Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Zaklęcia i rytuały › Miłosne v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 Dalej »

Prośba o pomoc w rytuale miłosnym

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Prośba o pomoc w rytuale miłosnym
Autor Wiadomość
tulipanna Offline
Użytkownik

Liczba postów: 6
Reputacja: 1
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym
Przede wszystkim bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi! Dają mi one z jednej strony ukojenie, z drugiej - zmuszają do refleksji. Na pewno jest dużo prawdy w tym, co piszecie...

Naprawdę mężczyzna potrafi ukryć tak bardzo swoje znudzenie w związku, że nie zmienia stosunku do drugiej osoby? Zawsze miałam wrażenie, że to widać. W końcu są jakieś znaki zapowiadające katastrofę. Tu ich nie widziałam - żyliśmy normalnie - raz lepiej, raz gorzej, czyli jak zwykle.
Można było wręcz odnieść wrażenie, że wszystko zmierza w określonym kierunku - kupił mieszkanie. Co ważne, wybrałam je ja. Siłą rzeczy pojawiły się dodatkowe napięcia, ale i plany.

Piszecie, że dla niego mogło to być tylko zauroczenie - naprawdę można być z kimś 8 lat tylko z zauroczenia? Można się oświadczyć? Przecież to chyba nie jest decyzja, którą podejmuje się od tak. No chyba, że na skutek jakiś zdarzeń stwierdził, że wcześniej się pomylił.

Czy mógł kochać szczerze i coś spowodowało wygaszenie uczucia? Na pewno punktem zapalnym były kwestie finansowe związane z kupnem mieszkania. Wiem, że jego rodzice bardzo się tu zaangażowali, byli niezadowoleni z mojej postawy w tym zakresie. Niby kropla drąży skałę, ale mężczyzna, który prawdziwie kocha powinien wiedzieć swoje...

Najgorsze jest właśnie to, co napisał Mikael - że nie porozmawiał, nie powiedział co się dzieje. Kilka lat temu ja miałam pewne wątpliwości co do związku. Powiedziałam mu o nich, obiecał zmianę i dostał szansę. Żeby coś zmienić w relacji trzeba wyrazić jasno swoje oczekiwania. Boli mnie, że ja jej nie dostałam...

Kelemvor, chciałabym być zła, ale z jakiegoś powodu nie jestem... Wbrew pozorom nie jestem uległą osobą. To ja podejmowałam większość decyzji w tym związku. Sama dziwię się swojej reakcji...

Sh3, a mogłabyś mi podpowiedzieć co gorszego mogło się stać? Z mojej perspektywy najgorsza jest właśnie zdrada rozumiana jako oszukiwanie, kombinowanie za plecami.
13-10-2016, 01:52
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 11-10-2016, 23:00
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Mikael - 12-10-2016, 11:24
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 12-10-2016, 12:16
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Behemoth - 12-10-2016, 15:52
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Mikael - 12-10-2016, 16:22
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Kelemvor - 12-10-2016, 17:28
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Sh3 - 12-10-2016, 22:49
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 13-10-2016, 01:52
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Kelemvor - 13-10-2016, 15:40
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez tulipanna - 13-10-2016, 17:24
RE: Prośba o pomoc w rytuale miłosnym - przez Elvie - 18-11-2016, 10:43

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.