Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Podstawy Magii
Wykład...

Strony (2): « Wstecz 1 2
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Wykład...
Autor Wiadomość
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,037
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 236
Podziękowano 215 razy w 149 postach
RE: Wykład...
Jeżeli twórca wątku będzie merytorycznie dyskutował i potrafił precyzyjnie przekazać swoje myśli, a nie cytując "bardzo chaotycznie, wręcz o wszystkim i o niczym", to nie widzę przeszkód.

--
Wystarczy być sobą.
10-06-2021, 23:04
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
tupajda Offline
Wtajemniczony

Liczba postów: 1,037
Reputacja: 19
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 236
Podziękowano 215 razy w 149 postach
Wygląda na to, że dyskutant uciekł przed merytoryką.

--
Wystarczy być sobą.
12-06-2021, 20:37
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mordel Offline
Użytkownik

Liczba postów: 58
Reputacja: 0
Znak Zodiaku: Lew, Panna
Chaos, Pustka, Czas, Energia..

Podziękowania: 0
Podziękowano 3 razy w 3 postach
Nigdzie nie uciekłem, po prostu mam bardzo wiele spraw na głowie, co do chaotyzmu wypowiedzi, to niestety ciężko o 'poprawę' to... To tak jakby powiedzieć chaosowi by przestał nim być, zaś co do owych wielu spraw, pracuję aktualnie nad pewnym rodzajem ataku, który wykazuje pewien stopni destrukcji obiektów materialnych (mam na myśli cięcie i ślad po owym cięciu) od którego będę mógł coś podziałać, ale obawiam się że może mi to jeszcze chwilkę zająć, a mój następny wpis dotyczący manipulacji energią, chciałbym zaprezentować od dowodu na udane cięcie (zapis video obiektu przed i po ataku) oraz rozwinięcie tej kwestii jako punkt początkowy. Jednak chcę to uczynić dopiero po pełnym urzeczywistnieniu mojego ataku (lubię potwierdzać swe słowa czynami). Spokojnie, co ma wisieć nie utonie... Chyba że coś się wydarzy....😉

Przywitajcie się z Penteraktem, jest on bowiem istotą V wymiarową i lubi gdy na niego się patrzy :) jego częstotliwości pobudzają elektrokineze. TO NIE ILUZJA, bywa kapryśny i wredny, ale czesto jest przyjazny😇 Proszę napiszcie mi na PW co czujecie patrząc na niego :przytul:
12-07-2021, 15:26
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.