Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Pytania i problemy v
« Wstecz 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Dalej »

Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny?

[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny?
Autor Wiadomość
ChArMeR Offline
Użytkownik

Liczba postów: 92
Reputacja: 2
Znak Zodiaku: LEW
Praktykowany rodzaj magii:
Tarot,runy,biała magia,wicca

Podziękowania: 0
Podziękowano 5 razy w 2 postach
Witajcie mam pytanie jak ochraniać się przed złą energią??
Dokładnie mówiąc - prosto z mostu przed osobami lubujące się i praktykujące czarną magię oraz magię chaosu, satanizm i mroczne klimaty??
(jak nam wiadomo magia to magia ale jej skutki, rytuały, myśli oraz intencje mogą zniszczyć człowieka). Znam osoby, które niestety lubują się w mrocznych klimatach i ich energia jest... jest sama w sobie negatywna, to czuć, a skutki także się zdarzają...
Np. nawet wpływ na zachowanie... Nie wnikam czy to kwestia bardziej ezoteryczna czy psychologiczna aczkolwiek niestety wiem, że te osoby kręcą mroczne klimaty.
Ja znów podobno mam dobrą energię, podobno to czuć... Chciałbym móc się rozwijać do takiego stanu abym przynajmniej do pewnego stanu był nietykalny (zrozumcie tutaj, aby nie było tak łatwo wpłynąć na mnie jak na dobrą osobę, która praktykuje tylko białą magię - mrok może rozproszyć tylko światło takie moje zdanie... Niestety walki dobra ze złem zdarzają się nawet wśród nas... Ja walczyć nie chcę, ale jest pewna osoba, która wszystko psuje... a interesuje się mrocznymi sprawami. Przezorny zawsze ubezpieczony... A więc są jakieś medytacje, rytuały, myśli, zaklęcia, praktyki?? Cokolwiek?? Aby rozwijać swoją energię i tworzyć barierę ochronną? :) Prosiłbym coś bardziej zaawansowanego. :) Potrwa to dłużej ale chcenie to opanuje. Podstawowe jakieś bariery obronne tworzyłem, ale to raczej jest skierowane na atak, chciałbym rozwijać swoją osobistą energię, która ode mnie emanuje... Bo skoro jeżeli ktoś ma w sobie złą energię to ludzie dobrzy czują się źle... A czy może to działać w druga stronę aby ludzi dobrych ładować pozytywna energią a ludzi złych płoszyć?? Jak sądzicie? ;)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-2015, 16:57 {2} przez Neaxx.)
18-11-2015, 03:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:

Wiadomości w tym wątku
Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 18-11-2015, 03:04
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez wena - 18-11-2015, 14:33
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 18-11-2015, 18:22
RE - przez Bvizard - 18-11-2015, 19:02
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez wena - 18-11-2015, 19:21
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 18-11-2015, 20:58
RE - przez Bvizard - 18-11-2015, 23:16
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez Mikael - 19-11-2015, 22:05
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 20-11-2015, 22:26
RE - przez Bvizard - 20-11-2015, 23:44
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez Void - 21-11-2015, 00:07
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 21-11-2015, 02:17
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez Void - 21-11-2015, 17:48
RE: Jak walczyć ze złą magią,osobami mające zły wpływ emocjonalno-energeczyczno-magiczny? - przez ChArMeR - 21-11-2015, 18:27

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2022 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.