Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

Prośba o pomoc w rytuale miłosnym

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Prośba o pomoc w rytuale miłosnym
Autor Wiadomość
tulipanna Offline
Użytkownik

Liczba postów: 6
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym
Zdaję sobie z tego sprawę - sama wolałabym wiedzieć o co może chodzić człowiekowi, z którym byłam prawie 8 lat... Oczywiście mieliśmy problemy, nie zawsze było różowo. Ale nie zauważyłam specjalnej zmiany w jego zachowaniu - po pracy wracał do mnie, traktował tak samo, dzwonił, pisał smsy, mówił, że kocha... no, częściej spotykał się z rodzicami, ale to przecież nic złego...
Tydzień przed rozstaniem bąknął, że musi przemyśleć parę spraw w odniesieniu do naszego związku... ale później wyjechaliśmy na wakacje i z tego co mówił wychodziło na to, że wszystko jest w porządku (rozmawialiśmy o filmach jakie będziemy oglądać w kolejnych miesiącach, o następnych wakacjach). Po powrocie do domu stwierdził, że potrzebuje chwili na zastanowienie, bo się pogubił. No i złapałam go na kłamstwie, okazało się, że spotkał się z koleżanką z pracy (zastałam ich w domu, na własnej kanapie.... co prawda do niczego chyba jeszcze nie doszło, ale nie wiem co byłoby gdybym pojawiła się chwilę później). Twierdził, że chciał sprawdzić co będzie czuł z kimś innym, czy będzie za mną tęsknił. Po tym wszystkim pytał mnie jeszcze czy dostanie szansę (powiedziałam, że tak), a następnego dnia ze mną zerwał powtarzając jak mantrę "Nie wiem, nie kocham Cię tak, jak dawniej. Nie będziemy razem - taką podjąłem decyzję i jej nie zmienię". Uparcie twierdził, że koleżanka nie jest przyczyną (ale wiem, że spotkał się z nią znowu po kilku dniach).
Kolejnego dnia oddał mi dług, przywiózł rzeczy, zabrał pierścionek i zniknął z mojego życia... Rozmawialiśmy jeszcze raz po tym wszystkim, ale był niemiły, opryskliwy, dosłownie jakbym ja go skrzywdziła i zdradziła, nie na odwrót.

Jeszcze dwa miesiące temu powiedziałabym, że jest kochającym facetem, który nigdy nie zachowa się w podobny sposób. Nie mogę uwierzyć, że tak bardzo go nie znałam... Teraz jest otoczony murem - wyraźnie nie chce się kontaktować, rozmawiać, nie ma zamiaru się tłumaczyć czemu kilka dni przed zerwaniem snuł wizje o wspólnej przyszłości, czemu wszystko nastąpiło tak gwałtownie.
Wydaje mi się, że nawet jeśli się zakochał powinien zastanowić się nad tym, czy warto tracić kogoś, kogo kochało się tyle lat, kogo się zna i komu się oświadczyło...
A on chyba w ogóle już o mnie nie myśli, co dla mnie jest niewyobrażalne (chyba poza miłością jest jakieś przyzwyczajenie). Nie umiem do niego dotrzeć rozmową, bo on zwyczajnie nie zamierza wytłumaczyć czemu to wszystko zrobił (i czemu mnie oszukiwał mówiąc kilka dni wcześniej o naszej przyszłości)...

Mikael, jeśli masz pomysł jak dotrzeć do niego bez użycia magii chętnie dostosuję się do Twoich sugestii zanim odwołam się do innych sił...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-2016, 12:17 {2} przez tulipanna.)
12-10-2016, 12:16
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 11-10-2016, 23:00
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Mikael - 12-10-2016, 11:24
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 12-10-2016, 12:16
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Behemoth - 12-10-2016, 15:52
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Mikael - 12-10-2016, 16:22
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Kelemvor - 12-10-2016, 17:28
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Sh3 - 12-10-2016, 22:49
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 13-10-2016, 01:52
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Kelemvor - 13-10-2016, 15:40
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 13-10-2016, 17:24
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Elvie - 18-11-2016, 10:43

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.