Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Rozwój duchowy › Uzdrawianie v
1 2 Dalej »

Erytrofobia

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Erytrofobia
Autor Wiadomość
Szpak Offline
Użytkownik

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Erytrofobia
Witam, już od około 3lat mam problemy skórne, dodam, że w chwili obecnej mam zaledwie 19 lat ;)

Nie jest to kwestia stosowania kremów i innych pierduł tylko coś konkretnie związanego z głową. Chodzi mi o erytrofobię, czyli strach przed zaczerwienieniem. Generalnie to strzelam przysłowiowego buraka dość często, w sytuacjach stresowych jestem "czerwony jak cegła", ale i nawet w codziennym niezbyt stresującym życiu jestem zaczerwieniony. W mojej głowie stale pojawiają się myśli odnośnie tego i cały czas napędzam ten proces. Staram się myśleć pozytywnie, ale jak to często bywa w towarzystwie po prostu nie daje rady, w rezultacie po prostu się wstydzę, a rumień przychodzi ochoczo.

Od jakiegoś tygodnia stosuję afirmację, którą sobie (niemalże profesjonalnie) nagrałem, wydaje mi się, że już są lepsze efekty. Obecnie słucham jej raz dziennie około 15min, zamierzam słuchać 3razy dziennie. Odżywiam się zdrowo, aktualnie jestem w trakcie tworzenia diety i planu treningowego na nadchodzące 3 miesiące.
Chciałbym jeszcze spróbować z jakimiś technikami releksacyjnymi, medytacją, czy nawet (skoro forum jest o zagadnieniach para) zaklęciami.

Wiem, że nie jest to forum dermatologiczne, ale mój "problem" czego jestem w 100% pewny siedzi w mojej głowie. Generalnie często jestem zdenerwowany i zawstydzony, a w mojej głowie buszują negatywne myśli, stąd moja prośba.
Proszę o zaproponowanie jakiś technik.
Pozdrawiam Szpak ;)
08-06-2017, 11:17
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Erytrofobia - przez Szpak - 08-06-2017, 11:17
RE: Erytrofobia - przez Szpak - 08-06-2017, 14:50
RE: Erytrofobia - przez DragoBonita - 08-06-2017, 22:45
RE: Erytrofobia - przez Eryk88896 - 09-06-2017, 01:21

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.