycia będą różnić (to mydło mi ucieka! ... zostawia jakieś smugi... -_-') ...

Każdy (prawie) sposób jest dobry na osiągnięcie swego celu! Ale który jest najlepszy dla Ciebie... to kwestia indywidualna! ... Na pewno Magia Gwiazd jest najlepsza, kiedy jest noc, zostałeś sobie sam w czarnej dupie i potrzebujesz magii na już.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
26-04-2016, 18:02
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Magia Gwiazd - przez Olimpia - 30-01-2015, 22:51
RE: Magia Gwiazd - przez Animal - 30-01-2015, 23:49
RE: Magia Gwiazd - przez atik - 01-02-2015, 15:36
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 01-02-2015, 17:21
RE: Magia Gwiazd - przez atik - 02-02-2015, 21:50
RE: Magia Gwiazd - przez Ashes_Hexe - 08-02-2015, 23:45
RE: Magia Gwiazd - przez Ismena - 10-02-2015, 16:00
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 10-02-2015, 21:04
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 13-02-2015, 12:00
RE: Magia Gwiazd - przez Ezra - 13-02-2015, 15:10
RE: Magia Gwiazd - przez Shai - 17-02-2015, 00:20
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 10-08-2015, 16:07
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 10-08-2015, 18:23
RE: Magia Gwiazd - przez Void - 17-04-2016, 11:39
RE: Magia Gwiazd - przez Olimpia - 26-04-2016, 18:02

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.