Witchcraft - Forum ezoteryczne
  • Strona główna
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Współpraca
  • Szukaj
Logowanie — Rejestracja

Witchcraft - Forum ezoteryczne › Magia › Magia Naturalna › Maście, eliksiry i inne receptury v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

Goofer Dust

Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Witaj, Gościu!
Witaj! Nie jesteś jeszcze zalogowany. Zaloguj się by móc w pełni korzystać ze strony. Jeżeli nie masz jeszcze konta kliknij tutaj.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Tryb drzewa | Tryb normalny
Goofer Dust
Autor Wiadomość
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
Podziękowano razy w postach
RE: Goofer Dust
Wiem, ale można zawsze spróbować :D Ponadto ta substancja składa się też z ziół, a każde ziółko ma swoje zastosowanie + ważny też jest powód użycia. Czasami nawet dobrą rzeczą można kogoś skrzywdzić :D
21-02-2013, 17:56
Odpowiedz
Podziękowali:
Labras Offline
Uzdrowiciel

Liczba postów: 69
Reputacja: 5
Znak Zodiaku: Byk
Praktykowany rodzaj magii:

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 1 postach
Geneq13 ma rację, każdy kto chcę Goofer Dust powinien sam ponieść konsekwencje. Nie dlatego, że źle robicie tylko dlatego, że w ten sposób się nauczycie czegoś. Sami zadecydujecie co z tym zrobicie i czy wyciągniecie coś z tej nauki... Poza tym powinno się to dodać do działu dla wtajemniczonych.

Pozdro :p
21-02-2013, 18:19
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Mikael Offline
Użytkownik

Liczba postów: 87
Znak Zodiaku:

Podziękowania: 2
Podziękowano 2 razy w 7 postach
Rzeczywiście ta substancja składa się z ziół, ale zawiera też ziemię cmentarną i sproszkowane pancerzyki żuków, oraz parę innych rzeczy, których lepiej nie tykać. Według mnie używanie Goofer Dust do rozwoju duchowego, to jak wbijanie gwoździa odbezpieczonym i załadowanym pistoletem w taki sposób, że lufa jest skierowana w kierunku twojej głowy. Jak już chce się wbić gwóźdź, to używa się młotka, dlatego też jeśli chcesz rozwijać się duchowo, to poszukaj jakiejś mieszanki ziołowej do tego przeznaczonej lub skomponuj sobie takową samemu korzystając z opisu magicznego roślin, który widziałem gdzieś tu na forum.
21-02-2013, 18:29
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Labras Offline
Uzdrowiciel

Liczba postów: 69
Znak Zodiaku: Byk

Podziękowania: 0
Podziękowano 0 razy w 1 postach
Mikael i to mi się podoba, mądra postawa. ;)

Pozdro :p
21-02-2013, 18:33
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
(21-02-2013, 18:19)Paweł:) napisał(a): Geneq13 ma rację, każdy kto chcę Goofer Dust powinien sam ponieść konsekwencje. Nie dlatego, że źle robicie tylko dlatego, że w ten sposób się nauczycie czegoś.

No Ty się nauczyłeś... tylko że Twoja nauka by się na nic nie zdała bo z tego co z pamiętam to ledwo uszedłeś z życiem. ;) Racja należy ryzykować i tak, trzeba wszystkiego posmakować ale wszystko ma swój czas i miejsce.

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
21-02-2013, 19:46
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
~imperator553
Gość

Podziękowania:
Co do tego, aby przepis wylądował w dziale dla wtajemniczonych to sądze, że to zły pomysł, aby wylądował w jakimkolwiek dziale.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2013, 09:10 {2} przez wojewok.)
17-03-2013, 02:00
Odpowiedz
Podziękowali:
~WEndi
Gość

Podziękowania:
Z założenia - byle kto nie dostaje wtajemniczonego. Nie traktuj ludzi jak dzieci. Bo, idąc tym tropem, niemal wszystko można usunąć.
Wierzę w to, że osoby dostające w/w rangę mają mózgi i wiedzą jak z nich korzystać. Ty nie? ~
19-03-2013, 21:16
Odpowiedz
Podziękowali:
~LordAnayami
Gość

Podziękowania:
Myślę podobnie WEndi, osoby, które dostały wtajemniczenie muszą coś sobą reprezentować, np. rozwagę oraz potrafić myśleć nad tym co robią. Dlatego część osób go nie ma :D
19-03-2013, 22:56
Odpowiedz
Podziękowali:
~imperator553
Gość

Podziękowania:
WEndi, naturalnie masz rację. Nie mówię, że wtajemniczeni nie mają mózgu i nikogo jak dziecko nie traktuje. Po prostu niektóre rzeczy nie powinny być upubliczniane. Ja także mógłbym tutaj dać parę rzeczy, o których niewielu wie i wielu nie powinno wiedzieć. Nie mówię teraz, że jestem nie wiadomo kim, ale pewna istota już mi kiedyś powiedziała, że za moją wiedzą ktoś mógłby chcieć mnie zabić i nie tylko ludzie, więc wiem co mówię. Nie chcę upubliczniania tej receptury, aby nikt nie miał problemów z tym gównem później. Zresztą, każdy zrobi jak uważa.
20-03-2013, 00:22
Odpowiedz
Podziękowali:
Olimpia Niedostępny
...

Liczba postów: 5,283
Reputacja: 97
Znak Zodiaku: Wodniś ^^
Magia Naturalna

Podziękowania: 680
Podziękowano 606 razy w 578 postach
Ja kiedyś oberwałam własnym rytem. xD

Normalność to wymysł.
Skupiają się w stado i "normalność" tworzą na podstawie wypadkowej średniej reakcji i poglądów innych Owiec w stadzie.
Boją się uwolnienia Woli ponad Formę.
Są niewolnikami Formy (Materii i spraw materialnych).

-----------
Różnica pomiędzy mną a resztą jest taka, że ja sie nie boje być nie akceptowana.
20-03-2013, 02:03
Znajdź Posty Odpowiedz
Podziękowali:
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Wyślij ten wątek znajomemu
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Witchcraft - Magia, Ezoteryka, Rozwój duchowy | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS

Theme designed by KoZ.
Edycja © Witchcraft
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Diablo® and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries.