Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
1 2 3 4 5 … 23 Dalej »

Przełamać złorzeczenie

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Przełamać złorzeczenie
Autor Wiadomość
Anatera Offline
Użytkownik

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:
Alchemia

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Ostrzeżenie  Przełamać złorzeczenie
Witajcie.

Zanim zabrałam się do napisania tego postu przejrzałam forum w poszukiwaniu odpowiedzi i rozwianiu wątpliwości. Mamy tutaj ogrom różnych treści i dlatego postaram się informacje przekazać jak najzwięźlej. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi że mam do czynienia albo z klątwą, albo z wieloletnim złorzeczeniem, które stało się równie silne jak klątwa. Natknęłam się na post @Olimpia zestawiający jej etapy i charakterystyczne cechy. Mogę powiedzieć że czuję powoli kończący się etap 2. Sama próbowałam oczyszczać się solą, białą szałwią, zadbać o zdrowie psychiczne. Fizycznie, emocjonalnie i duchowo pracowałam by było lepiej. Niestety z roku na rok dochodzi więcej pecha, więcej nieszczęść i więcej zawistnych osób wokół mnie. Każda sfera życia zostaje wyniszczana. Każda osoba w moim otoczeniu, również sceptycy pecha przyznają rację że ten mnie nie opuszcza. Relacje z ludźmi nie trwają długo, pełno osób, szczególnie kobiet, które są nastawione do mnie negatywnie na starcie, złorzeczą i kładą kłody pod nogi. Związki rozpadają się, zawodowo nie mogę się utrzymać, finanse z roku na rok marnieją, wszelkie awarie, opóźnienia zdarzają się mi, coś co każdemu zajmuje 2 minuty mi zajmie 2 tygodnie przez "zrządzenia losu". Niebezpieczne sytuacje, choroby. Mimo to nie dawałam za wygraną, z każdymi przeciwnościami losu walczyłam dzielnie, odcięłam się od toksycznych osób. Aż do momentu gdzie szlag trafił konkretnie moje zdrowie co zagraża bezpośrednio życiu. Jestem wyczerpana na wszystkich poziomach i potrzebuję pomocy. 
Osoby które zajmują się tym profesjonalnie rzadko gdziekolwiek się ogłaszają. Jestem świadoma naciągaczy dlatego moje pytanie kieruję do osób które mają kontakt do tych prawdziwie obdarowanych. Rozumiem że nie wszyscy chcą rozgłosu ze swoimi usługami czy zdolnościami, szanuję swoją jak i innych prywatność, dlatego jeśli znasz kogoś kto może mi pomóc to bardzo Cię proszę podziel się ze mną we wiadomości prywatnej. Czuję że jak teraz nic nie zdziałam to skończy się to dla mnie fatalnie.
24-01-2023, 21:28
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Przełamać złorzeczenie - przez Anatera - 24-01-2023, 21:28
RE: Przełamać złorzeczenie - przez Olimpia - 01-02-2023, 14:22
RE: Przełamać złorzeczenie - przez zlotyzegarek - 02-02-2023, 16:33
RE: Przełamać złorzeczenie - przez Olimpia - 02-02-2023, 16:39
RE: Przełamać złorzeczenie - przez Misteryk - 04-02-2023, 19:37

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.