Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Umysł › Psychologia v
1 2 Dalej »

Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę
Autor Wiadomość
Zefir Offline
maskotka forum

Liczba postów: 332
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: Lew
Praktykowany rodzaj magii:
magia spontaniczna

Podziękowania: 60
Podziękowano 67 razy w 51 postach
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę
Dobra, pozbywanie się głupot ciąg dalszy

1.
Czasami kiedy gram w csa to wtedy czuję, że mam blokadę w podświadomości, przez którą w żadnej grze nie mogę mieć żadnego sensownego (a już na pewno nie wysokiego) poziomu/rangi.
Trochę mnie nakierowała podświadomość, ponieważ ciągle miałem przy tym myśli, że kiedy chodziłem do 5 kl. popłakałem się na wfie, że wybierają mnie ostatniego bo po prostu się nie nadaję do gry.

Pytając o sytuację, dlaczego miała wtedy miejsce w odpowiedzi było bo jesteś niezdarny
na pytanie dlaczego jestem niezdarny, najpierw zobaczyłem jakiś moment kiedy byłem bardzo mały i ojciec na mnie krzyczał. Nie wiedziałem o czym ten moment był.
Popatrzyłem trochę i widziałem, że jak byłem mały - często tłukłem talerze bo wypadały mi z ręki (nawet siostra ciągle mi wmawiała, że mam "dziurawe łapy" - ale to teraz tak mi się skojarzyło, tego tam nie widziałem)
co ciekawe - widziałem dwa wydarzenia naraz, choć w obu na jedno wychodzi.

Widziałem moment gdzie niosłem talerz z pizzą i go upuściłem przez co się stłukł.
Jednocześnie za chwilę widziałem wydarzenie, które w rzeczywistości wydarzyło się kiedy indziej. Konkretniej siostra idąc tym samym przedpokojem niosła świeczkę w szklanej szklance (nwm jak to nazwać) i nwm czy przewróciła się czy upuściła tę świeczkę - w każdym razie stłukła się przez co ojciec ją pobił.

Zmieniłem tylko na to, że doniosłem talerz z pizzą, usiadłem na fotel i pomyślałem "kocham rodziców".

Co do blokady z grami - zapytałem dlaczego nie mogę mieć dużego poziomu. Zobaczyłem dwie osoby, "przez które tak się dzieje" (straszna z nich patola). Po prostu zazdrościłem im, że mają wysoki poziom a ja tyle co nic.
Jak zapytałem jaki mieli na to wpływ - zobaczyłem, że z jednym się umówiłem, że będziemy kraść konta (w grze).
Zmieniłem to - że powiedziałem, że nie biorę w tym udziału i kropka (dodałem, że postanowiłem sam wbić duży lvl).

2.
Trudno jest mi działać w Świecie Astralnym, ponieważ mając świadomość, że myśląc o jakimś bycie czy duchu on się zjawia - to mam myśli, które wołają sobie byty po imieniu.

Kiedy zapytałem dlaczego tak jest widziałem tylko jak rozmawiałem z ojcem i on mi o tym opowiadał.
Zapytałem co na to wpłynęło, że tak jest - wtedy zobaczyłem, ze kiedy byłem na jakiejś wyciecze (chodziłem do 1 kl. podst.) to idąc przewróciłem się na schodach i prawie wpadłem na jakąś dziewczynę, która trzymała fantę.
Kiedy zapytałem jaki ta sytuacja miała wpływ usłyszałem "byt za tym stał".

W każdym razie zmieniłem, że poprosiłem matkę (bo pojechała ze mną) by trzymała mnie za rękę. Na końcu kiedy zeszliśmy podziękowałem.

3.
Od kilku lat boję się opętania. Zapytałem dlaczego.

Kiedyś oglądałem film o jakimś Kościele Odnowy Duchowej.
Kiedy zapytałem dlaczego tak się boję, zobaczyłem moment jak to oglądałem. Zapytałem który moment na to wpłynął. Konkretniej ten, gdzie jakiś młody opowiadał, że wywoływał duchy.

Zmieniłem na to, że ze stoickim spokojem oglądałem egzorcyzm i pomyślałem "aha, to takie są skutki wywoływania duchów".

Nie wiem czy coś się zmieniło, czuję się tak jakbym nie przechodził przez to wszystko, jednocześnie tak jakbym był wtedy kiedy miałem niskie wibracje, przychodziły byty itd. Zobaczymy.

4.
Kolejna rzecz - często kiedy chcę coś wizualizować, czy ogólnie myślę o kimś kto zna się na magii itp. to mam myśli typu, że robię mu dziurę w aurze, rzucam energią itd.
(sam strach przed tą myślą działa w ten sposób, że boję się wtedy, że ten ktoś to czuje i np. odrzuci to do mnie, jego byty przyczepią się do mnie itp.)

wyglądało to tak:

- dlaczego mam myśli, że Evanderowi rozcinam aurę? (tak, takie myśli się pojawiają)
- czytałeś jego http://witchcraft.com.pl/showthread.php?tid=729&highlight=linkowanie
- co wpłynęło na to, że mam te myśli?
- bo się go boisz
- mimo wszystko dlaczego mam te myśli?
- bo jesteś zjebem
- co na to wpłynęło, że mam te myśli?
(dobra, chwilę popatrzyłem w pustkę czekając na odpowiedź)

i zobaczyłem, że kiedy zakładałem konto na forum to miałem co chwila myśli, że w kosmosie tworzę wielką kulę energi, która wlatuje na randomowe osoby. I tych myśli zawsze się bałem.
A ponieważ popieprzyłem coś w czakrach trzeciego oka i korony - to non stop czułem nad sobą kosmos.
I kiedy czytałem temat Evandera - przeszło mi przez myśl, że ta wielka kula leci na niego. Przestraszyłem się i wyszedłem na dwór.

Zmieniłem na to, że czytałem jakiś jego temat i pomyślałem "to ciekawe, ale przeczytam później" i wyłączyłem.

Co ciekawe jak już to zmieniłem - czułem jakąś energię nad sobą. Zwizualizowałem, że błogosławię się tą energią - czuję się jakiś silniejszy.
Teraz też.

edit: teraz zauważyłem, że zlikwidowałem raczej samą myśl, niż źródło reszty myśli.
Ale to w swoim czasie.

Dobra, na razie tyle.

Spodobało mi się.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2022, 15:06 {2} przez Zefir.)
25-09-2022, 14:59
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali: Evander

Wiadomości w tym wątku
Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 23-04-2015, 20:45
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez dampa - 10-06-2015, 21:39
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez dampa - 19-07-2015, 09:45
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Gauge - 19-07-2015, 10:19
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 19-07-2015, 21:21
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez dampa - 20-07-2015, 08:46
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 04-08-2015, 18:26
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Absinth - 05-08-2015, 17:52
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Mięta - 05-08-2015, 10:59
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 08-09-2015, 12:47
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 08-09-2015, 22:27
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 08-09-2015, 22:41
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 09-09-2015, 18:17
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 10-09-2015, 16:41
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 10-09-2015, 21:27
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 10-09-2015, 21:31
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Seraf - 11-09-2015, 22:04
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 11-09-2015, 22:44
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Agaalex - 06-10-2015, 10:23
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Czarnulka - 06-10-2015, 10:38
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Oth - 06-10-2015, 16:53
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Plague Doctor - 06-10-2015, 20:17
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Oth - 06-10-2015, 20:39
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 15-12-2017, 22:35
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 23-05-2022, 21:11
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 24-05-2022, 00:45
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 03-06-2022, 00:09
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 18-06-2022, 09:22
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 18-06-2022, 12:15
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 18-06-2022, 13:11
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 20-09-2022, 16:03
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 20-09-2022, 23:49
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 25-09-2022, 14:59
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 26-09-2022, 00:28
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 24-10-2022, 15:02
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 12-01-2023, 14:38
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Evander - 12-01-2023, 20:30
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 23-03-2023, 20:56
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 03-05-2023, 14:50
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Misteryk - 04-05-2023, 11:45
RE: Przełamywanie Uwarunkowań - uporządkuj swoją głowę - przez Zefir - 15-05-2023, 14:30

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.